Pain in my head -

Plugg, planering, plugg, hundarna, mycket kaffe, sista plugget och klockan 17 drar jag och tränar.
Dagen har vigts åt plugg, trots att det är smått kaos här hemma med tråkiga måsten som skriker på mig som typ dammtorka och fixa så försöker jag stöta bort de så gott det går. Har det väntat såhär länge så kan det vänta tills uppgiften är inlämnad. Men det är sååå svårt att koncentrera sig så fort man sveper blicken över lägenheten, det märks hur människorna som bor här har levt sina liv de senaste veckorna, typ arksaker och stugsaker överallt.

Det är litet av ett under att jag sitter kvar här och slutför den enda sak jag har planerat att göra - ni vet, när man i vanliga fall gör typ 10 andra saker samtidigt. En eloge till mig och fortsätt sitt fint Magda.

Den här inlämningen är lite utav pain in my head - frågor som ger mig hemska flashback's. Kränkningar, misshandel, våld och så vidare är bara ett ämne av många som jag skriver om. Det jag trodde att jag hade förträngt kom tillbaka på nolltid. Det är nästan så att jag kan känna lukten av spriten och röken, se askan som faller ner på kudden bredvid mig och hånskrattet i mitt öra.

 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: