150528 -

Samtidigt som det bränner till i stekpannan så kan jag inte slita mig ifrån att träna lite extra med dessa två. Glädjen som sprids i rummet när båda två är på G när klossen tas fram slår matlagningen i hästlängder, vad gör lite bränt till lunch?

Klossen har blivit en riktig favorit och det är så roligt att träna de igen nu när Aklejas vinterdepp har gått ur kroppen och Ystras hjärnspöken är i stort sett borta, hennes självförtroende har börjat växa igen.
Förövrigt så har Ystra siktet inställt på en utställning i grannkommun, och vi tränar för fullt på att kunna stå och vara glad utan att se ut som en vilsen hundförare och en livrädd, krummad 16 åring unghund.

Hundlivet är precis som vanligt, galna stunder blandat med lugna stunder. Träning av lydnad varvat med trickträning. Så det ska vara, jag längtar därimot ner till Västerbottens fjäll, till Rambo, stega runt i skogen och träna spår och sök. Sommarens ledigveckor kommer spenderas exakt på den plats där jag mår som bäst, hemma med mina käraste. 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: