Cykeltur -

När jag var hemma över jul så drömde jag en sånkallad Magdadröm, såna där drömmar som de flesta tycker är helt galna men för mig fastnar de och jag kan inte släppa de utan istället så planerar jag de och genomför.
 
Cykla är en av de roligaste träningsformerna jag vet och i sommar skulle jag vilja genomföra sträckan mellan Kiruna och Vilhelmina. Ja, jag vet att så många fler har cyklat på den vägen men det har inte jag och min tanke är att genomföra detta på 3-4 dagar. Det skulle vara en liten utmaning, mycket jobbigt och roligt.
Jag fick frågan hur mycket packning jag tänkte ta med mig och jag funderade tills svaret kom: "Jag hoppas att svenskarna efter vägen är snälla och ger lite tak över huvudet" En blick och en mening var det enda jag fick: Du är galen.
 
 
Det skulle vara lite annorlunda gentimot sommarens cykeltur med Rambo, när jag kopplade honom och cyklade till grannkommunen, cirka 55 km för att hälsa på min mor och äta grillat till middag för att dagen efter ställa upp i en tävling på gymmet och åter känna mig bäst.

Postat av: Per

Jävla vad kul har också velat göra något sånt. Men dock skulle jag ta med ett tält eller så. Synd jag sålde cykeln i somras:(

2013-01-15 @ 14:10:06
Postat av: Fanny

Jag har velat cykla Vilhelmina - Överkalix någon gång, vi cyklar ikapp till Arvidsjaur ;P

Svar: Vi fixar det! :)
Magdalena Olofsson

2013-01-15 @ 16:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: