Energilösa tider -

Seg, segare, segast - både knopp och kropp känns seg och tung. Jag tror det är dags för kroppen att få sova ut en morgon, alltså få vakna av sig själv vilket inte har hänt sen mina arbetslösa glansdagar.

Kvällens ryggpass gick hyfsat, energin var inte på topp men allting gick igenom och jag känner mig nöjd - mest nöjd över att jag gick dit överhuvudtaget.
Såååå för att muntra upp mig själv i dessa energilösa tider så kan man alltid ta en liten ryggtavelbild för att betrakta och uppmuntra sig själv med att säga: Jamen det har ju hänt lite grann.
Efter påsk med goda klämmackor är det dags att skala av lite grann, ett par kilo. Och det börjar även vara dags att lägga in en högre växel med högrepsen för den 6 Juni är det FitnessFive i Umeå(!!) och om axeln vill vara med och leka så ska jag åter igen utmana mig och spräcka fjolårets summa! :) Skoj, skoj!

Förövrigt dumpade jag mannen på flyget igår, han har lämnat Sverige för lite sol, strand och fiskebåtar i Mexico. Såå 2 fria veckor att äta all mat som inte faller honom i smaken, ikväll lyxade jag till med levergryta och ris med en halv tub lingonsylt. Snacka om mumma! Pappa, du måste skicka upp mer lever till lilla mig ^^ Imorgon fortsätter vi goda matresan med.... någonting annat, förslag?

--
En helt vanlig spänniskväll, det är svårt att hålla lika vinklar på armar men ännu svårare att spänna osynliga magmuskler.. Herregud alltså, varför försöker man ens?


 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: