drar en svängom

Jag hade tänkt mig en lugn hemmakväll för att sitta och glo på gladiatorerna men så blir det inte. Färdig och fixad, en vän är i nöd så jag tar en sväng om ute för att blanda mig med folk än enbart fjällfolket.Puss och skål

21 p - gav mig riktmärke

Tävlingen gick sådär hyfsat, en smart person testar nog på momenten innan den anmäler sig men icket jag. Jag kör på utan att veta vad det riktigt innebär men nu vet jag vad jag ska träna mer på :) 21 poäng mot vinnare på 72. Jag skyller på att jag fick tävla imot våran kapten och en kvinnlig gladiator. Vart tog BC's utmanare vägen?

Personbästa på bänkpressen: 33 kg
Benpressen som jag enbart har kört 40 kg på mot dagens 55 kg var ingen höjdare, benen orkade inte alls med.
Biceps på 16.5 kg tog jag mig an 11 gånger på.
Chins gick åt fanders och dipsen blev åter 6 st.

Så helvete vad jag ska träna till nästa gång. Höst 2012 jag ska lyckas!

Det bästa med dessa tävlingar är nog att det blir mer en tävling mot sig själv och ger mig ett bättre riktmärke mot det jag ska sikta på.
Tack och bock, Katta du kan då peppa oss riktigt bra!

En perfekt Lördagmorgon

Härliga Lördag är kommen och jag fick mig en perfekt start på morgonen.
Vaknade upp lagomt tidigt så att jag fick ligga och dra mig en timma med solens strålar in genom fönstret och hundarna låg och myste dels i sängen och på sina platser.
Morgonpromenaden är avklarad så nu blir det fika och dona på här hemma innan jag beger mig till gymmet för att delta i tävlingen.


Vaknade upp med Akleja bredvid mig, sötnöten.

En perfekt start på en perfekt dag, det kan bara bli bättre :)
Har ni haft en lika bra start?

The Awakening

"År 1921 är England överväldigad av förlust och sorg första världskriget Hoax. Florence Cathcart känner sig tvungen att acceptera en begäran att gå till Rookwood, en internatskola på landet, där en pojke har nyligen hittats död och rykten om en spöklik pojke hemsökt skolan orsaka panik bland elever och föräldrar lika.
Florence sätter att arbeta omedelbart, om fällor, samla vetenskapliga bevis, avslöja hemligheter och till synes reda ut mysteriet. Eftersom Florens är på väg att gå, hon har en skrämmande spektral möte som trotsar alla hennes rationella föreställningar och sätter henne på en resa mot ett hjärtskärande klimax."


En mix av skräck och
thriller som ger en lust att flytta bakåt tiden och uppleva tidiga 1900talet eftersom man får följa de i en otroligt fin miljö. Bra och jämn handling som kan ge en lite frågetecken som de förklarar otroligt snabbt vilket inte ger en bittra tänkanden. Om filmen är värd att se? Jodå, en riktigt Fredagsmysare som man kan se själv utan att skita ner sig och det är en film man kan se åter igen.Betyg: 4 av 5

skräckmiddag

Jag och Akka drar på middag och film. Skräckfilm är det som nalkas vilket jag riktigt längtar efter! Hoppas på att det är en riktig goding! Under samma sväng så hämtar jag hem lilla bebis och som jag har längtat!Vad hittar ni på denna Fredagkväll?

Du helg vecka 13

Träningsväskan är packad och klar, lägenheten luktar nystädad och jag har gjort bort allt jobb för idag. Helgen är kommen och jag ska njuta fullt ut!
Första blir att bege mig till gymmet och ta mig an löpbandet för att sedan ta mig an hundarnas motion i snöovädret. Hämta hem lilla Akleja står högt på dagens lista också och duktig som jag är bjuder jag in mig själv på middag och film.
Ja, du helg vecka 13 du är min vän och jag gillar dig!


snart så, snart är de helg!

De första timmarna på jobbet är avklarade så nu är det bara att invänta den sista klockan tolv. Det är ganska typiskt, varje gång jag bokar in pass på BC så får jag åka på jobb istället men men, får ta en konditionspass för mig själv senare.

I väntan på att gå till jobbet så blir det städ här hemma, mys med hunna och promenad med de. Bra tidsfördriv med Volbeat på högsta volym. Och i eftermiddag får lillskiten komma hem! :) Längtar efter lilla tornardon!Söta Akka som har tagit en stor del av mitt hjärta, fin fina hund!

så var denna dag förbi

Efter en tuff dag känner jag mig helt slut på sådär att jag skulle kunna lägga mig och sova redan nu. Ingenting har blivit gjort idag förutom att hundarna har fått sin motion. Promenaden som väntar försöker jag dra på så länge som möjligt. Att det ska hagla/snöa/regna är ingenting jag uppskattar.Undra hur man ska kicka igång denna kväll? Igår blev de en liten beställning från Nelly så vad hittar vi på ikväll?

20120329

God morgon!
Jobbet är halvt avklarat för idag och jag har redan hunnit med ett lite snabbt möte så nu är det morgonfika och sedan kan dagen få ta fart.
Hundarna ligger och myser på golvet i lugnan ro så just nu känns allt att vara på topp! :)

its time, Gladiatorerna!

Nu är det dags igen, att söka in till Gladiatorerna!
En till säsong ska sändas och jag längtar redan till nästa!
Är det någon av ni som ska söka? Sök här

långa dagar väntar

Idag och imorgon (&Fredag?) är det långa arbetsdagar. Först mitt hederliga morgonpass som sedan övergår till några timmars rast innan eftermiddag/kvällspasset börjar. Vilket innebär att mitt liv kommer lite i skym undan lite grann, att endast jobb och hundarna står i fokus.

Maten är intagen så nu peppar vi igång eftermiddagen med en promenad innan dogys blir själva ett par timmar.


Bitterheten i Vk kan glädjas

Under morgonfikats stund ägnar jag mig åt att läsa Vilhelminabornas bittra tyckanden, vilket jag kan finna ett nöje i. En daglig dos av bitterhet behöver nog alla.
Från hundbajs, skoteråkare, politik till skällande hundar i hundgård. Listan är lång, mycket tyckande utan att någon pratar med den andra så skriver vi anonyma kommentarer för att starta en kommunfejd.

Ja, du "granne" varför tar du inte och går de 20-400 meter och hälsar på din granne, ta en kaffekopp (ta en med en kaka) och berätta att du tycker det är jobbigt med en skällande hund eller fler?
Lycka till!PS/ MP3 är förtjusande bra grejor!
Och en hund som skäller 24/7 blir hes tillslut så man knappt hör den, jo jag vet för har haft en alldeles egen hes hundgårdshund.

1mils sång

1 mils promenad har vi lyckats avverka vilket kändes otroligt skönt och otroligt jobbigt..
Det finns inget tråkigare än att gå utan musik i öronen så hur gör man då? Jo man sjunger på Disneylåtar tills man upptäcker att en joggare är förbi som tittar bakåt och skrattar "fortsätt sjung"..
Jag är inte bra på att gå runt och njuta av tystnaden vilket jag kanske borde lära mig. Haha

träningsvilan är över

Energin är på topp, hann till ett obokat IDWpass och Viktoria peppade på riktigt bra under passets gång med rödblossiga kinder (läs hela ansiktet) så gick jag ut i gymmet lagomt uppvärmd efter 45 min och körde bröst och rygg.
Det är viktigt att lyssna på kroppen och nu efter två-tre veckors vilande så är jag grymt taggad och känner mig i bättre form än tidigare. :)

20120327

Vaknade upp första gången klockan fyra vilket jag inte uppskattade och fick mig en present av Akka när jag klev upp. Att plocka in en hundgårshund i hemmet är lite som att skaffa valp, ibland händer det olyckor så var bara att plocka fram skurhinken och städa innan jobbet. Fasta rutiner med promenader så ska hon få in det och det har gått otroligt bra med tanke på att det endast har hänt 2 gånger.

Nya tag, nytt ansikte, nyplattat och borstat hår. Jag peppar igång dagen trots att regnet faller. Motionera hundar och inta gymmet står på dagens schema!

under-överstimulerad

På en och samma gång känner jag mig både under och överstimulerad vilket är otroligt jobbigt! Skulle jag lägga mig ner så skulle jag somna på direkten vilket är förbjudet. Akleja har åkt bort resterande av veckan vilket ger mig lite magont. Varva tvättstugan med hundarna och handling står på schemat ikväll vilket inte står på topp listan.Galet, allt är bara helt galet idag! Vi är galna, egentligen så borde jag ha en mor som lägger mig klockan sju ikväll efter bolibompa.

Akka omgång 2

Veterinärbesöket gick toppen och det behöver inte sys om utan ett stygn fick till och med klippas bort efter att det hade släppt. Ett stygn kvar och det får läka utav sig själv.

Jag må vara en utav de nojigaste hundägare som finns och det kommer jag vara för all framtid.Lilla tratthunden som får går runt med lampskärm.

20120326

Ny vecka och nya tag. Började denna vecka med att sticka iväg till jobbet tidigare då jag redan igår visste att jag skulle jobba extra så för att hinna med allt så startade jag tidigare. En liten lunch nu med gröt till klister så ska jag sticka ut med hundarna på promenad innan jag drar iväg och gör sista timman.

Ett veterinär besök väntar med Akka klockan tre, ett stygn har farit tack vare Aklejas skötsel. Så ska hiva iväg lillskiten på perimison i veckan så hon får bossa över en liten Boss.


Det bästa med denna lägenhet är nog balkongen, både jag och Rambo uppskattar den STORT! -Nya favoritplatsen :)

extra mysigt

Hundarna har varit extra mysiga nu på kvällskvisten. Rambo intog soffan stort, slängde omkull sig på rygg och la huvudet i knäet för att bli kliad på magen medans Akka satt på sidan om och skulle bli kliad på huvudet. Akleja har intagit soffan nu i vanlig ordning, ligger på fårfällen och har kurat ihop sig till en liten boll. Morgondagen är förbered så det bara är att springa ut med hundarna och bege sig till jobbet. Ett sista avsnitt av Bones och mysa under filten innan vi intar sängen.


nickelback till krafsande tassar

Med Nickelback i högtalarna och hundarnas små voffande och springande i sömnen så sitter jag här i soffan och pluggar. Kollade på schemat, såg att jag ligger efter två veckor och det skyller jag på min långhelg i fjället och extra knäckande i jobbet men snart är jag ifatt igen!
Plugga klart och belöna hundarnas lugn med bus och lek och kanske till och med belöna mig själv genom att ta en svängom på gymmet.

20120325

Morgonens timmar var otroligt sega, jag vet inte om det är för att sommartiden har slagit till eller om jag bara var helt slut på sen igår. Träningsvärken gör sig lätt påmind idag att böja sig ner tar lätt imot i benen vilket ger mig en skön och obehaglig känsla på samma gång.
Morgonpromenaden gav oss 1 mil så tre nöjda hundar ligger och vilar vilket ger mig tillfälle att koppla av med en lunch och se ett avsnitt Bones.Hur började ni eran Söndag?

1 sak som inte förändras

Den här Lördagen har varit allt annat än vanligt för mig. Vakna upp i min egna säng istället för soffan. Att trippa runt på asfalt istället för snötäckta grusvägar. Att inte sela hundarna och åka skidor utan att gå till gymmet och kötta sönder sig själv. Att äta middag i min egna lägenhet istället för godmaten hos pappa. Ja allting med den här Lördagen har varit helt tvärtom än vad de brukar. Det ända som inte rubbas är min mysiga soffkväll framför Gladiatorerna med lite gotta och tända ljus :)

rond ett avklarad

Morgonens givande timmar gav en promenad med Erika och Asynja och släppning nere vid reningsvärket har gett mig en någolunda lugn hund, ett par timmar in på eftermiddagen. Dags att dra i mig en snabb lunch för att sedan bege mig till gymmet och pressa sönder benen innan det är rond två.20120324

Stilla lungt vaknade jag strax innan klockan sex och jag hade inga planer på att lämna sängen utan låg och drog mig lite smått en timma och nu har jag fikat klart och hundarna ska ut.
Vädret tilltalar mig inte alls, regnet som faller ner gör att jag inte vill lämna lägenheten idag men det är väl det fina med hundar att de inte bryr sig (udantag Akleja) så jag får väl gå och muttra i regnet och tänka ut någon nytta att göra idag..

barnet på insidan

Att vara barnvakt plockar verkligen fram barnet i en själv, hoppade in och spelade lite tvspel och det spelar ingen roll hur gammal man än blir så är det alltid roligt.
Precis som när man själv var barn så ska de förklara hur man ska göra och säger att de är bättre själv, de vill ta dosan än att man själv ska få klara av spelet samtidigt som det utbryter ett "wow" när man fixar utmaningen på engång.

Slungas tillbaka i tiden, se vi syskon sitta och trängas för att spela SuperMario med vårat älskade Nintendo 8bits. Blåsa för att få igång spelet och dagen det inte gick att spela mer var en stor sorg.Varva hundarna och sticka tillbaka dit på middag, jodå denna lediga helgen började riktigt bra :)

20120323

Arbetsveckan är slutförd och det känns toppen! Hela helgen ligger framför våra fötter/tassar och jag har ingen aning vad vi ska hitta på, att stanna här hemma känns otroligt mega konstigt men för att Akka ska få landa riktigt + skadan så är det lugnast att stanna.

Dags att aktivera hundarna innan jag och en hjälpreda sticker iväg och passar barn.
Åh Fredag, gud så jag har saknat dig sedan i Lördags!paleten föll ner

Dagen blev allt annat än vad jag hade i tankarna, det enda som inte rubbades var mina arbetstimmar. Har funderat stortsett hela dagen på varför Rambo skulle ha sagt till Akka och under tiden jag betraktade Akleja och Akka så föll paleten ner.

Akleja är pain in the as på Akka. Ska domenera över henne hela tiden, enda gången hon inte svansar efter henne är när man ryter ifrån. Vilket Akka förmodligen gjorde under morgonens timmar som resulterar i att Rambo säger åt Akka som fick en skråma.

För troligheten att Rambo säger ifrån vid matskålen har jag aldrig varit med om samt att han äter upp de på 1 minut. Därimot har jag varit med om att Rambo har gått på de andra i flocken när de har utfört oönskat betende. Sagt och gjort, sådant som händer synd att det slutade i stygn.

en bra morgon ger veterinärbesök

Morgonen började bra, tog mig upp lite tidigare så hann till och med fika innan jag begav mig till jobbet. Dock när jag kom hem så kände jag att det var någonting fel, Akka stod inte vid dörren.
Sneglade i spegeln och såg henne i köket lite blodig kring ögat så en pling till veterinären så blev det ett besök hos de, 3 stygn och återbesök om två veckor.

Jag klandrar inte hundarna, det är inte deras fel utan helt och hållet mitt eget. Har som vana att ställa ner foderskållarna precis innan jag går och tänkte inte på att Akka är ny i gänget. Sånt som händer, det är tur att det gick så bra som det gjorde och att inte själva ögat blev skadat.

dags att peppa igång

Anmälan är gjord och det ska bli riktigt spännande att se vilka resultat jag får. Förra året vann jag två grenar i chins och dips. Hoppas att träningsformen kommer nu och träningsdvalan kan få bege sig till nästa person nu!

Hundarnas bestyr

Hundarna ligger nöjda och utmattade efter deras äventyr på 1½ timmas lek och spring efter leden. Det är så otroligt härligt att bara kunna släppa lös de och betrakta de i skogens stilla lugn.20120321

Det är alltid lika roligt att komma hem, mötas utav glada hundar som vill bli klappade och ompysslade på direkten. Dags att kopppla de för en långpromenad väntar med lösspringande hundar och efter det blir det träning innan jag tar mig an mitt andra arbetspass.

playtime

Vi hade stämt dejt så Rambo och Asynja skulle finna kärleken i varandra. Kärleken fanns inte direkt men de blev bra lekkompisar och det gillar vi!

Asynja och Rambo :)

20120320

Vilkej hejdundrans fart det blev denna dag.
Jobba fram till halv tolv, komma hem och mötas av glada hundar.
Dela upp turerna och ta två halvlång-kort? behagliga promenader.
Halv tre blir de träff med ny hund för Rambo.
Middagsbjudning efteråt och så ska jag hinna med mig själv.Full fart, stanna upp och andas och köra på igen. Åhhh hej och hå!

aktiva vilodagar är inte mina dagar

Det var nog inge bra idé att stå över träningen idag. Huvudet kan inte fokusera på någonting, plugget var bara att lägga åt sidan och snart börjar jag på klättra på väggarna.

Jag håller tummarna på att det inte kommer snöa, att det inte kommer vara minusgrader utan att det är perfekt väder imorgon. För om allt är perfekt så kommer jag fasen ta första löparturen med ingen mindre än Rambo. Hamna på en isfläck med honom och risken är att jag inte reser mig upp först bena har gips på sig.


sprättaren håller vänster

Gissa vilken sida sprättaren går på? Om inte vänster sida. Vita byxor var nog inte den bästa idén idag men med tanke på att det är prickit ända upp till röven så är de lika bra att fortsätta använda de.Jag ser framimot morgondagen, lutar åt en premiär i löparskorna!

Måndagens första timmar

Jag förstod inte att klockan ringde imorse, det var svårt att kliva upp. Värmen under täcket var så åtråvärd, jag hade lätt kunna somnat om igen. Promenaden till jobbet kändes som årets maratonpass, det var så otroligt tungt att gå i snön och timmarna på jobbet gick otroligt sakta de med.

Dags att sticka ut med hundarna för att sedan infinna mig på föreläsning. Herregud, jag känner att det kanske är dags att anstränga sig och förgylla dagarna med mer jobb. Frågan är bara vilket jobb jag inte skulle vilja ha som jag ska söka för att lära mig att uppskatta.

stanna upp tiden

Jag vill inte att dagen ska ta slut, tänk att få stanna upp tiden och bara vara här i fjälls med ligan och mys vareviga dag. Dags att sela hundarna och bege oss på en härlig tur :)utedag

Att vakna upp innan klockan sex på en Söndag hade jag inte med i veckans planering, hundarna låg fortfarande och snarkade så fick ligga kvar en stund och enbart njuta utav tystnaden i huset.
Det är toppen väder idag så ska verkligen passa på att vara ute i solen och bara mys med hundarna innan det är dags för nerfärd.Det trista med Söndagar är nog att återvända till vardagen..

Promenix

Jag tycker det är otroligt viktigt att ta minst en gemensam promenad med hundarna dagligen. Både för flockens skull och det är så otroligt roligt att släpa lös de och betrakta deras beetende gentimot varandra. Måste säga att morgonpromenaden är viktigast för att visa vem som är ledaren.

Hur gör jag när jag går med alla? Midjebälte är min bästa vän där jag kan koppla hela högen om jag så vill annars så kopplar jag endast två och varierar mellan lösa hundar eller har alla lösa.

Sköna dagar på skidor

Så var en utav dagens träningspass gjorda, kopplade Rambo och Akira framför skidorna och Akka fick följa med på sidanav. Snacka om superföre, körde en kort sträcka på 3 km men med motvinden vägen hem blev det mycket tungt!

3 nöjda hundar och nu är det två kvar + en långpromenad för alla 5.

Akka - ny i ligan

Igår tog livet som sagt en liten vändning, Akka nioåriga damen med lugnet själv med inpakat krutpaket fick följa med oss hem. Av tre hundar så valde vi just varandra.

Att ta hem en ny hund till våran egna flock kan vara lite krux, det är inte bara att plocka första bästa som man tycker är söt utan det är alla faktorer runt om hur just denna hund är och de hundar vi har hemma. Akka passade in på direkten, först fick de hälsa på varandra genom galret och sedan var det att plocka ut de andra tre i rätt ordning efter rangen och låta de hälsa vilket gick riktigt oförskämt bra!

De 12 första timmarna är förbi och det har funkat helt utmärkt, kommer uppdatera hur resans gång går med henne.

Vi välkomnar Akka stort och hoppas hon kommer trivas hos oss!

höjdpunken är vilddjuren

Efter mycket spänning under veckans gång kom jag hem med hunden Akka, kommer berätta mer om nya medlemen i ligan imorgon.

Att komma upp till fjället, till vilddjuren är höjdpunken. Jag hoppas på finväder resten utav helgen för det kommer vara otroligt mycket utomhusaktiviteter :)Rambo är inte lika kramgo som jag ikväll men han fick ställa upp på en bild ändå.

Säg hej till Akka!

mms_img30344 (MMS)

Säg hej till Akka!

Fredag - bästa dagen i veckan!

Den här Fredagen kan jag bara rabbla upp goda saker!
9.30 - Helg!
Fredag - Lönedag!
Lönedag - Lunch med jobbet!
Fredag - Fjället och vilddjuren!
Fredag - Spänningen stiger, ser framimot eftermiddagen!
Fredag - Jaa, vad kan man säga för dumt om Fredag?Packa väskan och Akleja. Flocken ska samlas ihop och få arbeta riktigt i helgen :)

PARANORMAL ACTIVITY 3

Nu så, alla filmer är sedda och jag finner bara lyckan i första filmen. Att följa handlingen som hoppar fram och tillbaka mellan dessa tre filmer förstörde helheten.
Kanske det var en valp som pratade konstant och att en bitter löptik skällde ut valpen konstant, kanske var det de som förstörde spänningen.Betyg: 2 av 5

Storstädning - vårstädning?

Det blev en riktig storstädardag eller vårstädning? Akleja har hjälpt till med att sprida runt hennes leksaker och masakerat så bomullen yrde runt golven. Fick ett ryck och fixade klart deras garderob så man har koll på allting. (Jodå, egen gardero + Akleja har en egen byrålåda med kläder).

Trasmattan får pryda golvet till dörrmatta, mycket roligare att komma in i lite färg och vanliga dörrmattor är så otroligt tråkiga och fula.

20120315

Jag höll evigt på dö när jag vaknade och skulle kliva upp, träningsvärken är inte nådig och trapporna är inte mina vänner idag. Hatkärleken slår till, så idag blir det aktiv vila.
Torsdagen viker inte utav från det vanliga utan det bjuder på städning av lägenheten, packa väskan, plugg och tvätt. Spela musik på högsta volym, skråla lite falskt och ta mig an dagen.

Onsdag helt i min smak

Det där med att känna sig på topp avtog rejält efter middagens intag. Slumrade till på soffan, vaknade upp lagomt innan det var dags för Onsdagens hundträff, där det blev väldigt mycket surr och personsök/leksaksök. Akleja fick sig en personlig koppelbärare som hon styrde omkring på skolgården.Med genomfrysna fötter intog jag min plats på soffan och har sträcktsett på Bones för att nu inta nästa ryggläge i sängen. Ladda upp batterierna för morgondagen. En Onsdag, helt i min smak. Hur har eran Onsdag varit?

känner ni peppen!

Ett riktigt lyckat pass på gymmet, stämde träff med löpbandet och sprang till metall så svetten spruta. In i stora salen och lät benen arbeta för fullt med bland annat knäböj, utfall och hopp.
Jag var till och med så pepp att jag la mig i benpressen och tog ett nytt personligt bästa.Jag känner mig på topp idag!

20120314

Två dagar kvar! Herregud, hela min kropp pirrar och mitt hjärta slår ett litet extra slag av spänning.

Det fina med min vardag är att dagen aldrig är den andra lik samtidigt kan vara riktigt jobbigt. Det är svårt att planera in saker och ting, för när jag planerar så kommer det alltid något annat som måste göras.
Turen på min sida att jag inte bokade in mig på muskelpump, istället blir det lite jobb. Packar träningsväskan och tar den med mig så att jag på direkten kan bege mig till gymmet.

Makeover

Fick middagsbesök av ingen mindre än fader och broder.
Johan fick sig en makeover med saxen till hjälp. Jag lyckades riktigt bra med tanke på att jag använder en vanlig pappersax och Johan har världens tjockaste, jobbigaste och motsträvigaste hår.Make over ala Magda! Vi blev nöjd!

3i1 fynd

Inredning det är ett riktigt pillergöra, sakta men säkert så tar det sig här hemma. Igår köpte jag hem tre vaser, köp&sälj på facebook kan ge en riktiga fynd. 50 kr och en promenad så blev de mina :)

20120313

En till arbetsdag är gjord och under promenaden så ringde ingen annan än kusin och då var det bara att vända om. Att komma hem till nybryggt kaffe och han vid bordet var inte fyskam!

Finvädret gör att jag saknar Rambo extra mycket men snart är det helg och då blir det pussar med varulven. Samt att på Fredag så tar livet en liten ny vändning, ser riktigt framimot det :)

att finna inspiration

En tur på gymmet, intervallade på löpbandet för att riktigt tömma på energi och tankar och det gick super bara. Sen så kom vi till styrketräningen, där det stöp. Jag fann ingen inspiration till att ens lyfta en hantel.
Jag har kört så tungt en period och den perioden varade nog alldeles för länge. Så länge att min kropp nu bara säger: NEJ!
Jag måste lägga om hela min träning, sätta ihop ett nytt schema där det endast finns roliga lättsamma övningar. Det kommer bli mycket med egen kroppsvikt och gruppass måste jag sätta in också så att jag får någon som driver på.Har ni några bra tips på träningsbloggar eller bara allmäna tips på att få allt att bli roligt igen? Roliga pass, roliga övningar. Allt ska enbart vara roligt!

lite nytt

Bara för att starta dagen riktigt bra så kilade jag in på Black Rinse och shoppade hem lite nytt.

0

Måndag är viktigast

Måndag är min viktigaste dag på veckan. Från det att jag slår upp ögonen och fixar mig innan jobbet. Hur arbetstimmarna går, när jag kommer hem. Om jag tränar eller inte. Precis allt under en Måndag säger allt hur veckan kommer att gå. Idag, denna Måndag den har varit helt klanderfri än så länge. Ja alltså, det känns som en toppen vecka och jag vet att det kommer bli en toppen vecka!Hur är eran Måndag såhär långt?

söndag

Satt och halvsov under bussresan ner, två flickor framför mig väckte mig sådär lagomt innan Vilhelmina med världens skratt. Jag kunde nästan inte hålla mig, de hade sånadär roliga färgade glasögon, jag borrade ner ansiktet i Aklejas fjutiga päls och log för mig själv.
Att komma in i lägenheten och kasta utav mig väskorna och stega in till soffan. Värma på palten jag tog från fjället och nu enbart sitta här med tvn påslagen och balkongdörren på glänt och höra blåsten i träden och bilarna som kör förbi för att själv enbart känna lugnet.Hur har eran helg varit?

Dags igen

Söndag igen och det betyder att packa väskan, sätta i sig i en bil eller på bussen och åka hem igen. Men innan det ska jag spendera tiden med Rambo och Akira på skidorna samt Zita och Akleja på långpromenad. Kanske till och med fara på en skotertur.En helg på 4½ dag var verkligen välbehövligt. Ladda batterierna på bästa viset :)

PRIMAL

Primal, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Var den bra? Nej.
Med speedade scener, försök till våldtäckt, taskig fantasi och låg budget så fick de fram denna.
Tanken slog mig att det kanske är ungdomar som har haft filmskapandet i projektarbetet i skolan och allt bara blev fel.
Jag kan bara inte förstå hur den har fått bra betyg?I ett gott försök som blev lika dåligt som deras torrjuckande försök till förökning så blir Betyg: 1 av 5

Utflykt till hängbron

Blev en liten utflykt idag med syskon och grannen, de tankade skotrarna och drog iväg medans jag selade Rambo och Akira och stakade iväg på skidorna till hängbron.
Jag blev mäkta imponerad utav hundarna, spåren bar inte men de hade en otrolig kraft och fart.

Grillningen och skoter har följt med in, kläderna har fångat upp dess lukter och jag är riktigt nöjd över denna stund.

HUSK

Jag är ett stort fan utav skräckfilmer och det kanske ni har lagt märke till?
Ikväll blev det filmen Husk, skriven och regisserad av Brett Simmons.

Man dras fort in i filmen och fötterna lämnade golvet lika fort, hjärtat klappade extra. Husk är en film som skräckfantaster gillar. De har fått med allt, storyn är kompeltt. Jag kunde inte slappna utav först filmen var slut. Ni som inte har sett den, ni måste se den. Känsliga personer kan tycka den är smått rå men det är ingen film man lämnar osedd.Betyg: 5 av 5

Slog i klubban och bestämde

Hundarna matade på och jag lyckades hålla mig på min sida av sparken när det tog tvärstopp på gruset. Härdanefter blir det att spänna de framför skidorna tills det är dags att plocka fram löparskorna!Fördrivit tiden med byamöte idag och året ser ut att komma med roligheter här i byn.
Samt slog jag i klubban och bestämde: Jag och Akleja ska matcha varandra idag!

vakna upp rätt

Jag har nog ett av världens värsta morgonhumör, att väcka mig kan starta ett rent helvete, ett krig. Det kan totalt förstöra hela min dag - om man inte är rätt person.

Imorse så vaknade jag upp av en puss och när jag öppnade ögonen så såg jag in i de brunaste ögonen. Mitt hjärta smälter så fort jag tittar på honom, han är min själsfrände och halva mitt hjärta.


Puss In Boots - Mästerkatten i stövlar

Lilla söta katten ifrån filmen Shrek har fått sig en alldeles egen film. Hans söta kattögon får mig riktigt att smälta.
Lite mer skratt i filmen hade inte skadat men de har verkligen lyckats med en den. Dansduellen var en utav de bästa scenerna, katten "oooo" satte sin spår.
Helt klart värd film att sätta in i samligen, så det kommer bli ett köp!Betyg: 4 av 5

jag fick palten!

Palten brukar hamna på bordet när jag befinner mig någon annanstans men idag fick jag de! Lite sirap på byxorna och paltkoman har slagit till så känner jag mig förbannat nöjd!Det kan inte hjälpas men pappas palt är bäst!

20120308

Att vakna upp halv tio på en torsdag och befinna sig i fjället, härliga tider!
Dock så förstörs den härliga tiden utav en förkylning som har klistrat sig fast.

Ute faller snön lätt ner, solen har gått i ide och här sitter jag med en nakenfis och myser.
Kameran är nerpackad så hoppas på att morgondagen blir finare, att jag kanske vågar bege mig ut på sjön med vilddjuren och fota de. Släppa de och lösa och begrunda deras betende mot varandra.


Fina Rambo för tre år sedan. Tänka sig att han fyller hela 5 år i Maj

20120307

Jag hade tänkt sätta mig på bussen redan 11.20 men icket. Fick ett samtal utav min far igår och han skulle stanna ett dygn till så nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska ticka på.

Klockans tick, tack går otroligt sakta. För sakta och på det hela så vaknade jag upp med en förkylning. Helvetet, varför kommer alla sjukdomar när jag tänker vara ledig? Varför kan jag inte som en normal människa få vara sjuk under veckorna. Nä bitterfitta har talat och med det tänker jag sätta på mig ett ansikte och fumla på ännu mer här hemma.. Serier är min bästa vän idag.

packar och donar

Det känns helt mysko. Det är Tisdag och jag gör inget annat än att packar väskan och donar på i lägenheten. Imorgon 9.30 går jag på helg! Det känns otroligt skönt att få sig ett par dagars längre ledighet.
Fjäll, kläm-mackor, varm oboy, vilddjuren, gott sällskap. Oh, tanken och känslan går inte att beskriva..

älska, älska inte

Jodå jag älskar våren lika mycket som alla andra. Det är bara det att ingen hund i min närhet älskar mig med tanke på att det är duschen efter varje promenad..20120305

Att vakna upp igår var ingen höjdare. Varje andetag, varje steg var ett dån för huvudet. Lägga sig försiktigt ner i soffan och lägga kudden på huvudet och slut ögonen ett par timmar var vändpunkten. Att komma hem och göra detsamma, ta min plats i soffan och invänta kvällen var det enda som hände. Söndagsångesten fanns det inte plats för och det bästa var att den inte alls fanns eller så förträngde jag den på direkten.
Jotack, en otroligt rolig kväll med ett gott sällskap. Tackar pojkar!Dagens arbete fick sig en mindre lyckad start och på det hela så jobbar jag full dag. Mobilen slår ifrån radion hela tiden så går mäst och sjunger falsk och lyssnar på min tondöva stämma. Lyckan åt folket som är lediga i veckan, så att de både slipper se och höra mig i klassrummen. Haha

Cosmosbowling, dricka och gott sällskap. H...

mms_img75228 (MMS)

Cosmosbowling, dricka och gott sällskap. Hela vilhelmina är i gungg. Vem gillar inte det?

20120303

Det blev en tidig morgon, vaknade upp innan åtta så fick ligga och dra mig en kort stund tills telefonen ringde. En timmas morgonpromenad i härlig sällskap så har hundarna fått sin motion.
Fixar och trixar med det sista, innan herrarna kommer på besök.
Skoterdragracetävling och Rockabilly står på schemat för dagen och kvällen.
Laddade och klara, nyskapande och nytänkande. Kvällen kommer bli toppen!

sistaminutenmiddag&film

Åter igen, att inte packa väskan och bege sig känns otroligt omtumlande.
Jag är så van att följa rutiner, följa bussarnas tabeller, folkets makter men inte i helgen. Duschad, ombytt och klar. Strax drar jag iväg på en-sista-minuten-middag&film. Yes, sån är jag. Ett samtal senare så bjuder jag in mig själv.
Själv med middag på en Fredag? Kommer aldrig hända!

Helg - done!

Jobb - done! Plugg - done! Långpromenad - done!
Herregud, jag har gått på helg och det firar vi med en dusch för Akleja och själv ska jag städa lägenheten! Kan man starta helgen bättre?

plugg och mer plugg

Jag hade planerat in lite roligare saker ikväll, som en trevlig promenad och stöka undan i lägenheten men icket. Har inlämningsuppgifter som ska vara inne imorgon och på det hela fick jag veta idag att de kommer göra om alla matteböcker osv till hösten.
Fick en riktigt spark i arslet, jag sitter här och präntar in för jag tänker fan i mig inte läsa någon annan mattebok!Nu kör vi! Belöningen väntar och det är inget mindre än att ge mig själv ett körkort!

pumpa ur -

Det är dags att vila upp sig lite i en kvart för att sedan bege mig till gymmet och pumpa ur musklerna! Först tar vi kroppen, sen tar vi huvudet och klockan nio säger vi: Bra jobbat! Godnatt!20120301

Hard work, work! Torsdag ger extra jobb. Klirr i kassan!Slutar en aning sent, så packar i ordning träningsväskan så jag snabbt kan ägna tid åt fröken lillskit innan jag beger mig till gymmet efter avslutad dag.