140214 -

Pappersjobb, samtal och ett besök på arbetsförmedlingen. Äntligen har jag fått skriva ut mig ams, himmla skönt att ha anställning på papper och inte bara i luften. Dagens viktiga sysslor är gjorda, till och med naglarna fick sig en tillputsning och nu är det åter igen dags att ta sig ann arbetssysslorna.

Även jag har hört talas om att det är alla hjärtans dag idag, dock så jobbar jag till sena timmar och ska upp tidigt imorgon för morgondagens arbetspass så det blir inget större "firande", hur man nu firar denna dag? Men ärligt talat så är jag lyckligt lottad till att ha denna man som gör årets alla dagar speciella och han har en tendens till att överraska mig utan att ett satt datum - och det betyder så mycket mer. 
 
Bild från en fantastisk dag i Central Park, New York.
 

Fine art -

Under New York resan trillade det in lite nya bilder, dessa är tagna under hösten 2013 med Nik bakom kameran.

 


Modell: Magda Olofsson
Fotograf: Nikdesign
 
 
 
 
 

efterlängtat -

Efter en nattsömn kring 12 timmar kände jag mig fortfarande tröttare än tröttast. Jag hade tänkt skippa gymmet och istället ja inte göra någonting innan jobbet men eftersom samvetet talade imot mig så trippade jag vidare till gymmet och genomförde ett effektivt ryggpass. Marklyften är tillbaka i dagboken och de har jag saknat riktigt mycket, så efter ett par sett mark och andra sköna övningar var energin bortblåst och humöret på topp!:) 
 
Det tar sig där bak och nog ska det bli roligt att skala av lite grann till sommaren men först ska jag njuta av all god mat och kötta på ytterligare!:) 
 
 
 
 
 

Bättre än förväntat -

Tillbaka i vardagen med rutiner med jobb, jobb och jobb blandat med träning och sömn. Jamen allt återgår i sin vanliga ordning vill säga och träningen har redan satt träningsvärk i kroppen.

I Söndags gjorde jag debut på det nyöppnade gymmet - förflyttade gymmet. Att vila i två veckor med dålig sömn, mindre bra mat och gå på i hundra knyck sätter sina spår, det var riktigt tungt men det gick bättre än förväntat.
18 stycken dips - en liten ökning men en bra ökning vilket visar att jag endast har 12 stycken till att sätta för mitt lilla mål. Det går framåt och träningsvärken som har satt sig från gårdagen i ben och rumpa, olidlig!

Bra start på hemkomsten i träningsväg och att rumpan har växt 1 cm sedan Januari ska jag inte hänga läpp över!:) Back on track, nu ska jag bara finna min vardagsenergi och så är det bara att köra igen.
Hur går det för er där ute?

 

Utelåst -

Det har inte varit en lättsam helg utan det har varit fullt upp med både det ena och det andra.

Ni vet den där känslan när man får sitta i trapphuset och vänta på att föräldrarna ska komma hem för att man inte var betrodd med någon husnyckel? Eller när man har gått ut för att kasta soporna och porten låser sig?
Eller när bilnycklarna blir inlåst i bilen?
Hur som, vi nästan alla är nog väldigt bekant med den känslan. I Fredags var vi med om utlåsningen som tog första platsen, våran lägenhet låset ut oss. Ja, den låste ut oss och det var ingen som fick komma in så det sluta med att vi fick sova över hos svärmor och vänta på låsmeden dagen efter.

Att låsmeden fick se våran vackra boning som bestod av ett kaos var kanske mindre trevligt. Kläder som åkt ut ur garderoben, väskorna som låg kastade i en hög, skor för en 20 pers i hallen och jamen ni kan ju tänka er. Fy skjutton, men efter stormen kommer ordningen och äntligen har allt funnit sin plats förutom klädhögen som söker nya ägare.

 

Tillbaka i Sverige -

Vi är tillbaka i Sverige efter två awesome veckor i New York och avstickaren till Miami. Det har varit två helt otroliga veckor med mycket äventyr och upplevelser, det är svårt att placera upplevelserna på en skala, vilken som var den absolut bästa men helikopterturen som jag gav mannen i julklapp - en av de oslagbara.
Under helgens gång ska jag sitta och rensa bland bilderna och göra färdigt inlägg så att de poppar upp under helgen och kommande vecka för er som vill läsa om det - håll utkik.

Med cirka fem kilo i väskorna när vi for så kom vi tillbaka med cirka 45-50 kilo tyngre väskor. Jag har shoppat som en tok och nu har vi ett stort projekt här hemma och allting är kaos i sovrummet. Hade vi inte överfyllda garderober när vi for så har vi det nu.

En liten del av min större del - shoppingförbudet tillträder efter att vi har beställt hem våran nya säng:)
 
 

Miamitrippen -

 
Miamitrippen går mot sitt slut och nog har vi haft ett par otroliga bra dagar här.
Jag har inte bara fått min sommarbränna utan har även fått känna sanden mellan tårna, tagit ett par riktiga kallsupar, kramat min palm och varit som ett barn i havet men det bästa var att få vara här med mannen. Helt klart underbart. 
 
Bjuder på lite bilder, nu ska vi packa ihop och äta en god lunch för att sedan ta oss tillbaka till New York:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höjdpunkter -

Jag och mannen har haft väldigt många höjdpunkter under det gångna året tillsammans och dessa dagar tillhör numera en av de och jag ser gladeligen framemot kommande år:)