Från flopp till topp -

I förgår stod ben på schemat men eftersom hela gymmet var smockat med folk så blev det en riktig flopp. Ni vet när man har laddat hela dagen efter att köra "dagens pass" och när det inte går så försöker man ge sig på annat men det känns bara fel och det fortsätter bli fel och motivationen tryter och man bara "nämen alltså, vi kör rodd nu då" - 600 meter sen ba: "Nämen vadfan vi skiter i det här." Exakt så bestod våra 40 minuter på gymmet i Tisdag - största floppen i år!

Annat var det igår, vi pallrade oss dit tidigare och helvetet vilket pass vi fick till!
100+ benböj inklusive uppvärmning, utfall i olika modeller, dropset i lårcurl, brorsan körde burpees och så avslutade vi med viktande plankan.
Nöjda, stämningsfulla, slutkörda gick vi därifrån och träningsvärken har verkligen satt sina spår i min lilla stjärt. Jag hoppas att brorsan känner likadant eftersom han fick bryta där i slutet när musklerna krampade ihop på honom ^^ hihi.

Plankan är en av mina största magfavoritövningar, plågsamt jobbig är den men samtidigt sådär otroligt skön! Igår lastade vi på lite extra, 30 kilo krävdes det för att inte pilla naglarna under tiden. De tar sig minsann och nog ska vi kunna lasta på ytterligare innan årets slut!

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: