motivationsgnista -

Brorsan hängde med på gymmet idag och Fredagen till ära knåpade jag ihop ett kettlebell program, 30 minuter med gamla favoriter. Det blev ett riktigt bra pass, vi båda var alldeles slut på - jag var slut och brorsan var dö-jävla-slut. Det är så roligt att träna med brorsan för han hakar verkligen på allt så träningen blir verkligen varierad när vi kör tillsammans. Så roligt och så välbehövligt! Träningsglädjen jag får dela med honom gör verkligen att min motivationsgnista att spraka till på nytt varje gång. 

Att få träna med olika personer är otroligt roligt och så givande för ingen är den andra lik och efter nästintill varje pass så är man en erfarenhet rikare då alla kommenterar, motiverar, skriker och pushar på en på olika vis.
Det är en lycka att få dela träningsglädjen med så många, även de som finns på sociala medier, så mycket inspiration och glädje man kan känna över en telefon.

--
Om jag inte hade glömt tekniken hemma så hade ni fått se ett roligt svettigt bildspel men idag slipper ni och istället bjuder jag på dessa :)
Två av mina hundra stjärnor i min omgivning som gör vardagen mycket roligare och mina bästa kondition-motivationboostare :)

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: