Hinsehäxan

Jag är en trogen P3 lyssnare, morgonpasset är min bästa vän och jag grinar så fort jag hamnar på ett ställe där radion inte funkar. En morgon fick vi lyssna på Lillemor Östlin, hon har skrivit boken Hinsehäxan och nu har de gjort en film i två delar. Så jag ligger här i soffan, helt utslagen och följer hennes liv i rörlig bild."Hinsehäxan är den gripande berättelsen om Lillemor Östlin och hennes liv i 60- och 70-talets Stockholm. Lillemor är en vanlig tvåbarnsmamma som kämpar för sin familjs överlevnad i ett hårt ekonomiskt klimat. Pengarna räcker helt enkelt inte till och när hennes make inte gör någonting för att förändra situationen tvingas hon ta saken i egna händer men dras samtidigt djupare och djupare in i ett nät av kriminalitet."

Har du sett den?
Här hittar du den på SVT

O.P.I

Jag är less på nagellack som flagnar efter enbart några dagar så köpte O.P.I utav en kollega som rekomenderade dessa starkt!
O.P.I är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test.120131

Samlar energi och beger mig till gymmet. Äntligen så har folk börjat avta från gruppassen så har min chans till att äntligen få testa på pulsbandet! Weee!
Varken jobb eller plugg står i vägen och hundarna har fått en del utav sin aktivering.

är för lat, för mitt eget bästa

Det är ganska tragiskt, ärligt talat så är jag nog ganska lat.
Kanske lika bra det, för mitt eget bästa.

Det är såhär: att handla har inte stått på prio1 listan så kylskåpet ekar stort sett tomt eller så är allt i frysen. Istället för att handla så lägger jag mig i soffan och tänker att jag ringer till pizzerian så är det bara att hämta. Men nej, jag är för lat för att sträcka ut min arm och ta telefonen på bordet och ringa och om jag skulle ha orkat så hade jag inte orkat gå till pizzerian heller enbart för mina två trappor.

Istället går jag till köket och kokar mig en grött till middag.
Både min kropp och mitt samvete säger tack och jag hoppas att det håller i sig med tanke på att jag endast bor 1 minut från pizzerian.

I-landsproblem, Sverigeproblem eller något?
Biggest loser, Anna Skipper och allihopa borde ge mig en medalj!

La familja

La familja är samlad, det är kaos och hade en herre på besök som gjorde första fläcken i soffan. Funderar starkt på att införa kaffeförbud.I veckan ska jag ta vara på tiden, alltså sluta upp med att sova timmarna mellan jobb och jobb. Börjar känna mig smått lat och smått tjock, kanske för att jag spräckte ett par byxor förra veckan?

Light Painting - Super Hero

Dessa 2 är helt klart mina favoriter utav alla fotograferingar jag varit på.
Dags att boka in en resa och besöka studion igen?

Modell: Magda Olofsson
MUA-hår: Emilie Cabrer
Fotograf: Nikdesign

Lyckad kväll

Ostkrokar, cola och soffhäng står på menyn idag. Väntar på att Marina ska komma så blir de soffhäng med pizza.

Gårkvällen blev otroligt lyckad, ramlade innanför dörren strax efter fem i morse, hamnade på efterfest med Cristoffer, Ulf och resten av pojkarna och nå Hotingbor?. Fick de till att sjunga Bumbibjörnarna och allt möjligt. Love to the boys!
Flickorna på jobbet var på G! Lagomt ont i fötterna idag efter all tid på dansgolvet :)
Träffade de nya ägarna, så medbjuden till bordet så fick man lära känna de, super trevligt folk och jag hoppas verkligen att det går bra för de och Hotellet framöver! Att de tillför något nytt och höjer ett snäpp till.

Slutsummering: Lördagkväll = Lyckat!
Tackar, tackar!

Super bass

Puss på er, jag och mina kvinnor drar ut ikväll!


10 mil till middag

Done and Done!
Hämtat hem Akleja och bytt om. Privatchaffören väntar på mig så nu bär det utav 10 mil för en enkel middag justfor2. Eh, nä men god middag ska jag på 10 mil bort.

120128

Det kanske inte är så tokigt att stanna upp i mellan åt, att inte packa och dra iväg. Hade en riktigt toppenkväll igår! Befann mig i ett utav de bästa sällskapen jag vet, fick mig en riktigt god middag som varvades ner med ett glas vin till filmtittande, en massa surr och skratt.
Det blev en Fredag som jag har behövt, känna lugnet och bara mys. Tack tack!Upp och hoppa, dags att ta tag i dagen. Klockan är ju ändå tio!!

Mot tacos!

Efter en duch och ha satt på sig ett ansikte så bär det utav på middag.Slappt och ledigt, I like it!

Vad gör ni denna Fredagkväll?

upp och iväg?

Fredag är kommen och jag har ett pass kvar att slutföra innan jag får helg.
Den här helgen är långt bortom min verklighet. Kirunaresan blev inställd så skapade mig en andra plan som inte heller blir utav. Med lite lätt panik i kroppen så insåg jag i morse att jag skulle bli kvar här. Har inte sovit i min lägenhet en enda helg sedan November och hade inga planer på att göra det i helgen heller..
Det är tur att jag har världens bästa folk runt om mig, hembjuden på fredagsmys med tacokväll! :)Jag kan inte låta bli att leka med tanken på att ta sovmorgon, traska iväg till gymmet när jag vaknat, gå runt i myskläder hela dagen och kanske till och med unna mig själv en tanke: jag är värd detta.

Sitter åter i skolbänken sen blir de hem o...

mms_img68820 (MMS)

Sitter åter i skolbänken sen blir de hem och krama om syster!

Icecub -

Lite fler bilder som blev tagna utav Fredrik LarssonModell: Magda Olofsson
Fotograf: Fredrik Larsson

Hej och hå så fort tiden går.

Arbetstimmarna totalt idag blev närainpå 10 timmar. Så där lite lagomt, har till och med hunnit med en hel del annat idag. En sväng på affären, en sväng på byn för att beställa mina ben till tvbänken som byggs ihop nästa vecka! En massa tvätt, en disk och matlagning. Bara plugget som fattas men ska avvara den timman till att äta gott och somna tidigt!Puss på er, känn kärleken och sov gott!

20% rabatt

Ni har väl inte glömt att ni har 20% rabatt hos Lifequality till och med Februari ut?Inlägget hittar ni här

Skjut mig, jag orkar inte med oron i kroppen

Ja, ja, JA! Jag klarar inte av att säga nej.
Blev en till lång dag, nu är det att invänta kvällspasset och sedan varva tvätten och plugget.Oron den försvinner inte och jag känner en stor hopplöshet. Helvete, nu vill jag vara liten och krypa upp i mammas knä och bli killad på ryggen och känna lite kärlek.

Belöningen väntar

Avledande manöver är nog ett måste när man pluggar?
Lite gott att tugga på, lite sött att dricka = stor sockerkick!
En dator som man kastar ett öga på och som tar bort tystnaden.
Imorgon gör jag inlämningsuppgiften och tar tag i nästa kapitel!

Nu väntar den stora belöningen, kvällspromenad med Akleja och få kasta sig omkull i soffan. Det blev en hård, jobbig och effektiv dag.

Sverigeproblem

Jag förstår inte hur det kan bli så djävulskt mycket tvätt på en vecka?!
Hade tänkt varva plugg och spring i tvättstugan MEN när jag kommer dit så går tvättmaskiner redan och jag hade bokat in mig imorgonkväll. Satsar på plugg och om jag inte är mer slut än vad jag är så satsar jag på gymmet innan sängen kallar.Jävla Sverigeproblem alltså!

Tankar om livet


inte som planerat

Fortsätter denna vecka med enbart arbete.
Hade planerat in gymmet men med tanke på att jag har en arbetsdag på närmare 10 timmar som ligger som kvällspass också så hoppas jag att jag orkar mig dit och tar en vända på löpbandet i alla fall.Bjuder på ett lende och hoppas jag finner energi till hela dagen.

skönt tisdagsdygn med massa mys

En lång dag har passerat och den avvek ganska kraftigt från mina vanliga vardagar. Fick sällskap som uppbehöll mig hela dagen, riktigt trevligt faktiskt!

Raggade upp en middagsgäst också och det var ingen mindre än Marina och vi fortsätter kvällen med tvtittande, deep talk and shit. Chokladbollar lyckades vi åstakomma också!Sammanfattning: ett skönt dygn!

vi gör de vi gör bäst

Efter "lång" arbetsdag, flera timmars plugg och en kick till städ så intar jag och Akleja soffan. Vi gör de vi gör bäst och det är att mys. Helt klart en bra Måndag och vi peppar inför Tisdagen!

Motivation kommer och går, hoppas den består!

Hur peppar man bäst upp för att ta tag i plugget hemma?
Tända ljus, hälla upp sista drickan och äta upp de sista bilarna.Den där motivationen, den kommer komma och gå. Hur fasen klarar sig folk att plugga hemifrån utan att göra allt det andra?

Fröken lillskit börjar gilla vinter

Från att ha avskyt vinter hela två vintrar så har fröken lillskit börjar plumsat runt i snön, jagar snöbollar och hänger på de andra vilddjuren i samma fart!Känner mig störande pigg, nästan så att ja...

mms_img20706 (MMS)

Känner mig störande pigg, nästan så att jag blir provocerad utav mig själv. Undra om jag har fått en bra start på veckan?

Vi drar till fjället, fest hela helgen

Packat och klart! Jag och Akleja åker upp till fjället! Hem till pappa och de tre vilddjuren! <3
Johan fyllde år förra helgen och han hade stora förväntningar på sin 20 årsdag och bara för det så kommer vi ta igen allt det i helgen!
Middag och öle med finfolket står på menyn ikväll. Imorgon blir de en härlig baksmälla och förhoppningsvis skoter, snowbord och farlig tolkning!Puss på er och ha en toppen helg!

1-0 till mig!

Alltså det här med matte är inte min starka sida direkt, utan jag är mer den personen som hoppar över allting som jag inte klarar utav och sitter med telefonen eller spelar lufarschak och väntar på att tiden ska ta slut. Så jag blev rent imponerad utav mig själv som klarade av talen som jag aldrig klarat förut. 1-0 till mig! Att anstränga huvudet är nog lika viktigt som att utmana resten av kroppen?

Det är inte första gången jag "läser upp" och lika fort har jag hoppat utav. Den där motivationen har inte direkt funnits först nu. Det känns otroligt peppande att jag inte har någon/några som säger: "pluggar du och flyttar så är de lika bra att vi gör slut", "du kommer aldrig klara av eller slutföra det" osv.Skynda ut med Akleja och dra iväg och göra sista arbetstimman, sedan jaa HELG!

På 16 veckor blir de att klara mattekursen...

mms_img70472 (MMS)

På 16 veckor blir de att klara mattekursen. Med mer motivation och extremt mycket pepp från folk så ska jag fan klara det. Om inte, så packar jag ihop och drar till hollywood ;)

I give up -

Jag ger upp, jag ger upp totalt!
Har inte lyckats åstakommit något vettigt idag förutom att jobba och vara social och tittat för mycket på renoveringsprogram.
Jag och Akleja tar in den sista kvällsluften, packar iordning allt för morgondagen och slaggar i soffan i natt!

Träning ger med sig: 2010 - 2011

Jag blir mållös! Jag blir så otroligt glad när jag tittar tillbaka på bilder från bara något år tillbaka. Att få se hur min kropp börjar ta sig och bli formad till det jag vill! Det är så grymt roligt att se resultat! Herregud, jag blir sådär nöjd över mig själv!

Februari 2010December 2011


20120119

Att bli väckt klockan 24.00 och det första man får höra: du har försovit dig är ingen höjdare! Snacka om att ge mig magsår och vakna upp i panik! Självklart var fallet inte så utan fick mig ett trevlig sällskap som precis har dragit igen.

Så fortsätter denna Torsdag i stil med: ställa mig i duschen, en långpromenad med Akleja, tidig middag och dra på jobb.Känner mig mer död än levande idag men snart är helgen här!

nalkas middag och barnvaktsdags

Det kommer nog vara full rulle på de så underlättare allt för mig själv och lämnar Akleja hemma, annars kommer jag nog aldrig få de i säng. Så ikväll blir det godnattsagor. Undra vem som kommer somna först? Jag eller barnen, hoppas de är lika trött som jag eller ännu bättre: tröttare.Jeans - Fredrik Larsson

Fick hem lite fler bilder ifrån Fredrik Larsson - Fiend Studio

uppiggande

Efter en uppiggande sovtur så samlar vi krafter till det sista pappersarbetet och de sista samtalen.
Kroppen säger nej till träning så ska nog skona den från det idag. Lika bra de eftersom det är barnvaktsdags ikväll!

tuffast hittills

Igår blev det genomgång utav nytt schema på gymmet och det är nog det tuffaste jag stött på hittills! Att gå i "the big boys" fotspår får mig att känna mig otroligt jävla svag. Herregud, det ser så simpelt ut när de utför allting men man ska inte bli lurad.Peppa igång dagens gympass för att sedan ta sig ann kvällens utmaning!

120117

Jag måste införskaffa en kalender, jag har mindre koll på allting och när jag bokar in någonting så dubbelbokar jag mig själv. Ganska drygt så har ni tips på bra almernackor som har 1 dag per sida? Skadar inte om den är halvt snygg samtidigt.Ska fortsätta varva soffan med att springa runt här hemma tills det är dags för gymmet, klockan ett blir de genomgång av nytt schema. Spännande!

Riktigt tufft men han log iaf!

Efter drygt lite mer än en timma på gymmet så har Johan klarat av sitt mördarpass. Har en bror som är helt slut på men det märks att vi är av samma pyske, det finns ingenting som heter "ge-upp". Utan det är att pressa tills man faller handlös till golvet och då är det bara att samla ihop de sista krafterna och fortsätta igen.

Så första träningen på året för honom och ännu tuffare kommer det bli.Tufft, riktigt tufft men riktigt roligt! Tycker att jag la upp ett bra pass åt honom.
En riktig genomkörare som han kommer känna av imorgon.

Idag börjar det, påriktigt!

Idag är det en stor dag för idag ska jag dra med mig Johan till gymmet.
Koncept: biggest loser, tvång och pepp. Skit bra kombo!

Så Johan, vi siktar högt, faller lågt och siktar ännu högre! Beach 2012 här kommer vi!
Så idag vägs han in, han mäts in och den personliga pärmen är framplockad, ska bli skoj att jämnföra resultaten i både kondition, styrka + våg/cm senare! :)förvirrad? öh, jaa!

Herregud, jag försöker men det går åt helvete. Så jag säger bara HEJ!
även denna vecka har sitt slut

Söndagen kom, helgen har sitt slut och vi satt oss på bussen och åkte hem igen.
Efter en riktig myshelg i ett annat län utav landet så är de dags att återvända till verkligheten och starta upp en ny arbetsvecka. Ser framimot den och den kommande helg kommer inte vara sämre.Så vad har ni haft för er i helgen?

Privat taxi till Dorotea och överraska mam...

mms_img40534 (MMS)

Privat taxi till Dorotea och överraska mamma med en påhälsning och jag har nog aldrig sett henne så glad! Akleja blir bortskämd och senare ikväll drar vi vidare :)

Från Svealand till Folksam

Att hitta rätt försäkring åt hundarna har gett mig huvudbry. Många samtal med olika försäkringsbolag, många olika erbjudanden och mycket tänkande. Självklart vill jag ha det bästa åt hundarna och samtidigt spara in någon krona.

Svealand har varit helt fantastiska när det väl har gällt, otroligt hjälpsamma och snabba med allt! Så jag hoppas att jag inte skiter i det blå skåpet nu när jag flyttar över älsklingarna till Folksam? 
Men att börja året med att spara 4000 kronor är inte fy skam!

underbar kväll med bästa sällskapet

Jag har nog slagit rekord i veckan och det är bara halva veckan som har gått än. Att prata i telefon är inte min starka sida men har pratat som aldrig förr och jag har haft bästa umgänget i veckan!

Både kaffe och bullar har slinkit ner ikväll med gamla minnen och otroligt mycket skratt. Akleja och Lova har haft fullt upp med en massa bus, så vi äger trötta och nöjda hundar.

Om 2012 har börjat såhär bra med viss avvikelse så kommer jag få ett toppen år! Kanske inte så dumt att fylla 22 år ändå?

Tiden står aldrig still

Herregud så fort veckan har gått, det är redan Torsdag! Har lite svårt att inse att det är dags att se över kläder för att dra vidare imorgon. Jag och bebis packar väskorna och drar på äventyr.

Så denna dag ger mig min veckoplikt: städa så det är fint till Söndag.
Ska sticka in på taxi och beställa en resa, mottageren utav mig kommer bli chokad och otroligt glad och jag bara älskar det! :)Inspiration till städ? Icket. Inspiration till gym? Ja!
Inspiration till långpromenad? Självklart!

ni är mina Ninja turtles

Det är som sagt inte ovanligt att jag tänker, sen om det är bra eller dåliga tankar är ju en annan sak. Är så mycket som jag försöker förstå men som jag inte fattar och jag känner mig otroligt jävla livrädd.

En sak är då helt klar, det senaste halvåret har varit det värsta jag varit med om på alla plan som finns. Jag tror inte direkt på änglar och demoner men jag har mina hjältar! Underbara människor som jag avgudar, som har funnits där när allt har varit svart. Alla soffkvällar, husrum, prat och allt som hör till livet.

Den största hjälten utav alla måste jag nog säga är Johan. Min underbara lillebror som terroriserade mitt liv, som fanns vid min sida och som hjälpte mig med precis allting. All heder och respekt till dig Johan som tog imot allt mitt hat, all min räddsla och alla glädjestunder vi har delat!

Jag kommer aldrig kunna tacka min familj och mina vänner nog mycket men ni ska veta att ni är otroligt underbara! Att bara se, prata och umgås med er lyfter min tillvaro så otroligt mycket.Och eftersom jag är tönten så väljer jag stil åt er: Ninja turtles!

120111

Hello!

Allt bra med er idag? Solen skiner och jag har energi till jaa typ allt känns de som.
Morgonen hade inte sin bästa start men jag har varit väldigt effektiv! Direkt efter jobbet så drog jag ut på en långpromenad. Fann orken till att ta tag i disken och njöt utav brunch framför Biggest Loser och fällde några tårar till. Undra hur många tårar en människa fäller genom livet?


Lillebror har kommit på besök så nu blir det att umgås och göra bort en del skit göra! :)
Måste tillägga, du min bror. Du är allt bäst!


60 procent kan du förändra

Det finns mycket du kan göra själv.
"Ditt skelett och din kroppsbyggnad avgörs till nästan 100 procent av dina gener. Din längd som vuxen beror på hur nyttigt du åt som barn och ung. Exempelvis kan det innebära att man inte blir så lång som generna motsvarar om man har blivit under- eller felnärd. Som vuxen spelar generna fortfarande roll vad gäller din vikt, fettprocenten och kroppssammansättningen, men de påverkar nu bara 40 procent av ditt utseende inom de avseendena. De resterande 60 procenten är faktorer som du själv kan förändra"

"Fördelen med att acceptera din kropp fullt ut är att det kan frigöra energi till att göra något åt det som du faktiskt kan förändra"
- I FormDet finns ingen träning som är fel, att hitta rätt är det svåra!

Mållista

För ett tag sedan gjorde jag en mållista åt en arbetskollega och den listan resulterade att jag skulle vara med på ett hörn.

3 mån: 5 armhävningar
6 mån:
9 mån:
12 mån: Bodycenter

Jaa alltså vi kom inte så långt på listan, men hon har klarat av båda två och det har inte ens gått ett år! Men hur som helst, hon kom på den briljanta idéen att vi ska vara med i tjejmilen!?!
Oh my god, så jag har fått sätta in konditionspass och får verkligen pressa mig själv till att utföra de ordentligt och jag har faktiskt motiverat upp mig riktigt och kommit en bit på vägen.

Bästa sättet för att klara av en distanslöpning måste vara att träna intervall. Eller vad tror/tycker ni?Trolla med din kroppstyp

Den här lilla boken är en skit bra liten bok. Det står riktigt intressanta saker om varje kroppstyp och den ger en tips om kost och träning. Tänkvärda saker!Tänkte dela med mig lite utav innehållet, för att kanske just du och din kropp ska få en lite boost nu i början på 2012 så det kommer komma upp lite tips senare idag och allt eftersom tiden går. Men nu: gymmet för mig.

har en i löpen

En sak jag inte tänkte på när jag köpte soffan är: Akleja kommer i löpen!Det har hänt och pläden tillföll henne totalt idag och jag ska täcka resten av soffan.. Pust
Vit kanske inte var den ultimata färgen att välja men det är ju tur att allt går att tvätta! :)

Icecub -

I December var jag iväg till Umeå och fotograferade med Fredrik Larsson som äger Fiend studio.
Det blev ett par sessioner, kommer lägga upp lite mer eftersom det leveras :)
Så en helg med Fredrik och Emilie så fick vi otroligt mycket skratt och en ett antal timmar i studion.Modell: Magda Olofsson (jag)
Fotograf: Fredrik Larsson
Mua/hår: Magda Olofsson (jag)

kommer slås till sista blodsdroppen

Ett sms, ett samtal senare. Du kan fan dra långt åt helvete!
Jag vet vad Akleja betyder för dig, men tyvärr så är dina hot inristade i min näthinna så att jag lägger mig med de, jag vaknar upp med kallsvettningar och det är det första jag tänker på när jag vaknar.

Och det grövsta du någonsin kunde göra har du gjort, att försöka ta min hund ifrån mig. Att tro att vi ska kunna dela på henne, i helvetet. För andra gången i mitt liv har stubinen brunnit ut och du gjorde det. Grattis!I helvete, vill icket ha ett samtal, ett sms eller ett enda jävla andetag från dig.
Oh my god, du har gjort mig riktigt pist!

Mycket gjort och mer ska de bli

Fixad och klar, nu blir det kissa hund och dra sig vidare för att ha genomgång av något slag.
Oh känner mig extremt duktig idag! En massa har blivit gjort nu på förmiddagen och eftermiddag/kvällen väntar resterande göra + en liten snabbdejt med fin flicka!Hur peppar ni dagen?

2012, nu börjar det

Ny vecka, en ny start. Ska jag följa resterande utav folket och efterlikna 2012 listattack?
Det verkar vara otroligt mycket folk som gör listor, allt från dagen till året.

Veckans: Städa bort julen.
Månadens: Börja plugga matte
Årets: Sätta mig själv i första hand!Nu börjar jobbet riktigt, plugget börjar, praktik ska hittas.
Jaa, 2012 kommer bli ett stort hårt år och med underbar familj och vänner så ska jag lyckas! :)

Ingenting nöjer mig - idag

Dagen har varit otroligt lugn, alltså sådär lugn som man inte vill ha den. Allt har bara varit otroligt drygt och nä jag har nog inte varit på bästa humör. Men kvällen, ska försöka göra något vettigt utav den. Typ popa popcorn och sätta mig framför en film och hoppas på att tiden går fortare.
Herregud, vilken bitterfitta jag känner mig idag.

En tanke slog mig också, fan så jag är less mina helger. Har i över ett halv års tid packat min väska inför varje helg och åkt vidare någonstans. Brutit veckodagarna genom att spendera helgerna i fjället eller Umeå. Två helger har jag befunnit mig i Vilhelmina och av någon annledning har båda helgerna varit skit. 

Det värsta är nog att jag vet att jag kommer packa väskorna i 3-4 helger till minst. Allt i från fjället till Kiruna ska jag åka till, nöjen pch jobb står på schemat så ska nog inte klaga. Fast någon helg ska jag typ stänga av telefon, internet och inte ta ett steg utanför mitt hem utan bara ligga i sängen och äta chips och titta i taket och bli less utav det också ;)

Nä det är nog så, idag är jag enbart allmänt less och jag har för mig att man får ha såna dagar?

The Human Centipede 2

Jag kan ärligt talat inte förstå hur de tänkte när de gjorde uppföljaren. Det finns ingen direkt handling, kopplingen till första filmen förstod man inte först långt in i filmen. Den var lång och extremt utdragen.
Psykot som gör allt gjorde humorn i filmen, efter varje hans handling så kom fick han astmaattack.
Sen hallå, vart hittar ni alla dessa usla skådisar?! Bandlyst i England, pst!

Nä de må vara äckliga så man får kväljningar och ont i magen men kan faktiskt inte rekomendera den och SPECIELLT INTE TILL BARN!
Betyg: 1 av 5

Toppen liga på sparktur

Tog ut hundarna på en otroligt härlig sparktur. Nog för att deras träning har varit väldigt sporadisk i sommar/höst/vinter så är de så jävla duktiga! 12 km höll de igång, konstant i ett jämnt tempo och bara trampade på.
Mest imponerad blev jag utav Zita, hur långt kan hon ha tagit sig idag? 8-9 km i sitt tempo för att hinna ifatt oss andra. Fan så duktiga hundar jag har ändå!


Rambo & Akira


Vi mötte upp Zita på tillbaka vägen


Och hon höll farten.

Med tanke på att ingen är utav samma ras, alla tre behöver olika tekniker att tränas på så är det en toppen liga!

Packa och dra iväg

Hejhej!

Idag blir det packa väskan igen, har helg så ska sticka till fjället för att kurrera mig så halsen blir frisk och kramas med hundarna.

Vad händer för er idag?

Dags att se över

Nu är det hög tid att titta över hundarnas försäkringar, Sveland har varit guldvärd och otroligt hjälpsamma när Akleja skadades och behövde operation och rehab.
Men med 4 hundar så kan kostnaderna lätt rusa iväg så ser över men fastnar jag inte för något så står vi troget kvar hos er Svea!Folksam har fått otrolig bra respons på facebook men är lite halvt intresserad ut IF också. Någon hundägare som har IF?
Hur har de funkat för er? Hur har de bemött er när (om) er hund har blivit skadad?

-.

Jag har nog världens räddaste tjej just nu så hon är lite extra mysig.

1 timma, 30 minuter! Halleluja!

Att konstatera: ska du ha matlådor så fixa det direkt efter middagen. Tort ris är inte gott dagen efter!1 timma, 30 minuter sedan är det helg!
Jag ska försöka, jag ska ransaka mig själv. Jag ska ta hypnos eller fixa ett läkarbesök för sömnpiller. Jag kan säga datumen när jag sov sist, sov en hel och riktig natt och det var inte igår, inte förra veckan, därimot November och det var då fan inte igår!

lugnt och skönt, precis som de ska va

Har typ haft en sån där alldeles lagom dag. Middagsbjudning med en god vän med lite prat och skratt. Ronja och Jamila tittade förbi på en tårtbit och fick jätte fina blommor utav de och ett par söta örhängen. Tina och Nilas tittade också förbi med en chokladask. Så här har det sprungit runt barn hela kvällen.

Av syster fick jag en skrivtavla! Tack! :)

Så efter en otroligt lugn och skön dag drar jag mig tillbaka.

Oh my god - 22 år

2 Januari 1990 var jag på framsidan utav tidningen Vf. De ni! De visste ni inte va?

Idag råkar det vara min dag- my big day. Som jag firar med en matlåda till lunch och ska göra en "lyxmiddag" och äta lax!Så grattis på mig och jaa och ni andra får ha en toppen dag! :)

Välkommen 2012

Efter en hel vecka i fjälls med familjen så är det riktigt skönt att komma hem till lugna, stilla lägenheten. Blickar famochtillbaka över Kalle och chokladfabriken som visas på femman och läser igenom mail och diverse bloggar som jag har lagt åt sidan.

Att gå till kylskåpet för att finna lyckan att jag kanske hade något ätbart var under all bedrift, så en "veckohandling", 2 dagar står på schemat i alla fall.. Något vettigt måste man ju göra idag..