Gott nytt år!

I år så blir de inge kortspel i långkalsonger utan i år slår vi på lite större. Öl, shottar och lillebror. Herregud, supa ner han så han inte ens vill se en droppe alkohol på sin 20årsdag!Så skål och vi börjar nya året med "årets huvudvärk"!
Puss på er!

The Freedoms writers diary

Det finns en film som jag tycker att alla borde se, Freedom Writers."Det är 1992 och Rodney King-misshandeln har lett till enorma upplopp på Los Angeles gator. Rasmotsättningarna och gängvåldet slår alla rekord och resulterar i bland annat 120 mord. Baserad på en sann historia berättar ”Freedom Writers” om en lärares enträgna kamp för och om sina high school-elever i efterdyningarna av upploppen. Dessa elever kommer från diverse hårt utsatta områden i Long Beach, Kalifornien och i deras vardag ingår ingredienser som gängvåld, kriminalitet, drive-by's, familjemisshandel, droger etc. Som ett led i en integrationspolitik har de hamnat i en tidigare välrenommerad skola, vilket inte gillas av merparten av skolans personal. Det enda de ser är ett fruktansvärt förfall där boven utgörs av dessa elever och resultatet blir ett ömsesidigt ointresse för varandra och för själva undervisningen. In träder Erin Gruwell, en vit kvinna från medelklassen och nyutexaminerad lärare med skyhöga visioner. En kombination av tidigare juridiska ambitioner och erfarenheterna av upploppen har fått Erin att inse att det är i skolan man måste fånga upp barnen, innan de hamnar framför domstolen." (Copy: Recension av Lina Jokelainen (lina@moviezine.se))

Man fastnar i filmen och är man en "filmgråtare" så kan man vänta sig en och annan tår.

GRATTIS IDA!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min syster Idas dag.
Dagen kommer vi fira med tårta och trevligheter :)Puss och kram på dig! Älskar dig!

Supersize vs superskinny

Jag är kanske helt ensam om det, att sitta och se på Supersize vs superskinny till middagen. Det har blivit en fix, kanske för att programet går i just middagstid?
Det är intressant också, har lärt mig ganska mycket därifrån såna här "onödigt men å så intressant".Känner mig som en nörd men jag gilla de ändå.

sista passet

Morgon!

Blev en tidig morgon idag, kan inte påstå att jag är pigg. Att sova enbart 3 timmar kan inte vara hälsosamt, hoppas att jag får mig en riktig sömn snart. Att allt bara försvinner från min näthinna, att jag inte vaknar upp kallsvettig och tror att livet är över.

Ska fixa det sista sen bär det utav till Vilhelmina. Herrarna i huset har ärenden där nere så ska passa på att fara till gymmet och köra slut på mig - totalt!
Kanske det kommer en mobilblogg under dagen, vi ser hur det tar sig! :)

Ha en bra dag, puss!

My best Friend's girl

En drama/komedi som är en riktig höjdare. Den bjuder på många roliga scener och jaa, love to hate!

Tank är killen som hjälper andra killar när tjejen gör slut genom att dejta tjejen och vara den största idioten i världen. Det funkar ända tills han ska hjälpa sin bästa polare, då han fallar för Alexis.Om jag har ett bröllop någon dag, så hoppas jag också att jag har en idiot som förstör. Men kanske inte någon som försör precis allt..

Betyg: 3 av 5

Johan, min bror du är mitt mål 2012!

Det finns en person som jag skulle vilja träna upp, som jag verkligen skulle vilja se bli biffen. Dock så har han inte samma intresse som mig, att se en utvecklas och uppnå målen.

Min kära bror, 2012 så ska jag peppa dig till att träna. Jag ska så gott som köra Biggest Loser maraton med dig. Jag ska få dig att svettas. Du ska få känna en utmattning som du aldrig har kännt förut. Du ska plågas för att sedan känna "FY FAN VAD JAG ÄR BRA!". Du, du är mitt mål 2012. Hur jag än måste plåga dig så ska jag lyckas!Detta enbart för att jag älskar dig och vi ska plocka fram odjuret i dig för en total förändring!


Captivity

Captivity är en korsning mellan Saw och Hostel som försöker fånga det mörka ifrån Hostel och det sjuka från Saw.

Jennifer (Elisha Cuthbert) är den snygga fotomodellen som blir tillfånga tagen utav en psykopat som leker mördarlekar med henne. Hon utsätt för det som skrämer henne mest i livet och snart får hon sällskap utav en annan fånge Gary (Daniel Gillies) som inte heller vet varför han har blivit tillfångatagen.
För att överleva så sätter de hoppet på första plats och mitt i allt som en stor slump så finner de "kärleken" och det bryter ut sexuella scener, bara sådär?! What?!En film som passar den som varken tål Saw eller Hostel.
Betyg: 3 av 5

Ni skrattade åt mig medans jag ler mot er

Ni skrattade åt mig och sa: Om det tar slut har du bara dina två hundar och en hög med kläder när du flyttar.
- Ja det är så men jag skaffar det jag behöver allt eftersom och jag har tagit mig jävligt långt än så länge. Jag bygger upp ett hem, mitt hem och det tar sig och blir jävla fint.OCH det är inte jag som sitter ensamen, jag vaknar upp med två puckon och somnar brevid två puckon och jag klarar mig hur fint som helst!

Tacka den personen som kom på ägarbevis!

Snäppet starkare

Det spelar ingen roll hur mörkrädd jag än är så behöver dessa tre sin motion. Så med mina tre starka anhängare mötte jag min räddsla och gick ut i mörkret för att komma hem med snäppet starkare självförtroende och nöjda hundar.Fitnessprofil

Gjode ett test på IForms hemsida, att hitta min fitnessprofil. Älskar att göra olika test för antingen passar de in på punkt och pricka eller så blir de ett stort fail.

Du är: Swinger - passionerad och impulsiv

Swingern är ett riktigt energiknippe som är impulsiv och älskar att ge sig i kast med nya motionsformer.

Det får definitivt inte vara för schemalagt eller för enformigt.

Personlighet: Du är varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad. Du hatar rutiner och fasta scheman och trivs bäst med arbetsuppgifter som stimulerar din kreativitet. Du vill kunna utveckla din energi och använda din gnista och entusiasm.

Fitness: Med sitt stora behov av konstant variation är swingern den perfekta kandidaten till crosstraining. Eftersom du lätt blir uttråkad är det bäst att välja flera olika träningsformer som du kan variera allt efter humör. Det skulle t ex kunna vara inlines när solen skiner och dans när det regnar. Du blir uttråkad om du försöker göra samma sak dag ut och dag in. Anmäl dig till olika lopp t ex genom ditt jobb - då tvingas du nämligen att gå, löpa eller åka inlines hela vägen till målet. Pilates kan användas både för träning av flexibilitet och styrka.

Peak: Du toppar helt enkelt mitt på dagen. Medan alla andra tar sig en lur eller slappnar av lite efter lunchen bör du skaffa en träningskompis och tillsammans bränna energi på motion.

Träningsmöjligheter
KONDITION: Orientering, jazzdans, mountainbike, triathlon, squash
STYRKA: Bodypump
SMIDIGHET: Pilates, hemmaövningar för smidighet

 

Har du testat? Om inte gör de här!
Vilket blev ditt resultat?

Bättre prognos

Väderprognosen ser något bättre ut idag! Det varken blåser eller snöar så då gäller det att passa på att busa med hundarna i snön.
Grannarna har dragit skidspår och det passerar strax ovanför huset så funderar starkt på att ta en tur bara för att komma bort och njuta :)
Längtar ännu längre fram i vinter, när det enbart är finväder och solen gnistrar i snön.
Koppla loss vilddjuren och sådär njuta utav framfart i snön.

Bereavement

Bereavement kan låta väldigt upphetsande för en skräckfilmsfantast, som sedan visar vara en stor besvikelse.

Det behövs inga hjärnceller för att titta igenom denna utan endast en vilja att se klart den. En standar skräckfilm som inte visar något nytt utan det vanliga med mycket blod, lite tarmar och fejkat skrik. De bryter allt det tragiska med att kasta in lite vetefällt och kvällsol att titta på.Om jag rekomenderar den? Nej, jag slår heldre över till reklamen för den är 10 gånger mer givande.

Pettson och Findus

Har fastnat för barnfilmer och nu är det Pettson och Findus som står näst på tur.Vilken barnfilm är din favorit?

snöstorm till telefonlös

Det härliga med att vara i fjälls denna tid är nog
Nr1: mys med familjen och hundarna
Nr2: snöstorm, man slipper vara ute
Nr3: det finns knappt någon täckning på telefon.

Så jag sitter mitt i ödemarken med hundarna och väntar på bättre tider. God for me!

Hur står de till med er idag?

GRATTIS MARIE!

Idag så är det en speciell dag, underbara Marie fyller år och gudars skymning vad jag saknar dig!All kärlek till dig Marie, du är underbar!

Annandag - Akleja mys

Hämtat hem Akleja idag, hon fick spendera sin jul i ett annat hushåll i år men gud så jag hade ont i magen. Att lämna bort sina älsklingar ofrivilligt är som att hugga en dolk rakt i hjärtat.

Så nu bäddar vi ner oss i soffan och slänger fram allt gott och bara mys!

En dag som denna - livet i sängen med fundrationer

Juldan= utgång, helt klart man kan inte missa den dagen, kvällen på hotellet. Shit så skoj jag hade, sällskapet jag befann mig i gjorde verkligen kvällen och nu ligger jag här. Har knappt rört mig med en tryckade huvudvärk och ser på film och tröstäter lite ostkrokar och funderar på livet.

Flera har sagt att det är farligt att tänka, att jag tänker för mycket men när tänker man egentligen för mycket?
Jag har så många frågor men så lite svar. Om jag ställer frågorna kommer någon överhuvudtaget att kunna svara på de? Ingen aning, så kanske lika bra att låta bli?Herregud, jag har gått och blivit en djupfunderare. På gott och ont!

God Jul!


Med ett väldigt enkelt inlägg idag så säger jag bara God Jul!Hörs mer imorgon och fortsätter blogga som vanligt imorgon.

Idag tänker jag ägna all min tid åt nära och kära! :)

God Jul och ha en riktigt bra dag! Kramar till tusen till er!

upp i fjälls

Åhh, så har jag kommit hem till pappa! Åkte med kusin upp och lyssnade på samisk jojk hela vägen. Otroligt vad det finns mycket av samsik musik, mer än vad man kan tro!

Så nu blir det att spendera helgen med lillebror och typ känna lugnet.Hoppa i soffan och sova så man kan sticka iväg till grannen och se sista avsnittet utav julkalendern! Wii, känslan att se sista avsnittet är som att fara tillbaka i tiden och längta till hela julaftonsdagen!

Kök - gott som klart!

Det tar sig här i lägenheten, från att inte ha ha ägt någonting så börjar det likna ett riktigt hem. Känner mig super nöjd!

Köket så gott som klart, lampa, en matta och en hylla upp på väggen så är de som gott som komplett!
En eller två blommor ska få åka in också :)
Fredag, sista dagen - SEMESTER

Fredag, arbetet är slutfört och jag har gått på semester! Whii, känns underbart att jag inte kommer behöva ställa klockan på en hel vecka och ska äntligen få sova ut och bara tillbringa dagarna till att dra fötterna efter sig!

Det kommer nog bli en super bra jul, min första semester på 2 år och ska tillbringa den i lugnet och bara må och träffa underbart folk! Kommer inte behöva höra att jag kommer bli fet och ful när jag blir stor eller något negativt!
Till och med nyår kan bli toppen, ska fira den med syster som jag inte har gjort på minst 5 år och få gratta henne öga mot öga och inte genom telefon gör bara den dagen bättre.Love to you al, fuck vad jag är övertrött!

lukta kladd-kladdkaka

Det värsta jag vet när man ska åka bort är att ha mat kvar i kylen, så hur får man lättast bort det? Jo man ställer sig och bakar igen! Idag blev det kladdkaka.Så nu blir det både bullar och kaka i frysen

5km - ben och axlar

Med inspiration från Biggest loser och från en härlig måltid så drar jag iväg på gymmet.
5 km på löpbandet samt ben och axlar ska få sig en omgång.Så med det säger jag: Keep fighting! Iam gona be a strong girl.

bullbak, tvätt och räkningar - vuxenliv på topp

Hade lovat att baka bullar till julen så var bara att ställa sig och fixa det och lite smått nöjd blev jag över de.Avrundar kvällen med att springa mellan tvättstugan och betala räkningar.
Vuxenlivet är nog allt bra härligt ändå?

Papper, samtal -

Idag är det en sån där till jobbig dag, har för mycket pappersarbete och samtalen avverkas allt eftersom. Att sätta ett kryss och kunna ta nästa är en lättnad.

Så med filten över huvudet och ett tappert försök till att få bort grusen ur ögonen tänker jag fortsätta så jag får vara ledig på min semester. Just de, semester. En sak jag aldrig har haft och har hört att man ska ta det lugnt så ska fixa undan allt så jag kan typ gå runt och dra fötterna efter mig..


nästa: mot gymmet

Har ingen aning vad jag har gett mig in på, ombytt och klar så drar jag iväg på ett så in åt helvetes sent kvällspass!  Konditionsträning är inte min starka sida så hakar på en riktig löpare för att ställa mig på löpbandet.Det positiva är nog att jag kommer sova gott eller så kommer jag vara helt tvärt om.
Hoppas på ett snabbt pass i alla fall, älsklingen hänger med i bilen till fjället ikväll..

Försöka igen och tillslut klara av

Idag gjorde jag någonting som jag absolut inte trodde jag skulle försöka ge mig på igen men om allting klaffar så ska jag sätta mig vid skolbänken igen.
Hoppas jag får klara besked i veckan så jag kan signa på sista pappret och sätta igång!


Beslut på beslut

Den sista tiden har jag fått göra flera stora beslut och idag kom ännu ett på posten. Kan inte påstå att jag blev superlycklig.. Bara att ta sig i kragen och och läsa igenom och ta ett beslut eller låta det vara och hamna där alla andra obeslutsamma människor hamnar.Någon som kan komma med ett litet tips?

tonfisksallad till middag

En sak som är lite halv jobbig när man bor själv är maten, att äta själv har alltid vara ett problem för mig men tycker jag gör det riktigt bra.
Förut så kunde jag leva på mackor och oboy till alla måltider om jag ens åt. Men nu gör jag mig riktiga måltider och testar på nya saker.Som idag: Tonfiskasallad och potatis. Riktigt gott faktiskt.

Tjuvarnas Jul - ett begärDet var länge sedan jag tittade på julkalendern, sista var nog Mysterium på greveholms slott. Men eftersom alla har pratat så gott om årets julkalender så hade jag inget val, jag tittade och jag är fast.

Oh my god, jag är helt förälskad i denna och det bästa med webtv på svt - INGEN REKLAM! -
Jag känner samma spänning som när jag var liten och vem kunde tro det?

Tittar ni?

halv fyra - oh no!

Att vakna upp halv fyra på morgonen är ingen höjdare och att inte kunna somna om är inte heller någon höjdare. Känner att det sticks lite i ögonen, att lägga sig och vila låter som en bra plan men har tusen olika saker som jag måsta ta tag i.

Ett samtal senare så har jag pratat med bästa personen i världen. Våran fransyska sitter på planet och på väg hem till Sverige. Gud så jag (alla) har saknat henne!


(Foto: privat)

söt Lova

Att ta kort på valpar är aldrig lätt. De håller sig inte still en enda sekund men fick till ett kort lite hyfsat, man ser henne i alla fall! Ikväll blev de en rund hos folk och avslutade den med lite tjejsnack och mys med lilla Lova.Bara jag som blir sugen på valp?

extra länge är extra skönt

Dagen har typ flygit iväg! Känns som att jag inte har hunnit med någonting, kanske för att hundarna fick sig en timmas promenad och att jag sedan spenderade hela två timmar på gymmet. Det var otroligt skönt att vara där, sprang på löpbandet extra länge och körde sen styrka och pumpade ur kroppen lite extra genom att öka vikterna. Ett stort plus var att det inte var någon annan där först jag skulle fara, otroligt skönt faktiskt.Liten outi idag, endast träningskläder. Hej och hå! År 2012, jag utmanar dig!

Julgran > Julvas

I år har jag haft noll julkänsla, den existerar inte som den brukar göra. Kanske för att vi "skippar" julen i fjället, mamma har flyttat till annan ort så man är inte inne i tomteland lika ofta, ingen julgröt eller någonting.

Men jag försöker i alla fall och eftersom jag inte har någon gran så tog jag och skapade en julvas.Lite enkelt, lite snyggt och det tillförde lite julemys.

söndag

Oh no! Vaknade upp försent, fan jag som ställt klockan på åtta! Åhh nu blir de aktivera sig till 100% idag så jag kan lägga mig tidigt idag.
Pricken över i:et så vaknade jag upp med en irriterande hals men den ska icket hindra mig.Fika, promenera hundarna och dra på gymmet.

Hur brukar era Söndagar vara? Än så länge har jag inte upplevt att mina är lugna, nej eller kvällarna de är heliga.

Julias Ögon

Varit med fina flickor ikväll och sett på skräckfilm, Julias ögon av Gullermo del toro.
Jag hade totalt glömt bort att jag bor själv när vi valde filmen. Jag känner just ikväll att det är tur att jag tillåter hundarna sova i sängen för den filmen var fasen hemsk! Lite seg i början, gav en del frågetecken som jag avskyr i skräckfilmer men ni kommer inte bli besvikna!Att rekomendera? Självklart 4 stjärnor av 5

filmdag

En sak jag inte har gjort på väldigt, väldigt länge är att ligga på soffan en hel dag och bara kollat på film. Så bäddade ner mig i soffan och slog igång filmen Material Girls. Riktigt bra tjejfilm som jag gott och väl kan rekomendera.

Självklart somande jag till på soffan också men hundarna är inte seg på att väcka en så vi har legat och myst lite grann :)Middag och en promenad nalkas innan kvälls äventyr börjar.
En kafferunda och en filmrunda.

Vad gör ni denna Lördagkväll?

Lyckad kväll med fina flickor

Gårkvällen var riktigt trevlig! En del utav oss på jobbet möttes upp på Norrsken för att äta middag tillsammans. De har verkligen fått sig ett lyft gällande maten, jag tog Biff med bambuskott och shit så gott det var.

Efteråt så drog ett litet gäng hem till mig, vi korkade vinet och sprätte ölen och cider och skrattade hela kvällen. Spelade ett förklaringsspel som var hur roligt som helst men lite halvsvårt eller så var det enbart jag som var för trög. haha.En lyckad kväll med fina flickor! :)

Nu blir det promenix med hundarna och ska bara mys hela dagen lång!

Light Painting - Nik

Två bilder till sedan fotograferingen med Nik.  Tema: "Angel"

Modell: Magda Olofsson
Fotograf: Nikdesign

Helg + löning = !

Yeeeey! Nu är det helg och det firar vi med löning på kontot! :)Så ombytt till vardags och dagen är fullsmäackad med helt ointressanta och skit tråkiga saker. Det enda som peppar mig är sparkturen som väntar med Rambo, 45 kg hund till en ranglig spark och en helt okontrollerad överspedad hund kan antingen sluta helt okej eller rakt åt helvete. (vet ej hur många sparkar vi har förbrukat, värsta var nog när jag flög över styret och krossade halva sparken.)

Akleja & Rambo

Det är så roligt när man kommer hem varje gång, spelar ingen roll om man bara har varit ute i 5 minuter så får Akleja sina tokryck och ska leka med Rambo.

Jag bara älskar hennes sätt att "prata" på, hon låter som en blandning mellan whiskyhund och en gris!

111215

Torsdag är kommen och jag halv gjorde en tabbe i går med tvätten, för det första fick jag inte igång torkskåpet. Hur svårt ska det vara? Så fick inviga soffan och det var inte fyskam!

Ska ta och bege mig till gymmet strax och sedan blir det lite fix.Vad håller ni på med idag?

Nytt & snyggt

Såhär blev resultatet från igår kväll när jag pysslade lite grann.Guldramarna passar jätte bra i hallen, de bryter av så fint imot silverväggen.
De fångar ens uppmärksamhet på ett behagligt vis.

Enkelt och gjort: Gammal tapet och ramar för 20 kr st = Nytt, billigt & snyggt!

träning för träning

Tillbaka från gymmet, har lite snabbt fått i mig nytt bränsle så nu är det hundarnas tur!
En kissrunda med Akleja och sedan ska Rambo få springa av sig framför sparken.

111214

Snön håller på tina bort igen, trist! Vill ju ha en riktig snörik vinter!
Idag är det en sån där dag då allt bara känns otroligt jobbigt, dels för att jag vaknade upp konstnat och jag känner mig pysikt utmattad.Så idag kan vi konstatera att det inte är min dag men jag tänker göra det bästa av den ändå! Packa väskan och bege sig till gymmet för att göra av med det negativa och fylla på med posivitet!

pysselkväll

Ikväll gör jag det jag tycker om: pyssel!

Spegel på tavellist

Istället för att hänga upp spegeln med de gamla hållarna så valde jag att ställa den på en tavellist. Lite snyggare, lite renare och lite mer jag.


20111213

Jobb - chek!
Hundar - chek!
Brunch - ochek!

Kasta iordning en brunch och sedan blir det att borra lägenhet! Att sitta och skruva in skruvar i betongen här funkar inte så en vänlig själ lånade ut borr med tillbehör åt mig! Tack tack!Så idag åker spegeln och klocka upp! Nice!

Underbara hundar som vet vad ordet sova be...

mms_img62206 (MMS)

Underbara hundar som vet vad ordet sova betyder. De hann till sängs innan mig.

Tack Lifequality

Paketet var ifrån Lifequality Products! En liten julklapp ifrån de, tack så hemskt mycket för klockan! Den kommer göra sig riktigt bra i köket!Lifequality säljer 7 stycken designklockor i 7 stycken olika stilar på sin hemsida och ni har 20% rabatt på klockorna hela Februari ut!

Rabattkoden heter MO20

En perfekt julklapp om du är i sista minuten eller varför inte bara förnya ditt eget hem?

kyllan har kommit

Kyllan har verkligen kommit nu, har ingen aning hur kallt det är men tillräckligt för att dra på sig långkalsong och halsduk.

Akleja har sitt nya favoritställe, fårskinnet ligger nog på top 1 listan för henne.

söndagsmys

Lika fort var denna helg över men på något vis känns det smått skönt. Kanske för att jag har mina bästa vänner hos mig. Kanske för att till helgen vankas det godmat. Eller så är jag bara allmänt störd som tycker om att jobba.Så med storskit och lillskit så avslutar jag denna helg med hundmys!

paket till mig

Har fått mig ett paket på posten och det ska bli spännande att se vad det finns i!
Blir att hämta ut det direkt efter jobbet imorgon!
Vad tror du att det finns i?

tung hund, mycket kärlek

Igår när vi skulle lägga oss så fick Rambo lite extra mycket kärlek i kroppen sin och skulle sällskapa mig. Det gick bra enda tills han börja strypa mig och tillslut fick jag flytta mig bak ett steg.

Det är en liten skillnad med Akleja 4 kg och Rambos 45 kg.

Sen i veckan, då blir det kärlek till tusen. Både Rambo och Akleja kommer vara hos mig. Nu ska jag inte packa väskan först dagen innan julafton! :)

Mys Rambo

Att komma upp till fjället, släppa in vilddjuren är nog en utav de mest efterlängtade stunderna jag har i mitt liv. Har inte träffat Rambo på två veckor och han har fått bo här upp hos pappa hur länge som helst så varje Söndag har jag åkt ifrån med tårar och världens klump i magen för att längta till nästa helg. Att vara ifrån sin bästa vän, sin ögonsten och sin hjälte är inte lätt!Så gårkvällen var fylld utav mys, tungt mys och mycket hår!

filmkväll med broder

Resan upp till fjället var allt annat än snöfri. Det snöade på så djävulskt så man kanppt såg någonting och Johan kom på att vi skulle ta den "snabba vägen" - (som de knappt plogar) - upp. Men upp kom vi och vi har fått i oss godmiddag och fortsätter pappas firande imorgon med en kaka :)

Kan i alla fall glädjas åt att jag har en bror som är lika mycket nörd som jag för nu blir det filmkväll framför High school musical!

Helgen är kommen

Avverkat mina timmar på jobbet så nu är det helg! Känns underbart skönt, ska sova ut ordentligt så jag får ordning på sömnen igen.

Helgen kommer jag spendera med vilddjuren. Fara till fjället för att pussa, krama och arbeta med hundarna. Just jaa, pappa fyller år idag! Så GRATTIS pappa, älskar dig!Vad ska ni göra med eran helg?

Light Painting - Nik


Modell: Magda Olofsson
Fotograf: Nikdesign

beröm gjorde passet lyckat!

Haft ett super bra pass på gymmet! Direkt efter uppvärmingen/löpträningen så kom det fram en medlem och berömde mig som bara den. Klappa mig på axeln och sa att jag hade fin teknik och gav lite tips! Han gjorde min dag riktigt super bra. Det är inte ofta folk törs ge beröm, det är synd för jag kastar själv iväg komplimanger och beröm så fort jag gillar något hos någon.

Så med lyckat pass så ska jag kasta i mig mat, duscha och sticka iväg på jobb.

Hur är eran eftermiddag?

Min start på dagen

Alla startar vi dagen olika, jag har ett begär att se på Biggest Loser USA när jag kommer hem från jobbet.
Snacka om att de som ställer upp i det programet verkligen inspirerar en, de verkligen kämpar på och de ger allt! De har så otroligt drivkraft och fast de inte orkar så får de peppen för att fortsätta. De genomgår en otrolig bergochdalbana både fysikt och psykiskt och kommer till insikt med hur de vill leva sina liv.

Det finns en person som verkligen har satt sina spår, Arthur.
Snacka om en riktig kämpe! Jag satt och grät till varje avsnitt han var med i innan han åkte ut. Om andra människor skulle ha bara hälften till vilja som han. Fan, den personen skulle bli min förebild!

Här kan ni se sista avsnittet med Arthur. Om ni inte har sett så borde ni, han är fan årets mest inspirerande människa!Det finns inga ursäkter till att skita i att ta hand om sig! Sluta kom med undanflykter!

skräp, mer skräp

Det jobbigaste när man får hem en massa nytt är nog skräphögen som blir.
Känner att jag egentligen inte orkar, vill absolut inte ta tag i det men om jag ska kunna smita ut ur lägenheten imorgon biti utan att väcka Johan och halva grannskapet så kanske jag borde plocka undan..


känns mer som ett hem

Vardagsrummet blev en hållplats för möblerna, så har ägnat mig åt att sätta ihop sängen och ska ge mig på soffan nu. Ska bli otroligt skönt att få lägga sig i sängen ikväll. Nu börjar det mer och mer kännas som ett hem, nog för att det är mycket kvar att införskaffa men sakta och säkert så tar de sig. :)hittat köksbordet

Jag tror jag har hittat matbordet jag vill ställa inne i mitt kök. Det verkar vara en möbel som ska finnas i ett svenskt hem och det skulle vara skönt att slippa äta i vardagsrummet.

Så mitt nästa sparar mål är detta! Så julklapp/födelsedagstips: presentkort på Mio :)
Plaine matgrupp


Tisdag, torsdag nej vänta det är Onsdag!

På 5 timmar så har jag haft både Tisdag, Onsdag och Torsdag. Dagavild som bara den, men det är Onsdag och det vet jag nu.

Idag ska jag ägna mig åt typ städa? Dra fram dammsugaren och bli halvt döv, köra någon tvättmaskin och skura golven.Samt sitta och vänta på att samtalet ska komma! Wiiii!

Stekt mina första pannkakor

När jag växte upp så var det ofta gröt, pannkaka, korv och makaroner som stod på bordet. Jag lovade mig själv att aldrig äta det igen. Men nu på "senare dagar" så startar jag ofta dagen med en gröt. Och så stekte jag mina första pannkakor, svåraste maträtten jag har gjort hittills, att få de jämna och inte gå sönder var svårt (okej, bara första men ändå) men förvånadsvärt gott var det!Har du någon maträtt du äter som du aldrig trodde du skulle äta igen?

too gym!

Det svider lite gott i ögonen men finns inte en chans att jag kommer lägga mig ner och sova, här ska sömntiderna ställas till rätta så man kan lägga sig i tid på kvällarna som små barnen.

Så drar iväg på gymmet för att trötta ur musklerna totalt, har måttlig träningsvärk sedan passet igår. ( Kör delade muskelgrupper )

vinterhatarennr1!

Min sömn har rubbats och det är inte bra! Har fått skit svårt att sova igen, skyller på att jag gick från soffa till att få sova på en madrass i helgen och åter till soffa. Gud vad jag längtar till imorgon när jag får min helt egna säng!

Stack upp till bebis en sväng och gick ut med henne, det är Roberts vecka men kan inte skita i henne så gick ut på en motstridig promenad - vinterhaterennr1-Nästa: lunch och kaffe! Behöver vakna till ordentligt!

Gina och kusinkasse

Ett plagg ifrån Gina trico, en härlig mysarhemmatshirt. Det andra jag köpte på stan var ett gäng med underkläder och ögonfrans.Sen dessa kom ifrån kusin, det är bra när man kan kastbyta kläder mellan varandra!

nästa: mot middagen

Nu är det dags att dra på middagen/filmen. Känns bra att Måndagen har startat så förbannat bra! Kommer lägga upp de som följde med hem från Umeå under kvällen, blev både stan och välja och braka hos kusin, så lite jaa mössan tex följde med hem.Redan försenad, så dags att kila vidare!

lite träning och lite till

Lyckades städa undan i hallen innan det blev ett träningspass med Angelica och Simon på BC. Känner att det verkligen är dags att ta tag i träningen nu när jag har lyckats bli frisk. Blir mycket vitlök i maten härdanefter!

Efter träningen så följde vi med till Judolokalen för att se killarna visa sina mördartekniker. Nä inte riktigt men nästan..

Så in i duschen, snart bär det utav på en middagsbjudning.

möter ett kaos

Det första jag möter när jag kliver innanför dörren är ett kaos, har inte ens varit hemma 24 timmar och jag har redan stökat ner hela hallen.
Tanken slog mig att packa upp väskan och städa i ordning tills den mötes utav andra tanken: Packa för du ska åka bort i helgen!Oh my god, en stillsam helg vad fan är det? I och för sig så har jag ingenting bättre för mig så kan lika gärna fara och flänga omkring och upptäcka lite mer snö, pussa och krama älsklingen och njuta av livet.

Idag blev det en lite längre arbetsdag så ...

mms_img39132 (MMS)

Idag blev det en lite längre arbetsdag så fyller på med lite energi! Känner mig riktigt pepp fast det är måndag och hela denna vecka kommer bli fartfylld och jag gillar de :)

söndagsmys

Lite trist ändå att inse att vardagen är tillbaka, att det är Söndag och att inse att det är Måndag imorgon och att man åter ska upp för tidigt för att ta sig till arbetet.

En annan sak jag har upptäckt ikväll är att Spotify is good shit. Sitter och nöter på brorsans för jag har inte hjärnkapasitet för att förstå hur man ordnar sånt här själv?Lite kvällsmys till denna låt. Herregud, jag kan spela musik utan att någon klagar att det går på repit! Underbart!

Light Painting - Nik

Resultatet från fotograferingen med Nik. Ingen photoshop här, bilderna är skapta som de är. Älskar resultatet.

Modell: Magda Olofsson
Fotograf: Nikdesign

Hemma i lugnet

Så är man hemma igen efter en hel helg i Umeå.
Träffat och umgåts med underbart folk, lärt känna nya och ja livet har varit på topp helt enkelt.
Men ingenting kan slås med att komma hem till en tom lägenhet, sätta sig i soffan och starta musik. Orkar inte gå in i köket för komma mötas utav världens diskberg. -Hu, vardagen är tillbaka?Ska ta och titta igenom bilderna riktigt nu, så de kommer upp om ett tag :)

idag blir de hemåt

Så var denna fotografering klart för idag också. Nu ska jag ägna sista umeå tiden till att vara social med mina pluggande kusiner, dricka kaffe och invänta avgång hem igen. Har redan fått bilder från en fotografering igår så kommer visa upp de ikväll :-)

Första dagen avklarad nu är de svida om oc...

mms_img57738 (MMS)

Första dagen avklarad nu är de svida om och en fotning med nik som gäller. Puss och hej

Att alg sminkad och stylad i håret är allt...

mms_img60221 (MMS)

Att alg sminkad och stylad i håret är alltid lika roligt.

strax bär det utav

Hej hej!

Sovit gott i natt? Jag sov som ett litet barn, vaknade inte en enda gång så är helt utvilad. Strax bär det iväg mot studion. Fredrik Larsson är dagens fotograf och det ska bli super skoj! :)
Hoppas på riktigt bra bilder.
Om tiden finns så skickar jag iväg nå inlägg från mobilen. Hörs!

Landat i Umeå och hunnit med helgens shopp...

mms_img33228 (MMS)

Landat i Umeå och hunnit med helgens shoppingtur. Nu blir de mys med kusinerna och känna lugnet.

fynd i påsen

(tidsinställt)

Hittade denna skönhet i en påse sedan förra Umeå trippen.
Blazer/kavaj ifrån Gina trico.Kommer nog köra på den till nyår, med en snygg paljettlinne och enkla byxor så har man kvällen räddad.Om jag kommer ihåg rätt så kostar den runt 300 kr.

Tidsoptimisten själv

Tjo!
Här är det snabba puckar och stress. 21 år och inte lärt mig att man ska packa och städa undan så att allt är klart dagen innan.. Heja! Tidsoptimisten magda i perfekt form? Nej.Ska ta och skynda mig nu och fixa det sista och invänta färdsamtalet så drar vi iväg till Umeå.

Kommer mobilblogga under helgen, datorn får stanna hemma.
Några tidsinställda kommer nog också upp.

Vad har ni för planer i helgen? Puss

Beställshoppingen

Ifrån Yves Rocher kom min mascara och fondation. + de vanliga presenterna.Från Nelly kom det lite smått och gott.
Paljett tubtop, lite osäker på den. Kommer den bli en som bara hänger?


Transparent paljettlinne, de känns kan jag lova men den ska med till Umeå så blir stanna.


och två söta trospar.


packa är inte lätt

Det värsta som finns är att packa, borde vara vann vid det med tanke på att jag har levt ett kartong liv, ett väskliv och jaa flyttat runt ett par månader. Har inte stanna till vid något ställe mer än fem dagar.
Men denna packning är inte som de andra, här måste jag tänka till för kläderna ska passa plåtningarna.Så glider runt i myskläder och gör allt annat än de jag ska göra typ.

Helgens planer

I morgon klockan 12 avgår bilen mot Umeå.
Kommer inta studio och befinna mig framför kamerna hela helgen.
Det kommer bli riktigt grymma fotograferingar och är hur pepp som helst!


Puma och Jag förra året

sms is good shit

Ibland, idag känner jag bara att gud så allt är bra!
Sms efter sms så har båda paketen kommit, good! Slipper dubbla inköp till helgen. Och det nödvändigaste för att fixa sista förberedelsen med kroppen inför helgen fick slinka ner i en påse. :)done and done

Done and done, duschad och vardagsmake är på så nu är de klä Akleja och sticka ut på en snabb shoppingtur innan de blir till Mattsson och dumpa gardiner och sno åt sig en kaffe. Eller helt tvärt om, en tur med Akleja och sen sticka på en kaffe och avsluta med shopping. Låter 10 gånger bättre!
1 December

1 December har anländt och det finns ingen snö. Läste i tidningen att det inte har varit såhär varmt i västerbotten på 100 år. Shit, vi kommer få en jul som i julkalenderna, snön kommer först samma dag som på julafton.

Ska ta och njuta utav en härlig brunch, äggmackor och beacon och se på Biggest Loser USA innan jag startar igång dagen riktigt.
Har en del att fixa innnan morgondagen, för i vanlig ordning ska jag packa väskan och dra iväg. Denna gång till ett större ställe :) Gissa vart?