#brunlapp på Torneälven -

Förmiddagens timmar rusade iväg. Ap-träff, lunchdate, fix inför Lördag och eftermiddagen spenderades med en kär vän ute på Torneälven. Paddla runt på bräda som kallas suup, sop, suop (svårt att finna namn på vad det heter ^^)  - lägga sig ner och känna solens strålar fylla kroppen med d-vitamin och sommarglädje samtidigt som tystnadens bryts med ord om allt mellan himmel och jord. 
#brunlapp fick sig en riktigt guldbrun färgläggning och huden lyser friskt precis som den skall göra :)

Så till er, Kirunabor och turister som ej har testat på detta. Do it! Det är fint att ligga och mysa på älven och känna solens strålar hetta mot kroppen, typisk norrländsk utomlands playa. ^^
Ishotellet, 100 kr/timma och glöm ej vattenflaskan :)  

 
 
 

150820 -

Sommarens veckor har passerat i en rasande fart och Sverige har bjudit på en massa skitväder så jag har välkommnat mina arbetsfria dagar stort med tanktopp och uppvikta shorts, #brunlapp ska leva vidare och det är inte länge kvar tills sociala medier fylls med #brunlapp bilder med hola hola kjol och kokosnötter för brösten när vi bambam strosar runt på Hawaii i bikini och badar i hajhaven. Wiho!

Efter allt hårt arbete, alla timmar som har spenderats på mina arbeten och våra osynliga veckor ska vi snart äntligen få spendera hela 5 veckor med varanda och åter igen hålla varandra hand i hand och pussa på varandra lite mer än vad vi har gjort i sommar. 
Dagarna räknas ner, de sista bokningarna genomförs, hundutställning med Ystra, planera dagarna inför hundöverlämningen, säga hej och hejdå till folk, surströmingen i byn, packas och planeras, träna å rensa hjärnan, plocka nå hjortron och fylla på frysen - tänka sig, nu är det bara 16 dagar kvar :) 

Men vem hinner sitta och häcka, dags att promenera bort till ap-träffen och fånga lite sol innan det ska solas och paddlas i älven ^^