7 September 2011

Idag är det en dag som jag slås mot innre demoner. Gör precis allt för att inte ta upp telefon och ringa till chefen och säga: Jag tar på mig extra. Ögonen svider, ryggen värker och tagit alvedon för att hålla nere febern.
Huvva, första gången jag har sagt nej till extra och fan så svårt det är. Detta är något helt nytt för mig men ibland så kanske man ska lyssna på kroppen?Nu blir det att sticka ut med hundarna och sedan ska jag krypa ner i soffan under filten och lägga mig i fosterställning och hoppas på att få en timmas sömn så jag klarar av resten utav dagen.

10 timmar avverkade

Nu jeklar, hundarna väntar på kvällspromenaden och kroppen värker och skriker efter sömn. Lyckades göra 10 timmars jobb och shit det var mindre skoj men nu är det gjort!Så med detta säger jag Godnatt!

Avkopplande

Ta en kaffe och titta igenom retstickan från HM. En bra avkoppling eller vad säger du?

Frågan om siminstruktör?

Igår kväll när jag jobbade så fick jag ett samtal utav Simskolan här i Vilhelmina.

- Hej, jag heter **** och undrar om du skulle vara intresserad utav att vara siminstruktör?
- Jaa, alltså jag kan knappt simma själv, så tror inte jag skulle passa så bra.

Skoj att de frågade, men fick bilden framför mig hur barnen börjar drunkna eller så skulle vi bara ha skoj och leka i varma basängen. Nja, jag är nog den som mest tittar på och kastar pinnar åt Rambo i vattnet.Men instruktör, skulle kunna tänka mig som det på ett gym. Det skulle vara skoj!

6 September 2011

Fyra timmars arbetspass avklart så nu har jag lunch till halv tre innan jag ska genomföra resterande fem arbetstimmarna. Tur att det är möte också så man får sitta ner en sväng.

Huu buu, det jobbiga med att växa är att hela min garderob börjar ta slut. Do it tröjan har blivit för liten så känner mig som en spännbög. Men eftersom jag enbart går hemma tills jobbet kallar så tänker jag förbli en spännbög idag + att jag bryter vardagen och går i mjukisbyxor!

5 September 2011

Hello, nu är de dags att blogga igen! Var ett tag sen sist, sisådär fyra dagar sedan.
Ingenting märkvärdigt har hänt förutom att jag packade väskan och bästa bror kom och hämtade mig så drog vi till fjälls där det bjöds på en hel del roligheter.

Måste bara säga en sak:
Jag har nog en utav de bästa bröderna man kan ha, han planerar alltid in resor efter hur jag jobbar så jag ska slippa åka buss eller så kör han världens omvägar bara för att jag ska slippa åka buss och så kör han hem mig bara för att.Love u brother!

give me music

Jag behöver er hjälp, musiktips! Det ska vara såndär musik som man bara blir glad utav och som ger en energi.Så vi får upp temop en aning till under promenaderna.
Tips?

1 September 2011

Morgon!

Alla har sina rutiner, jag har ganska många nästan så att det övergår till något maniskt men vafan det funkar.
Rutin på morgonen är jag sämst på, klarar inte av att gå upp extra tidigt för att hinna fika och sminka och vara "tjej" innan jobbet utan ligger och drar mig tills jag inser att kliver jag inte upp nu så kommer jag försent.
Så "morgonrutinen" blir när jag kommer hem igen.

Så vi börjar med fika.En kaffe är väldigt viktigt


Vissa säger jag är beronende: måste kolla igenom allt innan dagen börjar


Sen så kommer kameran fram och ger ett litet leende till er.Så nu: Sätta på lite smink, promenera med Akleja och invänta jobb.

Hur ser era förmidddagar ut?