Sommarkänslan -

Sommarkänslan känns lika glest som löven på bilden men ändå så kalenderns dagar proppad av sommarmåsten. I vanlig ordning så att säga,
De senaste veckorna har verkligen varit proppad med sommarmåsten, även denna vecka var fullbokad - tills igårkväll när jag bestämde mig för att stryka både ett och annat. Vilket OJ, ack så jäkla skönt. Inge 150 mils bilkörning, ingen stress, inga måsten, inga krav och så vidare.
Utan i veckan skall jag bara - göra slutprov, åka på hundutställning och fylla på kroppen och knoppen av energi i form av efterlängtade gympass, cykelturer och något annat skoj :)

Skönt med ledigvecka må jag säga och skönast var det igår kväll då vi invigde den med offroad i naturen med våra fyrbenta älsklingar.  - Frågar man Akleja därimot som blev tacklad av Ystra så att hon flög runt och skrapa upp halsen så kan man få ett annat svar, men som hon själv säger: Yoah I'm a killing machine and nothing stop me. #Äventyrshunden har talat och bevisar åter igen att hon är minst lika tuff som Rambo - typ.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: