Välkommen 2015 -

Jag vill börja med att säga God fortsättning till er alla och låt det nya året bli bättre än bäst och helt jävla awesome för det ska mitt år bli! Jag ser fram i mot vad 2015 kommer bjuda på, det är mycket som kommer hända och redan nu i Januari kickar allt igång! Spännande!
Med nytt år kommer även nya blogginlägg, jag siktar på att uppdatera bloggen bättre än fjolåret. Jag och datorn fick en riktig dipp i höstas som aldrig släppte och när den väl startades, ja då betalades räkningarna .. det är nog första gången jag har drabbas av en riktig datordipp istället för bloggtorka:)
Som tidigare år kommer även 2014 höjdpunkter att sammanfattas, håll ut! Det kommer och jag ser fram i mot att dela de med er!

2015 första dagar spenderar vi här hemma i Västerbottens fjäll hos min far.
Lyckligast är nog jag som får spendera de med de jag älskar mest, både man och hela hundligan. Det är som fint att vara extra lycklig i början på året :)
Igår firades även min 25 födelsedag, jag vaknade upp med krämpor i axeln som knakade. Min mor och hennes man överraskade med att komma på en tårtbit, presenter öppnades och mannen tog med mig på middag.
Där i mellan tog vi även en busig fotopromenad med hundarna, fina bilder blev tagna och dagen var sådär lugn och skön som önskat ända tills 23.15 då Akleja plötsligt insjuknade och vi åkte akut till veterinären.

Min 25 års dag kommer jag minnas med både glädje och panik men mest glädje.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: