Härligt, härligt -

På Måndag börjar jag nya livet - kanske den mest kliché aktiga meningen men ack så välfungerade mening. Den har jag levt på, ett tag. Sisådär de senaste veckorna när to-do listan har varit överfull och energin har lagts på allt annat än 5-6 gympas i veckan :)
"Träning är inte allt", "Du kommer igen", "Vänta bara till den dagen du känner NU JÄVLAR" - Fraser som har sagts och jag är så glad att jag har vänner omkring yttrar sig med dessa fina ord.

Veckans första gympass bestod av ben med brorsan, otroligt arbetsamt - pain in the ass och så otroligt peppande det var att träna med honom igen. Knäböj/benböj/squat - du bestämmer vi brände av hela passet i högreps så att svetten sprutade! Härligt, härligt! Åter igen så härligt det var!

Kvällspromenaden med mannen och de fyrbenta byttes ut mot en joggingrunda. Vi for till Varggropen så att jag fick inviga spåren och varför har vi inte varit där tidigare? Ytterst fina spår, stilla lugnt och myggfritt. Myggfritt, det må vara det enda positiva med årets sena sommar. Myggfritt, det låter inte bra utan det är förjävla bra! :)
Hoppas det kommer en öken värmebölja och tar död på alla ägg som ligger och gror i sur dyng-sump-träsk-myrhålen.
 
 
Postat av: Tina

Så skönt det ska bli i benen efter squats och löpning 😂😂

2015-06-23 @ 17:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: