150820 -

Sommarens veckor har passerat i en rasande fart och Sverige har bjudit på en massa skitväder så jag har välkommnat mina arbetsfria dagar stort med tanktopp och uppvikta shorts, #brunlapp ska leva vidare och det är inte länge kvar tills sociala medier fylls med #brunlapp bilder med hola hola kjol och kokosnötter för brösten när vi bambam strosar runt på Hawaii i bikini och badar i hajhaven. Wiho!

Efter allt hårt arbete, alla timmar som har spenderats på mina arbeten och våra osynliga veckor ska vi snart äntligen få spendera hela 5 veckor med varanda och åter igen hålla varandra hand i hand och pussa på varandra lite mer än vad vi har gjort i sommar. 
Dagarna räknas ner, de sista bokningarna genomförs, hundutställning med Ystra, planera dagarna inför hundöverlämningen, säga hej och hejdå till folk, surströmingen i byn, packas och planeras, träna å rensa hjärnan, plocka nå hjortron och fylla på frysen - tänka sig, nu är det bara 16 dagar kvar :) 

Men vem hinner sitta och häcka, dags att promenera bort till ap-träffen och fånga lite sol innan det ska solas och paddlas i älven ^^ 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: