att trippa omkring -

Trotts att jag är hundlös så är begäret att trippa omkring och göra av med extra energi fortfarande kvar i kroppen och det kommer nog alltid finnas.
Med skön musik så trippade jag omkring i mörkret och jag kan enbart tänka mig hur mysig denna stad är runt juletid. Jag hoppas att de verkligen pyntar upp allt kring alla dessa gamla hus som finns.

Bland spännisar och bodybuilder

Gymkortet kickade igång idag eller rättare sagt kontokortet används vid regesteringen för att komma in. Bland spännisar och bodybuilder som speglar sig konstant och kysser musklerna så hittar ni mig på Gymmet. Jag känner mig lite vilsen, jag brukar skippa att träna när det är som mest folk, när de stora killarna står och smeker vikterna men här kryllar det av de och det är bara att ta en plats och köra järnet.

Hur som haver, jag gick därifrån med ett leende och med darrande muskler. Jag väntar mig en redig träningsvärk imorgon och imorgon är det dags att bryta ner fler muskler för att åter bygga upp.
 


12131

God morgon på er! Här sitter jag och laddar upp inför ett veckans första träningspass, det är verkligen dags att ta tag i träningen på allvar och det är sista dagen som arbetslös så idag ska jag njuta av friden fullt ut!
En vecka med förslappnning, en vecka med nya intryck, en vecka med förslappning. Ja, jag har hakat upp mig på förslappning, det är nog så illa att jag har gått ner ett eller ett halvt kilo.

Guldkanter i vardagen

Det har varit många stunder som jag har brytit ut i garv, några få stunder har jag varit helt bortkommen men alltså om det fortsätter såhär kommer jag nog att trivas riktigt bra och bara för att jag är jag så bjuder jag på lite som fortfarande får mig att le lite extra.

Presentation:
-Hon är världens matvrak, sover och kan vara snäll.
Jag vet inte hur folk ser på mig men den där presentationen kommer jag nog få stå ut med:)

Under thailunchen:
-Du är ganska grov för att vara tjej. "Nä, jag är väl ganska normal? - Nä du är grov andra tjejer är som bollar.
Haha, what? Bollar. Jag fattar ingenting och ingen förklarning på det?

Efter träningspasset:
-Jag kan inte spänna muskler. "Jo men kom igen nu. - Men nu är det så att jag behöver hjälp med att sperma..JAG MENAR SPÄNNA!
Pinsamt, bryter ut i garv och försvinner in i duschen.

Mannen i garderoben:
-Du är den första tjejen som inte har sprungit runt på alla affärer och en vecka har gått. "Jamen, det är så tråkigt, det är jobbigt, det är huu.. -Köp galgar så du kan köpa mer kläder istället.

Bodycenter:
-Jamen alltså vårat gym är bäst. (Slår på BCvideo och drömmer mig bort) "Du är mongo, tittar på film från ert gym. Jag fäller ihop datorn, försöker säga något men inget vettigt kommer fram och jag dyker ner under kudden.

Det förekommer väldigt många konstiga tankar, väldigt konstiga meningar men när man väl börjar tänka på de så får de en att le lite extra, min personliga favorit är "sperma-spänna" haha. Vad fan tänkte jag på?
Finns det hemlängtan? Flera hugg i magen kommer dagligen, saknaden efter vilddjuren är stor, sådär stor så att det nästan tränger fram tårar men med det här ungkarls-sportnördsällskapet så överlever jag vardagen och de sätter flera guldkanter i vardagen så jag trivs nog rätt så bra här uppe:)

Jag fann min myströja -

En dag med promenad i snöoväder, en påhälsning hos mannens mormor som är hur underbar som helst och så tog vi en sväng på stan för att hitta en mysig, fluffig och varm tröja åt mig.
Jag föll pladask för Peak och den kommer vara en av mina bästa vänner i vinter!


Affär: Intersport Pris: 1200kr

121030

Det tisslas och trippas runt omkring här, jag försöker verkligen vara så tyst som jag bara kan för att inte väcka upp mannen och jag tror jag lyckas ganska fint, hoppas jag! Det enda som hörs är knapprande på tagenbordet, skinnsoffans knarrande, mina egna suckningar - idag slog saknaden riktigt till efter mina fyrbenta efter att ha läst hundvaktens statusuppdatering.

Ibland, allt för ofta så får jag mina snilleblixtar vilket inte alltid är så bra. Istället för att knacka sönder ägget för att vara ännu tystare så lekte jag hulken och krossade ägget i handen och jag gör inte om det för det var ingen smart idé!

Belöning till mig -

SSG Entre- Grundutb och SSG Entre LKAB = done. Ett par timmar senare och min hjärna är i uppror, otroligt tidskrävande och med en otrolig koncentration så är de gjorda. Nu är det enbart att vänta på samtal från chefen, upprätta vardagsrutiner och återgå i arbete.

Nu väntar en redig belöning iform av mat, chips, tvtittande, bräsa lite extra i soffan och vara mig själv medans mannen i huset är på arbete. God times!
 

är ett måste -

Två tester är ett måste för att få komma igång att jobba. Första testet är avklarat och nu är jag inne på det andra, ett par timmar ska avverkas framför datorn och huvudet ska få lära sig om gruvindustrin. Huvva, jag tror inte att jag har lagt ner så mycket energi på prov förut som jag gör nu.

En tom lägenhet, kaffe och tvn på låg volym. Ni vet vart ni finner mig, eller vänta jag vet knappt vart jag befinner mig förutom att jag måste korsa gatan vid systemet för att hitta rätt. Lokalsinnet ligger på topp!

mannen i garderoben -

En varm tröja hade jag i tankarna när jag stegade ut och skulle lätta på plånboken en aning men som vanligt så kom jag hem med något helt annat. En skjorta med söt utsmyckning och en mascara hamnade i påsen men lika glad är jag för det! Den där varma tröjan kan jag leta efter vid ett senare tillfälle.

Det känns riktigt bakvänt alltihop, för första gången i livet är jag "mannen i garderoben". Från att ha haft 4 välfyllda garderober med både kläder och skor så rymms allt mitt på 1 hylla och det finns fortfarande utrymme kvar, vilket jag tänker ändra på under tidens gång.


Affär: HM Pris: 250 kr

4bent saknad -

Fredag hela veckan och jag har ingenting att klaga över utan det känns riktigt härligt. Inga pinsama tystnader, inga konstigheter utan att flyter på i härligt tempo. Kanske att det är hemskt mycket "va" för att jag knappt hör vad de säger i mellan åt men vad gör det?

Första tanken som har slagit mig varje morgon är: vad gör hundlöst folk?
Det känns otroligt konstigt att inte vakna upp och driva upp hundarna som är lika morgontrötta som jag för att hinna med morgonpromenaden, inga timlånga promenader överhuvudtaget, ingen som hoppar upp på rumpan när man står och lagar mat, ingen som dregglar vatten över hela golvet, inga som tigger, inga glada svansar när man kommer in genom dörren, Inga som ska trängas i soffan för att mysa.
Jag har släppt all kontroll, min trygghet är långt borta och jag känner mig helt naken utan mina fyrbenta vänner.121025

Antingen vaknar jag upp till borrning eller grannarnas skällande hundar eller varför inte igår när orkestern drog igång på ovanvåningen eller idag när telefonen ringde skrämande tidigt. Jag längtar tills morgonrutinerna ska börjas printas in på nytt.

Morgonmys i soffan framför usla tvprogram, thailunch på hörnet och nu är det dags att plugga in hörlurarna och vilseleda mig på gator, bli livrädd av fågelkvittret varje gång man korsar övergångsstället. Leka turist helt enkelt för vem vill inte göra det?
 

Onsdagsmys, Nybyggarna -

Onsdagmyset faller inte bort, Nybyggarna på kanal 5 är ett måste och jag sitter fastklistrad framför tvn. Både fascinerad över deras livshistorier samtidigt som jag känner sorg över hur det kan ha gått så illa för de. Tänk bara på hur många som egentligen är drabbade som inte har något hem. Och det värsta är när människor blir drabbade som inte har gjort något misstag som ändå halkar ur det svenska systemet. Hemskt.

Sportoskulden tagen -

Jag har hamnat i ett sällskap bestående av sportfånar, de tog sportoskulden rejält av mig igårkväll. Fastklistrad i soffan så satt jag och försökte förstå det roliga men jag ska ge det ett par chanser till innan jag ger upp för vem vet kanske skriker jag av glädje när rätt lag gör mål innan vinterns slut?

Att vakna upp till sol är inte fyskam, att vara ute i solen är inte fyskam men blåst är ett faktum här uppe och det verkar stortsett blåsa konstant. Har kikat omkring på stan, kollat på kläder och druckit kaffe på ett helmysigt cafe. Det känns som helt annan stämning här bland folket, tempot är lite långsammare och man blir sådär härligt avslappnad i själen när de samtalar.

121023

Från en ungkarlslya till nästa ungkarlslya. Jag håller smått på att bo in mig, lära känna mannen i huset, känna av stämningen och komma in i någon slags rutin och finna min plats. Vandrat och blivit guidad omkring, slängt ett öga på ett gym som jag förkastade vid första anblicken.

Jag har fortfarande inte hunnit tänka igenom eller förstått vad som händer och vad som kommer ske. Ganska komiskt att jag inte har någon aning om någonting och då menar jag allvarligt talat ingenting - det jag vet är att jag ska jobba någonstans där borta vid berget i alla fall men först ska jag njuta av en veckas arbetslöshet! Whop!
 

Det drar ihop sig -

Jag tänkte såhär igår kväll: 1 vecka med sovmorgon, underbart! Men ni ska inte tro att jag har sovit bra för Rambo var extra kramgo + att myndigheter och chefer började ringa tidigt på morgonen vilket gjorde att jag kom upp samtidigt som tuppen. Smått härligt, har hunnit avverka ett par timmar vid datorn. Skummat igenom utbildningen/testet, skickat in tråkarbete och avverkat ett och annat samtal.

Tiden börjar dra ihop sig, det är dags att avverka en promenad med hundarna. Samla frisk luft, rensa tankarna, gå igenom packningen och stöka ihop det sista. 14.00 kommer privattaxin och ca 7 timmar bilfärd väntar. / timmar att fördriva med falsksjungande, nackspärr och samla på mig en redig rövvärk.
Så vad är det som kan gå fel? Att jag typ är för ful för att vara inneboende? Ja, alltså mina livsproblem är väl som att glida runt på en isfläck. - Det ordnar sig -
 

Pajätning och Solsidan -

Hundpromenad, massage, pajätning och Solsidan. Jag trippade över till grannen där det bjöds på och sniffade i mig lite julkänsla över en lukt-ljus-grej. Åh, jag längtar redan lite smått till jul!
 
Nu är det dags att mysa ner mig i soffan, äta lite gott under tiden det slötittas på film med en sprakande brasa.
 

En dag med krokodiltårar -

Tacos, bastu och öl - kvällen med grabbarna blev otroligt lyckad! Sisådär klockan sex var det dags för mig att trippa hemåt och mötas av glada hundar i dörren och kasta mig ner under täcket. 

Idag har det varit en tung dag, det har känts som en avrättning. En personlig avrättning i min personliga karaktärr och imorgon kommer nästa smäll när det är dags att krama om Rambo. Lilla bebis har fått åka iväg och nog var det krokodiltårar som föll när bilen rullade ut från gården.
 

En helg fylld med kvalité -

Sönderkramad vid första steget in, ni vet sådär sönderkramad så att man knappt får någon luft och kramen verkar aldrig ta slut. Jag tror minsann att min mor var glad att åter se mig, sist vi sågs var när jag tog Rambo och trampade iväg till Dorotea. Bortskämd med mammas mat och kvalitetstid, jag har mått gott!

Så vad händer nu? Lämnat både Dorotea och Vilhelmina, hämtat upp min packning och chekat ut från ungkarlslyan och befinner mig åter i fjälls. Det är dags att mysa sönder hundarna och ha kvalitetstid med de, umgås med favoriterna i byn över middag och bastning.
Jag kan omöjligt klaga på denna helg, omöjligt!
 

121019 -

Morgonens sista timmar är gjorda och jag har chekat ut från både det ena och det andra arbetet. En härlig lunchdate med kollegorna och god mat, tack ska du ha chef!
Dags att sätta fart, packa ihop och städa ut mig själv innan klockan fyra för då blir det åka privat taxi till nästa kommun. Bli bortskämd och passa på att vara "mammas lilla flicka", hihi.

Lyxtorsdag -

Efter en dag med svordomar, uppgivenhet, uttråkning och allt vad det innebär att packa så är jag otroligt tacksam att Bergblad tipsade om vakuumpåsar, de har räddat all packning. Så pass att jag tillochmed får sova under mitt täcke däruppe!

Kvällen har spenderats till att krama om "morfar" och Akleja fick äta en årsförbrukning av leverpastej innan vi vände om och stegade in i nästa lägenhet där det väntades grillat till middag och en trevlig kväll med Fröken Larssson. En såndär toppen kväll med lugnet i soffan med slötittande på Lyxfällan.
 
 

Snyggast i stan -

För att muntra upp mig själv så har jag beställt lite nya vinterkläder till Akleja, ska man bo i stan så måste man vara snygg och nog kommer hon få det mys i dessa sötsaker!121018

Trotts att det är grått, slask och allmänt skitväder så är det tamigfan en bra Torsdag. Tankar ska gå till handlingar, jag ska trippa runt och krama om folk och kvällen kommer tillbringas med Fröken Larsson med grillat tilll middag!
 

Ett av årets mål, 6 kg -

Ett av årets mål var att ställa mig på vågen och väga 58 kg.

För ganska precis 1 år sedan var jag iväg till Umeå, en årlig koll av ryggen och med glada besked så gick jag hem med en friskförklarad rygg och fick klartecken att köra tyngre och bygga upp mig.
För 1 år sedan vägde jag ynka 52.4 kg och jag bestämde mig för att Oktober 2012 ska jag väga 58 kg. Det har varit årets värsta utmaning. Att gå upp i vikt och ha en förbränning som gör att jag rasar i vikt har varit otroligt svårt att balansera men det har gått, jag har lyckats!
Idag, sista dagen på gymmet bestämde jag mig för att väga in eller ut mig. Nervositeten för att ställa mig där har laddats under hela veckan och ångesten över att jag skulle kunna misslyckas var stor. Hjärtslagen var mer utanför än inuti kroppen. Att ställa mig på vågen och se hur siffrorna gick uppåt för att slutligen stanna på 58.4 kg! Fan vad jag känner mig grym, jag har lyckats för mig det omöjliga att gå upp 6 kg på 1 år! 

- Jag må vara en liten person men med superkrafter och hunger som en björn -

Smeka vikterna extra -

Onsdag och idag är det mycket att hinna med innan det är dags för Onsdagsmiddag och barnpassning. Det är dags att sticka iväg på banken för att fixa med papper, svänga in hos veterinären för att bunkra upp åt Akleja och efter två hela år går mitt medlemskap på Bodycenter ut så idag blir det att smeka vikterna ordentligt och det är dags för vägningen. Det känns helt sjukt att jag ska lämna mitt andra hem istället för att förlänga årskortet.
 


Singeltips -

Goda nyheter har nått hamnen, imorgon blir det inget 10 timmars pass utan jag återgår till ett lugnt och stilla arbetspass och kommer ha hela eftermiddagen och kvällen fri! Toppen sa jag som har glömt bort att fixa viktiga papper på banken!

I mitt händelserika liv så träffade jag chefen en sista gång där både pinsam tystnad och skratt uppstod. Varför och hur kommer det sig att chefen tipsar om singlar? What?!  Det är ju ändå inte "Frusna män söker kärlek" jag ska vara med i. Haha, sådär underbart jävla mysko så att man dör av skratt.

121015

Måndag är åter kommen och det blev en rejäl kickstart på veckan med en arbetsdag på 10 timmar och för att hylla nästkommande dag så kör vi på ett 10 timmars pass till.
Jag fick mig ett gott skratt när jag stegade in på M2an, jag trodde att det var ett skämt när de sa att mina skor var upphängda i taket men icket. Hahah, underbart!  Vissa tar kort och hänger upp som minne medans andra tar skor.

Dessa måste blir ett senare måste -

Dagens planering på att åka ner sådär någongång tidigt i alla fall sprack ganska rejält. Här sitter jag och hyllar mig själv att jag har lyckats göra eld i kamin tre dagar på raken, sovit under ett täcke istället för tre. Wiho, det tog bara sisådär sju år men jag har lyckats! Operation eldhelvetet, klart!
 
Istället har jag ägnat dagen åt att störa alla bilförare som jag har stött på. Utfört lite sysslor i hemmet, Akleja har fått veckans bad och jag börjar bli nervös. Jag borde skriva en packningslista inför leva-livet-i-en-resväska så att jag får med mig det jag behöver och lämnar det jag inte behöver men tro inte att det blir gjort för än så länge finns den tanken och det måstet bara i tanken och som vi alla vet så kommer jag stå och svära arslet av mig på Fredag.

Dessa borde väl vara ett måste att ha med eller hur? Om jag inte går i de så är de ju iaf fina att titta på:)

att le sådär fånigt -

Igår när jag gick med hundarna började det falla små vita flingor, de landade mjuk mot hundarnas päls och vissa stannade kvar medans vissa smälte bort.
I morse när hundarna väckte mig, satt och stirrade ut mig med sina mörka gyllende bruna ögon varav en med ett brun och isblått öga så kändes allt bara sådär underbart som det gör ibland trotts att det var kallt att sätta ner fötterna på golvet, trotts att det är Söndag och helgen snart är över och att imorgon är det dags att göra min sista arbetsvecka.

Jag tittade ut, jag väntade mig blöta löv på marken, kala träd och sådär allmänt höstigt tråkväder men icket! Precis som barns tindrande ögon på julafton väcktes en otrolig glädje när jag såg det där kalla vita täcket på backen och jag kände hur jag började le sådär fånigt som man gör ibland. Den här vintern kommer nog bli den längsta vintern jag har varit med om än så länge men jag kan inte sluta le sådär fånigt.
 


Understimulerade är de värsta -

Äntligen har jag fått hänga undan arbetskläderna och smällt i mig middag. Leta, plocka och hänga undan sommarens skitsaker och den där härliga höstbrasan har vuxit, att bränna saker är en stor hobby! Hundgårdarna är städade och en dryg motionsrunda är gjord. Understimulerade hundar är nog det värsta som finns, imorgon ska jag satsa på cykelrundor och hoppas att bromsarna vill funka!

Tror jag minsann att jag tänker knäcka en kall i smyg, så säg ingenting!
 


Faller isär -

Skorna faller isär bokstavligt, dagligen har jag plockat ut en bit ifrån sulan och blöta, kalla fötter har varit ett faktum. Det är dags att byta ut de mot en tjockare socka och kängor.

Favoriter i repris! Ska försöka hålla mig bort från skobutiker ett tag!

Helg, helg och åter helg!

Helg, helg och åter helg! Som vi alla har längtat till just denna dag och denna helg kommer tillbringas i fjället ensam med dessa fyra vilddjur. Jag hoppas på finväder och sköna utedagar varvat med gårdsarbete, hundträning och softa soffkvällar med bra filmer och sprakande brasa.
 Det duger inte -

Maten är godare på andra sidan pulverhinken. Att äta ur foderskålen duger inte åt Fröken lillskit utan här ska det ätas direkt ur kassen. - Jaja säger jag, som enbart blir glad av att hunden äter.
 

Pic for Sin WeaverModell: Magda Olofsson
Kläder: Sin Weaver
Fotograf: Niklas Carlsson

121010

Jag hade tänkt hinna med en hel del idag men icket, soffan kändes mycket skönare och det börjar vara dags att vakna till liv för att fara på middag och ha en barnvaktskväll.

Ibland är det faktiskt ganska skönt att bara skita i allt efter jobbet eller nej jag skämta bara, jag är understimulerad! En powerwalk på det här så fixar barnen resten av kvällen.
 

För allas säkerhet -

Efter två- tre veckor utan grillning så var det dags igen! Magda bjuder på krubb, vilket menas med att Magda kommer med mat och gästen lagar till maten. Jag tycker personligen det funkar utmärkt med tanke på att jag knappt vet hur en grill ska tändas och för allas säkerhet i både tillagning, matintag och brandsäkerhet. Haha.

Grillat, sovstund, soffhäng och Gold divers. Åter en lyckad kväll med fröken Larsson!

121009

Regnet som hänger i luften får mig att riktigt längta till snö och kyla. Jag är riktigt spyless hösten.
En dryg arbetsdag har passerat och det är dags att peppa inför ett pass på gymmet där ben och axlar ska få arbeta av sig innan det är dags att tända grillen!
 

The hunger game

Lax med färskost till middag som avslutades med The hunger game. Det var länge sedan jag såg en bra film och den här hamde på toplistan och jag rekomenderar den verkligen! Ser framimot nästa film som kommer ut redan nästa år, spännande! Om jag hade ro i kroppen skulle jag läsa böckerna också.

Som bilden visar så hade vi en riktigt toppen mysig kväll hemma hos Larsson, i min soffa. 

121008

Måndag, fan snart är det helg igen! En dag avklarad och endast fyra kvar, som jag längtar hem till vilddjuren! Extra energin gjorde passet mycket lyckat, så pass att jag också lyckades avverka lite överskottsenergi på bandet! Klapp på axeln Magda!
 
Nästa på schemat: middagsbjudning och soffhäng med Fröken Larsson.

Kräftstjärt

Kräftor, det må vara något som de allra flesta har testat på. Jag har för första gången idag ätit kräftstjärtar och ja, det var faktiskt gott och nu är det endast krabba kvar som jag vill testa på.
Pasta med kräftstjärtsås, det tilltalade mig - Gott! Så vem vet, kanske sitter jag och suger ut kräftkött ur skalet på en kräftskiva nästa år eller är det krabba man gör det på?Vilket som, detta var otroligt gott!

Lövberga levererade -

Helgen i Lövberga är över och det har hunnits med både det ena och det andra. Hundar högt upp öronen, totalt samlades det 16 hundar i alla raser, storlekar och åldrar, riktigt mysigt! Självklart hann vi med att sela hundarna och köra en runda, vilket fick mig att inse att en gubbcykel måste införskaffas. Lite säkrare att spänna de framför en trehjuling än att koppla mina vilddjur och köra på en halvt paj och bromslös cykel!
Kvällarna fördrevs med att plocka fram spagrejs, smutta på vin och slappa i soffan, äta gott och kika på film.
 

 


En toppen helg som kommer avslutas med middagsbjudning och barnpassning, tvspel och bokläsning. Så fort återgick det till vardag.

Den efterlängtade helgen -

Äntligen så har helgen kommit och det är dags att ta sig an dagens sysslor som består av att besöka gymmet, ja det var de och packa för att besöka Cia och hennes liga på 15 hundar i både små och stora format.
Jag har verkligen sett framimot den här träffen allt för länge och det kommer bli en spännande helg, se hur företaget har utvecklat sig och prata igenom inför kommande tävling i Mars! Tillfrågad och får äran att ställa upp i 10 mils tävling för att hjälpa att få hundarna meriterade. Spännande vintersäsong!

Naaaw, mitt hjärta kommer nog smälta sönder under helgens gång!


Bilderna tillhör Cia

Bullar och valpar -

Härligt sällskap med gott fika, fina diskutioner och söta valpar. Jag och Akleja har njutit av kvällen och Fröken blev allvarligt talat livrädd dessa små varelser. Skoj, haha! Det roligaste är nog att dessa enbart är 12 dagar gamla och lika stora som när Akleja var 8 veckor.
 

Tilldelade hem -

Efter mycket funderingar, många spekulationer och med otrolig smärta i både själ och hjärta så är det tuffaste beslutet taget och hundarna är tilldelade hem till de som jag litar fullt ut på.
Att vakna upp utan hund efter 5 år, att inte behöva gå långpromenader i -30 grader, att inte komma hem till ett par galna överlyckliga hundar, att inte dela vardagsglädjen som de ger kommer göra ont och det kommer vara den största omställningen.


Medans tiden räknas ner så ska jag mysa sönder de och jag väntar mig ingenting annat än två bortskämda tjockisar när jag återfår de.

Stilar och ställningar -

Alla har vi olika stilar och ställningar och Akleja får både den ena och den andra att dra på mungipan när hon utför sin kissritual balanserad på frambenen.
 


Har din hund någon udda egenskap som h*n "egentligen inte borde göra"? :)

Färger till vintermundering -

Det var en ovanlig och galen plåtning och det ska bli spännande att se slutresultatet! Färg och lim är bortskrubbade och det är dags att tillbringa tid på soffan med både Gold divers och Hollywoodfruarna.Ibland händer det att lilla fröken vill se ut som matte och jag tycker att fröken klär sig utmärkt i både orange och petrol. Färger till vintermunderingen är bestämt!

Mister lugg

Flera klipp senare så är håret lättare, finare och jag ska försöka bli vän med mister lugg.

 
 

En konst att fördriva -

Det är en konst att lyckas fördriva dagarnas timmar på bästa tänkbara sätt. Efter springande mellan olika jobb och med funderingar på varför föräldrar inte köper inneskor till sina barn så var det dags att trippa hemåt, byta om och fördriva en tid nere på kontoret för att åter stirra ner i kaffekoppen och utbrista: är det tjära i kaffe?

Hur som så känns denna Tisdag lite lyxig, förberdelser inför eftermiddagens fotografering och innan de så väntar en klipptid på Saks. En Tisdagstimmar jag önskar mig allt oftare!Bland sällskap, drinkar och slusk -

Gott sällskap, hyfsat god mat, goda drinkar, bra musik och trotts slusk med dåliga raggningsförsök så låg Lördagkvällen på topp. Helt klart godkänd kväll och natt. Söndagen spenderades med en aning huvudvärk på soffan för att klara av en paltmiddag och barnpassning. Tack och lov för tvspelens värld!

En vecka "fylld" av jobb, fördriva dagarnas timmar, hänga med folk och peppa inför kommande helg så kommer nog den här veckan rasa iväg, precis som alla andra.
 


Det känns mysko att detta var sista helgen att stanna i lilla Vilhelmina innan det bär utav och den kunde inte ha spenderats på sämre vis! Tack och bock och puss på er!