Myskvällen till Lyxfällan

Gårdagen var väldigt konstig, jag blev uppsagd från jobbet så nu får man se vad som händer är enbart en massa papper som ska skrivas, ta kontakt med facket idag osv för att höra om allt och ingenting.

Så igår för att "fira" uppsägningen så slutade det en gottenota på cirka 200 kr.
Jag kör rakt i mot strömen och spendera pengar istället för att spara när man blir arbetslös?

Blir ett inlägg lite senare också, visa upp lite shopping :)

Nemen nu så

För det första, någon som kan fixa en ny design till mig (?) så jag börjar blogga bättre? Lite extra pepp på det hela. Har bilder och allting klart men kan inte fixa själva grejen!

För de alla hundra saker som händer i mitt liv så är det väldigt komplicerat nu, helst denna vecka har hänt så otroligt mycket på kort tid men allt kommer bli till det bättre. Det får fasen lov att bli till det bättre.

Sedan så jaaa, ge mig lite pepp till att blogga. Ni som fortfarande tittar in skriv "HEJA, HEJA" eller något så slänger jag upp ett inlägg senare ikväll. ;)

100416

Det roliga med att blogga är att det är jätte många som tittar in fastän att jag är super dålig på att blogga just nu. Men det är stor press här på jobbet nu, så lägger all min energi på det och man tappar lusten för allt.

Idag är det en härlig dag, sista dagen på veckan och jag ska ta det riktigt lugnt ikväll. Ska försöka knåpa ihop ett träningspass, känner att musklerna har börjat ge med sig och får så satans ont av att bara sitta still.
Märkt också att mina arm muskler har gett med sig en del nu när jag inte har haft Rambo och har gått ner otagliga kilon (!) det är hemskt!


Förövrigt, jag fick lite smått ångest igår när jag såg på Lyxfällan. Programet igår fick mig att känna att jag kanske lever lite lyx men inte över mina tillgångar i alla fall!
Jag har koll på min ekonomi :)

Det kan inte vara hälsosamt

Jag ska bekänna en riktigt hemsk sak, jag är riktigt jävla less på datorer! Ne ännu värre jag är förbannat less på telefoner! Känner mig helt sliten efter att komma hem efter 6 timmars pass vid datorn på jobbet och det har börjat tjuta i mina öron. Det kan inte vara hälsosamt att vara telefonförsäljare.

Jobbade över en timma idag, eller jobbade sju timmar istället för sex och jag blev så otroligt less så ville bara skrika tillbaka på de jobbiga och otrevliga personerna man kom till!
Men det är bara att bita ihop, kommer vara fler såna dagar, många fler.


Fick hem mitt packet ifrån Nelly idag också, blev riktigt nöjd med både skorna och leggingens jag fick hem. Sjukt snygga är de! Kan slänga upp "verkliga" bilder på de senare eller imorgon.
Nu tv, sedan kvällspromenad och krypa ihop i sängen. Jag är så gott som död idag.

Hej fjäll

Infinner mig i Grytsjö! Så nu är det slut på uppdatering över helgen!

Tummen upp till Vilhelmina Taxi! Berättar mer imorgon :)

Härliga Fredag!

Fredag har äntligen kommit och det känns otroligt bra! Ska dra mitt pick och pack och åka upp till fjället!
Ska äntligen åter igen få träffa min älskling, min bebis mitt välmående och få känna klumpen i magen försvinna!

 

Finns nog ingen som kan förstå lyckan om att äntligen åter igen få träffa lillRambo!


Veterinärbesök

Vilken morgon det har varit, det första jag gjorde var att gå med Akleja till veterinären. Har åter igen varit där för att kolla upp hennes rygg. Den nya veterinären som har kommit är i alla fall extremt duktig, gjorde en riktigt grundlig undersökning och riktigt hjälpsam med allt!

Så nu ska hon gå på allergifoder, fodertillskott mm+ att hon ska åter igen få pence..
Hoppas verkligen att det blir bättre nu, känns riktigt trist att besöka veterinären var och varann månad.


Lillstumpan våran.

Köpte ett par riktigt snygga byxor åt Robert också idag, ifrån COVER.
Ni Vilhelminabor som inte varit inne där än borde ta och pallra era arslen dit, riktigt snygga plagg (de säljer nämligen mina favoritmärken:) och till riktigt bra priser!
Kan visa upp de senare när jag kommit hem.


nicklas lindkvist

Dessa bilder har legat i min mail hur länge som helst, men nu när bloggning börjar ta fart igen så kan jag bjuda på dessa idag. Den nedersta är bland mina favoriter! Var riktigt roligt att jobba med Nicklas!


Modell: magdaolofsson
MUA : Anna Adbo
Fotograf: Nicklas Lindkvist

Shopping från nelly

Var ett tag sedan jag visade shoppingfynden  jag spanar efter och nu har jag klickat hem två plagg ifrån Nelly.com

Funky Leggings SEK 299, Pieces - NELLY.COM      Melbourne SEK 99, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Leggings: 299:-
Skor      :  99:-

1003

Jag sov riktigt bra i natt, kanske för att jag tog upp hela sängen så att Robert inte kunde sova med mig istället. Han la sig på soffan och var riktigt piss på mig när han vaknade.
Så anntingen så får vi lov att köpa en större sängen (kanske lika bra, Akleja tar upp stor plats + Rambo) eller så får jag ta och infinna mig på soffan härdanefter, det är skönt det med.

Nu på morgonen så var vi och träffade läkare, hur som helst: Vi måste vänta i fyra år till för jag får inte bli mamma än.
Nu kommer svaret på det: Det är en lag på det hela, jag måste minst vara 24.
Kan i alla fall tacka att jag hinner gå utbildningarna jag vill gå.


Nu så är det jobb resten av dagen och jag känner mig halvt less, vädret gör det verkligen inte bättre. Vart har solen tagit vägen?

Besatt?

Jag har börjat fundera en hel del, gällande allt! Det är precis allting, har börjat analysera det minsta i precis allt. Och kan säga er att det inte är vackert i mitt huvud, mycket tankar och funderingar en massa jag skulle vilja skriva här i bloggen men skulle nog bli väldigt kraftig reaktion hos människor så vet inte om det är lika bra att hålla de inne? Eller kanske ta och skriva lite som inte är så farligt?

Det skulle vara skoj!

Förövrigt så har jag bara jobbat idag och kom hem strax efter sju, fick känna på lyxen och åka bil hem :)
Faktiskt rätt skönt i mellan åt, helst när man inte har orkat laddat MP3 än.

Sen så är detta med wow, jag är besatt åter igen.
Nu nästa, kvälls promenad med Akleja och sedan duschen och sova :)


Påsken är över

Påsken är över nu och jag blir lite smått ledsen av att man aldrig får dela ut godis numera.
Vart har alla ungar tagit vägen? Vart är alla söta utkläda ungar med korgarna som knackar på?Vad har ni gjort föräldrar?! ;) Kanske de köper hem för mycket godis så att de blir less eller är det nya tider så att barn inte får gå och knacka dörr?
Minns när jag var mindre, när vi kläde ut oss på halloween och påsk och kanackade dörr, när man kom till äldre och såg hur glad de blev. Hur glad man var när man kom hem och fick sitt Lördagsgodis, det var tider!

När jag får barn så ska jag tvinga ut de och knacka dörr, väcka liv i traditionen igen ;)

Har någon av er läsare sett någon påskkärring i år?