Ledigvecka, du är så välkommen -

9 dagars arbete, 100 timmar gjorda för den ena och 7 dagars arbeta och ca 140 timmar+ jour gjorda för den andra, vi välkomnar ledigveckan stort. Du är så välkommen men jag tycker att du hade kunnat bjussa på finare väder än detta höstliknade kalla regnväder.
Förra veckan passerade i rasande tempo, hemmet har typ förfallit då det typ endast har fungerat som ett litet kryp in under nätterna, de lediga dagstimmarna har spenderats med hundarna och jag kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är att svärmor finns som har varit förbi och plockat upp de så att de har fått göra andra roliga saker än att ligga hemma och vänta.

Arbetsveckan var både hektisk och lugn, under de lugna stunderna gjorde vi studiebesök i de andra verken där vi fick se hur slutproceduren fungerade. Vi fick även en sightseeing inom områden, det finns många vrån att utforska typ som där gruvhobbit bor ^^

Ledigvecka, 7 dagar tillsammans utan något jobb. Boka klart höstens äventyr, städa undan, packa och dra ut på tur. Alvar ska packas och om ett par timmar ska vi rulla neråt, till ljuva Västerbottens fjäll och hoppas på något mindre regn för att vandra i skogen, låta hundarna springa, stanna vid en sjö, kasta fluga och förhoppningsvis ha en solig dag/natt och sova ute i tält.
Jamen så att, nog ska vi se till att spendera denna ledigvecka på bästa vis.

 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: