88 dagar & 19 timmars resande -

Sjukanmälan och ledighet, det var hyfsat skönt men att vara sjuk hade jag kunnat skippa och att vara ledig i två dagar för en läkartid på mindre än 5 minuter kändes också sådär.
Bussresan på 9 timmar ner kändes som en fröjd eftersom resan upp vid nyår var ett helvete, vi roade oss bäst vi kunde med filmtittande, ätande, sovande, fototime och jag skrattade nog så mycket att de andra resenärerna blev störda. Jag blev en sån där som jag själv avskyr på resor, såna där som lever om och aldrig är tyst.

Två dagar i Vilhelmina där vi spenderade dagarna med att umgås med härliga vänner, hälsa på "morfar", invägning och träning och frysa ihjäl lagomt mycket i den isande kylan.
Och vi får självklart inte glömma att efter 88 dagar så fick jag äntligen tillbaka bäbis, hundlösa livet är över och nu ligger hon och sover bredvid mig.
Helgen spenderades i Dorotea hos min mor och nog tänker vi alla att vi blev bortskämda med maten direkt på bordet och inte rörde ett finger men icket, det funkade inte riktigt eftersom mor var utan högerhand så jag fick leka assistent istället.

Om vi sammanställer hela resan och allt omkring så känner jag mig som en lycklig hundnördstönt som har fått tillbaka min hund. Jag känner mig fånigt lycklig - ja sådär fånigt lycklig som på film, alltså det går inte att förklara och Oh, allt känns underbart! 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: