Helgen i Grytsjö -

Jag väntar fortfarande spänt på att kroppen depåer ska fyllas på med överskottsenergi och glädje som sommarens värme och solstrålar brukar ge men skam den som väntar, jag försöker fylla på de depåerna på alla andra vis och i helgen fylldes de på ända upp till kanten på bringaren.

I Torsdags packades hela familjen in i Alvar och vi drog på en 60 mils biltur ner till Västerbottensfjällen, Marsfjäll, Grytsjö och sen på natten rattade vi in på min fars gård och så tillbringade vi vår helg där hemma.
Mr. H kom och hälsade på, han förstörde nästintill hela Fredagen vilken var riktigt trist, den där huvudvärken ger mig så mycket skuldkänslor. Mr H kan verkligen se till all livsglädje sugs ut ur kroppen - stunderna med honom är verkligen obeskrivligt plågsamma.
Förutom att Lördagens timmar spenderades frysandes på Grytsjöloppisen så hann vi även kila ner till båten och dra ut på en tur och fånga lite kvällsfisk. Livskvalité delux.


Men ni förstår, det allra bästa var att mannen följde med ner. De få dagarna han lyckas få fria för att följa med ner är de bästa dagarna på hela året. Helt klart de bästa och mina lyckligaste dagar.Medan Rambo och Akleja fick träna vattenapportering stod Ystra surt och såg på.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: