141124 -

04.00 ringde första väckerklockan, dags för mannen att parvla sig ur sängen och dra på jobb, jag vaknade till lite lätt men lika fort som dörren stängdes igen andades vi ut och somnade om. Jag och hundarna, såklart.
07.00 ringde andra klockan, i samma stund som jag tittade ut genom fönst'ret så kände jag "nää, varför ska jag skynda mig upp" och så låg vi kvar och läste gårdagens/nattens/morgonens nyhetsflöde. En morron som alla andra morrnar, en ungs pensionärs morgon. En morgontidning istället för morgonmobil skulle ha vart någonting, tänk er: morgonrock, morgonkaffe, morgontidning + morgonsudoku. Det låter som den ultimata kombinationen!

Lilla Ister-Klister börjar bli stor också, det är nästan att "klister" börja försvinna och det börjar vara dags att koppla henne allt mer. "Jag kan själv", "Jag är modigast av alla", "Jag kan vägen själv" börjar visa sig allt mer och mer i henne och det är nog dags att sätta godiset i fickan igen, för 30 centimeters bakom skorna börjar vara 2 meter framför skorna. 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: