De senaste veckorna har -

De senaste veckorna har varit helt omtumlande på så många vis, det är så lite men samtidigt så mycket som har hänt.
Under förra arbetsveckan blev Akleja magsjuk, kräktes och bajsade blod som ledde till en akutresa till Gällivare. Där finns det minsann fantastiska veterinärer, hon som tog hand om lillskiten ringde dessutom upp dagarna efter för att höra hur det hade gått - har aldrig varit med om det tidigare!
Om Onsdagen fick jag för mig världens hemskaste besked om att Farbror G. har somnat in. Jag grät tills det inte fanns några tårar kvar och skuldkänslan som infann sig i kroppen var - är obeskrivlig. Tänk om jag bara hade fått tag i någon som hade kunnat ge mig en adress så hade jag fått träffa honom en sista gång. Farbror G. morfar, farfar, min 90+ granne som förgyllde vår vardag.

Förutom dessa två så tycker jag att det ständigt har hänt saker och ting, jag har haft otroligt svårt att hitta mitt innersta lugn men ack så underbar rofylld helg vi hade i stugan med mannens halva familj.
Springtur i skogen med hundarna, andas frisk skogsluft, höra fåglarna kvittra eller rättare sagt försöka kväva mitt eget flås för att få höra någonting annat - lönlöst.
Kvalitétstimmar ute i båten vilket resulterade i en mega fångst! Min allra första, största fisk! En harr som mätte 51 centimeter och vägde typ 1.1 kilo.  Åh, jag är så fånigt nöjd och går runt och skryter om min fisk, som förövrigt blev en riktigt trevlig måltid såhär på Söndagskvällskvisten.

En vecka kvar, sedan drar vi ut söderliggare äventyr i skogarna jag kan bäst.

 
 
Postat av: Henrik Olsson

<3

2015-07-19 @ 22:20:45
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: