Lahaina, Hawaii del 1 -

Tjoho gott folk's! Nu är det dags att ge er den första bildbombningen med lite av tillhörande text. :)
Flygresorna gick smidigt, vi hade det aningen stressigt när vi först anlände till London där vi fick springa genom hela flygplatsen för att hinna med flyget till San Francisco. Att choka igång kroppen direkt efter två timmars tupplur med stress och löpning kändes ordentligen i kroppen, jag har aldrig varit så stum i benen och det var länge sedan pulsen var så hög. 
I San Franciso hade vi lite mer med tid, tack och lov för det. Det tog oss två timmar att stå i kö och bli insläppta genom migrationen. Sedan var det vidare till Vancouver där vi fick sova fyra timmar innan det var dags att hoppa på flyget som tog oss till Portland och slutligen till Maui.
Vi var båda helt slut i knopparna och enligt svensk tid så hade vi inte sovit mer än 6 timmar på två dygn eller i 1½ dygn i amerikansk tid. Det är asjobbigt med all tidsvändning men det har gått fint :)
--

Våra första dagar spenderade vi uppe i Lahaina på öns västra sida. Vi bodde på ett hostel och träffade andra roliga filurer från alla världens hörn. Strandhäng, bad i havet, zipline, roadtrip med sightseeing och snorkling stod på de 4 första dagars schema och vi hann med allting och lite till :)

Tisdag & Onsdag: Vi anlände till ön, chillade runt, solade och badade. 
Det finns ett flertal småparkeringar med stränder så det är bara till att stanna bilen och ta sig ett uppfriskande dopp.
Turistbilder - Forrest Gump såklart!
Torsdag: roadtrip runt västra ön, vyerna är otroliga! Videos kommer komma upp vid ett senare tillfälle, annars kolla in på instragram där finns det ett litet klipp. 


Gammal övergiven skolbuss.


Vi stannade till vid vägkanten eftersom alla andra gjorde det, det visade sig vara ett bra beslut då vi fick svalka av oss en aning och kolla på fin utsikt.....

...i fyra timmar då bilen vägrade starta och vi fick vänta på bärgaren. (Se alltid till att ha extra vatten med er och något ätbart!)
Vi roade oss med att svettas ihjäl i 30+ grader, mata spindeln med myror och svettas ihjäl ytterligare...
Fredag; ny dag, ny bil, nya äventyr! Zipline, fortsättning av roadtripen, plaskande i solnedgången. Jodå vi hade en fantastisk dag! 
Blowhole, havet bjöd på sitt egna vattenspel. Otroligt vackert!

Lördag: Vi chekade ut från hostel. Bilade till snorkelstränder där vi fick simma med sköldpaddor. En helt fantastisk dag! 


Deras isglass, ett måste! För att inte vara en glassätare så den här ska jag köpa igen! 


Lahaina var fantastisk och nu ska vi spendera våra sista dagar på "mitten"/östra/ andra delen av ön. Bilande till Hana, mer sol och bad, vulkanspektakel. Jodå mycket ska vi hinna göra!
Och vi är ju inte de som klagar på boendebyte, kändes fint att lämna småkrypen i sängen därborta ^^  

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: