Det här var skoj -

De tre senaste veckorna har jag lidit av någon sorts livskris, en riktig jävla livskris där jag verkligen drog ner mig själv. Det har varit tre tyngre veckor med mer eller mindre huvudvärk, ständigt trötthet, alldeles för långa och tunga arbetsdagar, för mycket tankar men det värsta är nog att jag har känt mig helt tom. Tom på allt och helt blank. Det har varit lite jobbigt, ganska så jobbigt men alla har vi våra stunder/dagar/veckor då livet inte alltid är på topp men under de stunderna är det bara att blicka framåt och lyssna på kroppen och göra det som känns okej tills dagen kommer då allt känns bra igen. För plötsligt händer det - för första gången på dagar så vaknade jag upp och kände mig rejält utvilad och pigg inifrån och ut. Harmoni i kroppen, prisa sömngudarna för att vakna upp utvilad och pigg efter 6 timmars sömn än att vakna upp tom efter 10 timmars sömn (vilket har varit en standard för mig under dessa tider).

Det allra bästa med att vakna upp idag var att känna en dragningskraft till gymmet, kroppens muskler ryckte som till och ville verkligen dit igen och så fick det bli!
Ännu bättre blev det efter uppvärmningen som bestod av armhävningar med viktplatta då en tjej gav mig komplimangen "du är fan grym, du kör armhävningar med vikt!....."(en kort pratstund) - Hon, den tjejen alltså blåste liv i hela min kropp och dagens bröst, bicepspass blev en riktig succé! Efter passet ville jag gå fram och krama henne men det hade nog blivit lite pinsamt så det fick räcka med ett jätte stort "tack, du gjorde hela mitt pass".
Så otroligt skönt att slutföra ett pass utan att känna mig pressad, utan att känna något måste men framförallt otroligt skönt att åter igen känna - Imorgon ska jag tillbaka. Det här var skoj.
Postat av: Tina

Vad rörd jag blir! Vilket fint inlägg. Skickar en stor go kram

2015-04-08 @ 17:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: