Sommar mål -

Med tunga ben for vi ut på en tur, 4.3 kilometer. Det var tungt men samtidigt var det otroligt skönt att andas frisk luft och se hundarna pina på både före, efter och på sidan om.
När det gäller jogging och löpning så ger hundarna mig den största motivationen, jag har otroligt svårt att se mig själv fara ut och springa utan hundarna. Det har hänt 1 gång och det var när jag sprang tjejmilen, första och säkerligen sista gången.

Jag och doggisarna har där i mot satt upp ett sommar mål och det är att springa 15 mil fram till 6 September, det är 1 mil i veckan och det känns helt okej eftersom vi kan beta av den milen antingen på engång eller att vi delar upp den på flera dagar. :) Som den icke- löparen jag är så känner jag mig otroligt duktig och med hundarna vid min sida så kommer varje löpsteg vara pain-in-the-ass och duktigt-Magda. 

Samt så ligger jag 1 mil före mannen som faktiskt fick mig att sätta upp detta mål. Jag ser framimot att fara ut på en tur med honom om typ sisådär ett par veckor framåt när jag inte flåsar så mycket ^^

Hakar du på och sätter ett sommar mål?
Postat av: Tina

Jag har massa planer för i sommar 😀Bla ska jag springa till badviken när det blir fint. Att springa 1 mil/vecka har jag kört med i flera omgångar - ett bra mål, men just nu är jag sjuk 😩 så inga mål sätts just nu - förutom att bli frisk snarast

2015-05-16 @ 18:50:40
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

2015-05-17 @ 10:33:03
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: