Jag är Charlie & Mattias

Jag älskar att kunna fixa och dona på med saker och det roligast är när man kan ägna sig åt att hjälpa andra med att få ordning på saker och ting.


You can do it!

Har suttit i en massa pappersarbete i eftermiddag och suttit i telefonkö säkert 2 timmar och fixat och donat med olika bolag för att en annan ska få det bra, få det bättre med sin ekonomi.
Det är så otroligt härligt och roligt att hjälpa andra och inspirera andra till något bättre. Hjälpa de att se framåt, "se ljuset". Finnas som ett stöd och rådgivning.

Har ingen utbildning för ekonomi men är förbannat bra på att ställa saker och ting på rätta.
Dags att läsa upp matten och plugga vidare. Jag vill göra gott!

Gör du någonting speciellt för att hjälpa andra till en bättre vardag?

100831

Sista dagen för denna månad, nu kommer hösten på riktigt. Lite besviken på vädret vi har haft i sommar. Förra året den här tiden hade vi det super fint och man kunde fortfarande gå i sommarkläderna.
Allvarligt talat, snart dags att tänka på att köpa nya låååångbrallz

Projekt sovrum

Steg för steg för att få det perfekta sovrummet:

1. Kasta hundarnas bajs soffa, nu hoppas jag att Rambo aldrig får diarré mage!


2. Börja riva panelvägen som är otroligt ful. Känn kärleken från sambon att han avskyr förändringar och att han känner hur mycket jobb det kommer bli. ;)3. När man rivit vägen så hittar man en ful lucka som förstör alla ens planer, var förbannad en dag så går det över!


4. Bo i ett sunkigt sovrum som är lite skräpigt en natt, det blir fart på gubben och han vill ha allt klart! ;)5. Sätt sängen i vardagsrummet så bor man helt plötsligt i en etta istället för en 3a. Ett helvete första dagen tills man inser att ha sängen i vardagsrummet är det bästa när folk kommer och ser film, ALLA får ligga ner :)

I'm Duracell

Att köra slut på sig på gymmet när man inte direkt känner att man presterar sitt bästa men ändå orkar med mer än förra gången. Det är något jag inte riktigt förstår..

Men hur som helst så traglade jag igenom programet och var lagomt mör efteråt.
Blev en promenad till sjukan för att fixa tid åt pappa för provtagning, sedan ICA för att handla 2-3 varor men slutade med en hel kasse som jag knappt orkade bära.

Jag blir imponerad utav mig själv, att cykla hem 6 km efter 10-12 timmars arbetsnatt.
Att jag orkar gå och gå och gå. Jag är duracella själv.

Vart tar ni eran sista ork ifrån?

Godmorgon sötnosar!

Hur har ni haft det i helgen? Min har varit kanon! :) Lördagen var absolut mysigast och trevligast :)
Var ute och förfestade med Jessica sedan blev det hotellet med Robert. Var riktigt roligt, alla som var där var på gott humör och de hade fixat till det riktigt bra tycker jag. Bästa dj:s var ju där ;)

Sitter och fikar nu, ska strax fara på jobbet och efteråt har jag ett möte med af och sen blir det träning. Det känns som att det kan bli en riktigt, riktigt bra dag :)

100827

Vilken morgon, fick det lite stressigt till jobbet är inte den som är klar vaken innan sex i alla fall. Men snart så är jag nog inne i de rutinerna också. Så har varit på jobbet hela dagen och kom hem för en stund sedan.Strax ska jag ner till kontoret och se över schemat lite grann och fixa så he funkar bättre sedan så bär det av till gymmet. Haft lite vila därifrån nu när vi har fixat till i lägenheten. :)

Sitter på jobbet och läser lite ur dv. Äls...

mms_img35228 (MMS)

Sitter på jobbet och läser lite ur dv. Älskar kapporna, lite extra kär i denna. Otroligt snygg!

Sova natt

Har precis grundmålat hela rummet klart nu, blev två vändor vi körde så nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Vi lever i en "etta" nu. Hela lägenheten är upp och ner förtillfället.

Eftersom det är upp halv sex imorgon så bjuder jag på renoveringsbilder imorgon, blir lite mer uppdatering då. :)


Godnattpuss

Målar dag

Har precis lagt grundfärgen, hoppas på att det blir riktigt bra!
Ska stryka på en andra gång utav grunfärgen ikväll sen den riktiga imorgon.
Återkommer senare, nu är det att fixa middag och dra en sväng till mamma för att hälsa på.

Pyss på er!

100825

Har precis kommit hem från jobbet, att städa på morgonen får en verkligen att vakna till liv. Börjar bli riktigt haj på detta med mopparna också, det är en konst i sig att städa. Att utföra det på bästa möjliga effektivaste vis utan att ta för lång tid på sig.
Gruvar mig lite för imorgon, har haft hjälp två dagar men imorgon ska jag klara allt själv på 3 timmar! Sen så har jag ett pass ute hos brukaren också. Hej och hå! Trevlig lön nästa månad:)
Funderar på att sluta ögonen en sväng, sedan ska vi köpa färg och börja grundmåla samt beställa efter tapeterna! Vad händer hos er idag?

Smyckes sugen

Har tittat in på Sochic.se och blev verkligen kär i deras smycken. De har inte de typiska vanliga smyckena utan de är något extra, chic!
Detta armband skulle jag inte tacka nej till, snyggt till vardags som fest. Det är något extra! Hittar du någon favorit hos de och vilken isf? :)

Förråd efteråt

Efter att vi rensat ur förrådet och kastat garderoben så blev de en massa plass. Dock så kommer den platsen försvinna utav mina kläder och skor. But I like it!Grund idén är bra, så gott som. Den riktiga idén kommer när man sparat ihop pengar och fixat allt det andra. Lix ingen ändå förut vi som ska vara där inne. Nytt golv, nya väggar, nya färger och nya förvarningar.

Sängkläderna kommer från Jotex

Igår blev det hemklickat ifrån Jotex.se där finns det mesta som man vill ha till riktiga kanonpriser!Dessa tre + en till sak till duschen gick under 1000 lappen.

2 täcken + 2 kuddar
8 delars bäddsett 299 ;-
4 delars bäddsett 100 ;-

Rensning av förråd

I ett förråd kan man rymma en massa skräp, vi hade hela hallen full + soffan av blandat skit som inte används och som bara legat. Tog minst en timma att rensa vad som skulle vara kvar och inte.Nu efteråt så blev det riktigt bra, än så länge. Har en massa kläder som ska upp, de som är uppe lyckades jag packa ner i en flyttkartong som fick åka ner till förrådet. Blir nog en till sådan.
OH SHIT, nu kan till och med jag erkänna att jag har en hel del kläder. Någon som behöver något? Tell me!

100824

Att starta dagen innan sex är inte okej i mitt huvud, jag är så otroligt seg på morgonen men lix när de gäller jobb så funkar det rätt så bra. Förutom idag, hade en liten incident som bara blev pinsam.

Ska ta och städa till lite här inne, alla dammråttor har verkligen kommit fram. Det enda som existerar i sovrummet är en säng, sängbord och tv. Allt annat är borta. Sen blir det till att dra på gymmet, hör och häpna har inte varit där på en vecka men istället har jag haft tuffa pass hemma :)

Projekt renovering

Hela dagen har gått åt till att fixa i lägenheten, har rensat ut ur förrådet och kastat en massa. Blir en walkincloset med lite extra tillbehör. :)
Sen så har det rivits vägg i sovrummet, dock så hittade vi en lucka som inte stod med i mina planeringar så lite besviken är jag men får lov att ta det.

En massa som är på gång. Här ifrån så får ni följa med våran renovering, kommer bli topskick! :)

Bra start på dagen

Bra start på dagen, har klarat av mitt första pass på nya jobbet. Städar på Volgsjöskola och det kändes så mysko att gå in där igen men denna gång som "stor"! Gympasalen luktar fortfarande lika äckligt och det ser halvtomhalvt desamma ut. Skolgården är lika tråkig som vanligt så på 10+ år så har de inte förändrats så jätte mycket.

Hur gammal är man när man går åk 1-6?

Idag är det renovering utav lägenhet som gäller, start i sovrummet kommer verkligen bli riktigt mys. Inga småpengar som spenderas direkt. Nej detta blir toppen!

Mys i vårt hus

Kom upp till Grytsjö vid tiotiden ikväll, så än så länge har jag hunnit med en promenad, startat disk-tvättmaskin. Nu blir det lite småfix sedan mys ner med hundarna i soffan och sova.Hittade en bild, vill ha tillbaka Aklejas valp päls. Föresten, så har jag ägt henne 1 år (+, -) några dagar.

Så var natten gjord

Har precis kommit hem, ska till att sova en sväng nu för min kropp är verkligen super död! Med tre timmars sömn under dagen igår och sedan en 10 timmars vakande natt, jaa ni kan väl tänka er resultatet hur jag känner mig och hur jag är som person.

För varje natt man är vaken så "försvinner" en del av personligheten och allt sådant som hör till tänkandet. Sista natten var det, som står på pappret. Känns faktiskt skönt men haft otroligt skoj under tiden jag jobbat och lärt känna riktigt trevliga människor och hund. :)Så nu, sova någon timma sedan infinna sig på "jobbet" klockan 12 för en titt. Hihi, känns lite mysigt ändå att infinna sig på min första skola, har både positiva och negativa upplevelser därifrån. :)

Fika på stenmans

Klockan 10 så var det kurs på nya jobbet och efter det så blev det fika på Stenmans med Robert, Frida och Kristina. Var riktigt gott med chokladboll, inte ofta man äter sånt längre och lika bra det :)

Snart händer det, nästa vecka blir fullspäckad utav roligt jobb fast pengar kommer flyga iväg..

RIP vrålåket

Mitt vrålåk till cykel har gått i pension. Var riktigt ledsen i förrgår när jag skulle hem från jobbet och märkte att jag hade punka. Har ingen ork heller för att fixa rosthögen så hoppas på att pappa får ner en fungerande cykel från fjället. Behövs verkligen! Jag känner mig handikapad utan min vän.Jag förstår hur folk med körkort tänker när de är utan bil för jag är helt förstörd utan min cykel!

En eller två, vem ska vara förebild?

Vissa har EN förebild medans andra har fler. Det kan vara alltifrån mamma till artister mfl.
Jag har så många på olika plan, det beror på helt och hållet hur jag relaterar till de, vad de gör och vad de säger.

Några utav mina är: Pappa, för att han alltid ställer upp för en.
Mamma som har visat att man kan ta sig ur vissa saker med hårt jobb och engagemang.
Hea, som peppar till att träna och visar att det går att bli frisk från sin sjukdom.
Fattybom, hon har så härlig energi och älskar det hon skriver om. Hon tar allt och alla i bloggvärlden, gogirl!
Mina hundar, de är verkligen stora förebilder. De ger mig mest att kämpa för!

Sedan finns det en hel del personer jag relaterar till och som får mig att puscha mig fram ännu hårdare för att verkligen kunna förverkliga min dröm och sådant jag vill åstakomma och göra.
Så varje människa jag träffar sätter verkligen ett spår i en och får en att trampa vidare :)

Så hur ofta än jag tycker det är åt helvetet så kan jag alltid vända det till det positiva och tänka framåt. För ett eller flera snedsteg gör många och det är bara att samla kraft från någon annan så är man på topp igen!

Tack!
Vem har du som förebild, tackar du någonsin de?

Vakna upp med ett leende

Har sovit riktigt gott i natt och vaknat upp på rätt sida, både i humöret och i sängen.

Idag blir det gymmet och dra en sväng på banken och lite småfix med saker och ting.
Sedan är det bara att invänta till ikväll för att dra till jobbet, har tre nätter framför mig och det kommer nog bli super! :)

Något nytt

Jo tack jag lever, i går så spenderade jagimmarna med pappa och hundarna och bara myste på innan jag skulle ta bussen ner igen. Så blev inget bloggande.

Men idag har det varit jobb och åter jobb. Har fått mer info om nya jobbet också som jag ska börja på. Känner att Torsdagen kommer bli smått jobbig. Först jobba natt 10 timmar och sedan cykla hem och sova en timma för att sedan klockan 10 vara på kurs i nå timmar och sedan sova och dra till jobbet igen. Men he få lov att funka :) Känner lyxen att fara upp till fjället till helgen och enbart slappa och dona på med hundarna.Har hänt något nytt i livet också, hmm.. Wops, vad vare vi sa?

Härligt med extra lördag :)

Haft en super mysig morgon, legat på soffan och myst med Rambo och Akleja. Sedan blev det frukost och kloklippning som slutade i ett litet blodbad men allt gick bara fint. Sådant som händer.

Har skitväder som hänger över en här ute, ska passa på att ta tag i lite saker ut på gården innan det börjar regna igen. Sedan blir det städning här inne och umgås med pappa.


Vill ha en Solig Lördag, en Lördag som denna!


Det känns riktigt härligt med Lördag, blev en extra Lördag för mig i helgen. Sen imorgon väntas resan ner till Vilhelmina igen, men veckan kommer gå fort eftersom det är en massa jobb och kurs är de till veckan också. Full fart, jobbjobbjobb. :)

Nuknuk

Ojsan, kunde inte låta bli. Men det är ju enbart 70 kr, passar på lite smått medans de har slutrea.Jotack, jag vet shoppingförbudet gick sisådär. Meeeeen det är ju slutrea och jag vill ha den!

Kvalitestid

Har varit ute på en härlig promenad med pappa och hundarna. Var riktigt skönt ute och riktigt härligt med tanke på att allt ska gå 120 här hemma. Men promenad med hundarna, snacka om att varva ner och enbart njuta :)
Har ni kvalitestid med era föräldrar? Vad gör ni då?

Första jordgubben

Har ätit min första jordgubbe, var nästan på vippen att jag skulle springa ut och hämta fler. Hade totalt glömt bort hur goda de är :)

Hemma i fjället

Hade det super mys igår kväll. Jag och hundarna samlades uppe i soffan och myste på. Pappa smörjde mig med super linement på ryggen så var bara super.
Sov otroligt gott i natt också :)

Idag väntas det lite arbete, ska rensa skit ur hundgårdarna. Fixa till groparna och sedan dra ut i skogen med de :)
Så det blir fullt upp idag, uppdaterar närmare kvällen :)

vinterkänsla

Varit ute med hundarna på en kvällspromenad, hade verkligen längtat till promenaden tills jag ville gå hem. Jag hade totalt glömt bort myggorna som fortfarande existerar så imorgon blir det myggmedel.

Längtar otroligt mycket till vintern, kyla är bättre än sommarplågor!Pappa och Zita på en fisketur. Vinter komsi, komsi!

Snart drar man

Håller på fixa allt för att dra till fjälls, så sitter uppe hos Robert och hälsar på en sväng. Tittat på bilder som ska rensas och läggas på skivor.

Tihi, hittade en bild på när jag var liten. :)Godmorgon

För ovanlighetens skull blir det ett morgoninlägg, har varit hos tandläkaren och hälsat på. Använder bettskena eftersom jag: är tungstötare, gnislare och hakare. Det ni, både synd om min käft och personer som befinner sig i samma rum under natten.
Mötet gick bra, gick in och satt mig på stolen och sa att det funka bra. "Vad bra, nu kan du gå".
Därför älskar jag tandläkare, de ser till att tänderna mår bra och sedan har jag bara obetydliga räkningar därifrån (hehe, mästaren på glömma tiden).Nu ska jag packa och fixa tills klockan elva, för då blir det nämligen gymmet. Nytt schema idag :)

Dags för motion

Ska ut på en promenad strax med Linda, var så otroligt länge sedan vi var ute och gick med hundarna. Skillnaden denna gången är att det inte är Rambo utan Akleja som får hänga med.Vill att kvällen ska gå fort, morgondagen ska gå fort, resan till fjället ska gå fort. Jag får fasen ont i magen utav längtan till min älskling. Jag får så otroligt ont i kroppen att vara borta från honom.

Någon som förstår den känslan?
Förövrigt så fick jag veta idag att det är 6 km till jobbet. Varför känns de helt plötsligt så jobbigt att cykla? ;P

Hard working women

Har gjort klart min arbetsdag, ska strax dra ner till mamma och berätta en god nyhet. Hehe, Magda ska nämligen bli städtant och så ska jag kontakta de de andra ställen jag vart på och höra hur det blir med jobb.

Snart så, i Oktober satsar jag på att ha en lägenhet, för jag ska nämligen jobba häcken av mig för att ha mina bebisar vid min sida igen!

Känna lugnet- ja tack!

Har bestämt mig för att känna lugnet ikväll, ska ta och sova ut till klockan 05.30 för 07.00 ska jag infinna mig på jobbet. Det härliga imorgon är att jag slutar klockan tre så har en hel eftermiddag till att pyssla om Akleja :)

Kvällens planer, Karate Kid med KungfuRobert.


Slut på sommaren?

Har jobbat natt i fyra dagar och mitt huvud har inte funkat som det ska. Minnesförlust osv, helt virrig så alla har fått utstått att jag ställt frågor tio gånger om eller pratat om ingenting.

Idag så är jag ledig iaf, ska strax dra iväg på gymet och sedan göra mig till människa igen ;)En promenad med Akleja för några veckor sedan, saknar dessa dagar vi fick lite extra värme!

Förkärlek

Eftersom jag har någon slags förkärlek till skor så är dessa två nykommlingarna.
Alltid lite extra skönt med mer utbud i hemmet? ;)

Kommer från Dinsko

Haft en bloggfri dag. Legat och sovit hela...

mms_img16639 (MMS)

Haft en bloggfri dag. Legat och sovit hela dagen och Hea har varit på besök ikväll. Sitter på jobbet nu, 12 timmars pass. Förresten, moderna cyklar är inget för mig. Kan inte cykla rakt, i morgon blir de rosthögen! Ha en trevlig lördagkväll, puss

En sista shopping?

Jag har inför shoppingförbud på mig själv, dels för att jag inte har någon plats åt kläder och dels att jag måste införskaffa lite möbler när jag har hittat ett lovande jobb och lägenhet. :)

MEN dessa tre väntar jag på, gör inte misstaget och missar myströjorna i år!
Så vecka 36 så kommer jag få ett paket ifrån HM! Det efterlängtas :)

Work to night

Känns som en bra dag idag, tog mig till gymmet utan energi och körde helt slut på mig. När benen darrar av utmattning och man orkar knappt cykla hem och man lägger sig på golvet vet man att man jobbat på bra!

Ska fixa lite grejs nu innan middagen och sedan lägga mig för att sova, vila upp lite grann för i natt så är det jobb.

Känner mig väldigt neutral idag, no makeup! Good!


Yves

Hämtade ut mitt paket igår från yvesrocher.

100806

Eftersom jag jobbar hela helgen, nattpass så tog jag mig en Fredag igår. Var riktigt mysigt! Dessutom så sov jag otroligt bra i natt också!Så nu ska jag ta och fixa mig och sticka ut, har en del att fixa idag.

Liten del av Umeå

När jag var i Umeå så blev de en del shopping, så visar upp lite. Av någon annledning så har jag glömt vad jag köpt? Njaa, visar de andra senare ;)


Träningsbyxa och linne från HM. Älskar linnets detaljer!


Jacka och vitt linne från Gina


Plattång från Mediamarket

Smycken frå UR&Penn

Ut i solen!

Lyckats att sova en timma och shit vad skönt det var, försökte blunda en halvtimma extra men icket. Ska ta Akleja och gå hem till mamma, byta om till lite vänligare kläder nu när solen steker på innan man ska ut och fixa alla ärenden.


Värdinna på 40 års kalas

Förövrigt så känner jag för att dra till Stockholm en sväng men det får nog allt vänta till i höst!

Morgontrötta?

Nejdå! Här är man vaken helnatten, lyckades sova en timma och sedan har jag legat och vridit och vänt mig och sett på tv. Tur jag är ledig idag!

Men hade en riktigt bra morgon: Långdusch, morgonfika, fixat till mig och sedan jobbintervjun.
Jodå, här kanske man blir städtant 3 timmar om dagen men tacka för de ett jobb är alltid bra att ha och viktigt att testa på mycket och nytt! Vem vet vart de leder? Ska ju bli Supermodell, så städa är viktigt att kunna för att kunna uppskatta andras jobb! Hardworking women, yes babe!Idag så har jag mycket att fixa och AKLEJA får vara med på precis allt! :)

Imorgon gäller det!

Någonting som jag avskyr när man cyklar på storvägen är när bilar kör om varandra precis bredvid en. Förstår inte varför de ska köra om när de ser en cyklist. Något annat som var härligt därimot var att jag orkade cykla sittandes uppför drygbacken, vet inte om det beror på bättre kondition eller att man enbart jobbade sex timmar.


Räknar dagar tills jag far upp till fjället, tills jag får träffa älsklingen!


Ska ta och fixa mig för kvällen nu, för imorgonbiti klockan åtta är det arbetsintervju! Håll tummarna åt mig! :)
På tal om jobb, fick en vecka förlängt där jag är nu, känns riktigt underbart! :)

Go for it!

Jag avskyr när folk ringer och ber mig fixa saker precis innan jag ska iväg på något viktigt eller att berörda personer varken är där i tid eller svarar i telefon, så känner mig sjukt stressad utan anledning just nu.

Nu blir det till att tagga 6 timmars jobb, känns rätt skönt med kort dag med tanke på att det är 12 timmars pass i helgen :)JUST GO FOR IT!

100804

Denna dag började sisådär, sovit på soffa i natt så ryggen känns halvt vara av. Har träningsvärk som bara den också, men det är härligt. Det tog verkligen på gymmet igår :)

Idag är det inte mycket som står på schemat. Ska lämna in papper och skicka iväg sedan blir det till att invänta till eftermiddagen eftersom jag jobbar.


Så återkommer lite senare med uppdatering :)

Mys med Akleja

Ligger här på soffan hellt själv med Akleja och väntar på att min magvärk ska gå över. Imorgon ska jag ta mig i kragen och sluta motarbeta kroppen för att slå sjukan en signal och hoppas på en vettig tid och boka in tid för prover.Hoppas på någon bra film, eller att värken går bort snart!

Effektiva dagen

Har haft effektiva dagen idag.

Blev en brunch på Stenmans med Robert och Akleja.
Sedan förbi en sväng på jobbet för att lämna in lönebesked och prata om lite jobbmöjligheter.
Hittade till gymmet och körde ett relativt hårt pass, känner mig halvt slö med tanke på att jag haft vila i cirka en och en halv vecka!

Sedan så har jag ägnat en stund åt att gå igenom mail med erbjudanden och sådant. Shit, är verkligen pepp på vissa och tacka nej till annat. Får se hur allt tar sig.

För först och främst ska jag genom gå de sista passen på jobbet och infinna mig på en arbetsintervju och hoppas på turen där :)

Mot stenmans

Igår kom jag tillbaka till Vilhelmina och det blev filmkväll, Sex and the city 2.
Blir till att sticka ut på byn nu, till Stenmans och ta sig en brunch.


Linne: HM Shorts: Nelly Skor: Skopunkten Väska: Mammas