Bildbomb -

Till att börja med så måste jag säga att jag hade bästa tänkbara sällskap i helgen, Sofie är en otroligt härlig människa och det var länge sedan jag har skrattat så mycket som jag gjort i helgen - magmusklerna har verkligen krampat i helgen!

Det var verkligen en händelserik helg som gav otroligt mycket inspiration och en rejäl motivationsboost! Vi träffade på en massa trevligt härligt folk och det var speciellt roligt att träffa Jenny, min "lilla" coach som har hjälpt mig otroligt mycket inför F5 bland annat. Samt IcanIwill - Gustaf Ollas och han gav oss många skratt! 
Vi såg bland annat på Body Fitnesstävlingen, jag är så mäkta imponerad av folket som stod på scen och visade upp sig. Vilket grymt jobb alla har gjort! Grattis till er alla! 
RepPower kikade vi också på och Erik Burvall imponerade stort, galet stark människa! 
Vi ställde upp i ett par utmaningar, dels däckvält (video finns på instagram), uthållighet med 4kilos kbklot i vardera hand, gissa olika ting men den roligaste var dipsen, trots att axeln fick sig en smäll tidigare under veckan så lyckades jag dipsa ihop 20 stycken vilket kändes helt okej!(video finns på instagram) 

Kort och gott så var det en grymt händelserik rolig helg och självklart var inte väskan tom när vi åkte hem ^^ 


 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: