Valpar, tacos och vin -

Valpar, tacos, vin, surr och ett av de härligaste sällskapen man kan tänka sig. Jag kan omöjligt klaga på denna kväll och nog allt är jag ännu mer taggad inför kommande dag/kväll/natt!

Rambo fick sällskapa med far upp till fjället för att åter skapa ordning och reda på gården, vilket ger mig lite kvalitéts tid med den återkommande bortskämda hunden. (Jag lämnade bort henne ett par dagar och nog minsann fick hon med sig en påse ostbågar hem!)
Officiellt hemlös -

Det funkar fint att lägga in ett extra benpass när man inte kör vaderna på första benpasset! Med darrande ben och magmuskler cyklade jag till lägenheten och hämtade upp posten för sista gången, trampade vidare och lämnade igen nyckeln och kan nu officiellt säga att jag är hemlös. Allt är ju relativt men man kan säga att detta kapitel går mot sina sista rader för att snart vända blad och börja skriva nytt på ett helt blankt vitt, orört papper.
 


120928

Äntligen har dagen kommit som vi alla har väntat på, Fredag och det var underbart att stämpla ut från jobbet 08.40! Helgen är kommen och nu är det dags att peppa igång dagens gympass med en powerwalk med hundarna till sällskap, sista långsvängen innan Rambo hämtas upp för att sällskapa med min far. Dagen till är så ska det handlas och förbredas inför kvällens mys med familjen Bergblad och inför morgonkvällens bravader.Hur ska ni spendera eran helg?

Jag försöker men det går inte -

Jag försöker förmå mig att rensa och sätta in papprena i pärmarna som ska iväg till min mor, det går inte bra. Utan den där överskottsenergin som jag har samlat ihop under dagen går ut på att sjunga falskt, bläddra bland bilder som gör att jag längtar tillbaka till vårvintern, ligga på sjön och fånga de värmande solstrålarna, sällskapa med familjen runt brasan samtidigt som vilddjuren flockas runt oss för att få en bit klämmacka.

Vidare så ägnas kvällen till att varva tvättstugan och mysa med hundarna. En såndär helt vanlig Torsdagkväll vill säga.
 


Ibland så lyckas man ta bilderna i rätt ögonblick. Lill tjoppen!

Det blir till hur man gör det -

Regnet faller ner och idag går vi inte på högvarv. Efter ett pass på soffan var det dags att koppla Rambo och avverka en 90 minuters promenad. Överlycklig över att hitta en ensam boll, så gjorde vi promenaden tio gånger roligare. Lekar, träning och så hade vi glömt bort det kalla regnet som strilade nerför ansiktet och ner under kläderna.
 
En kopp kaffe och kurat ihop under filten för att få värme i kroppen - jag fortsätter dagen med att vara oförskämt bekväm av mig.
 

Dagen i bilder -

Så var denna dag föbi och för att göra det så enkelt som möjligt så bjuder jag på en bildbomb. En bild säger mer än tusen ord, dessa säger min dag och jag säger godnatt.
 


120926

Idag är det kvalitéstid med Rambo-bobo. Det är dags att plugga in hörlurarna och ge oss ut på en powerwalk för att värma upp inför dagens pass på gymmet. Träningsvärken från gårdagen är fastklistrad så idag är det ryggen och magen som ska få jobba hårt!

Angående det med ambulansen som nämdes i tidigare inlägg så var det en biverkning av en annan sjukdom som liknar stroke. Tack gode gud att det inte var så illa som de trodde att det var! Mina föräldrar kan få leva länge till, älskar er!

Två år senare, det ger resultat -

För exakt två år sedan stod jag på exakt samma ställe och skulle utföra "drag till hakan", då var spärren på ynka 7.5 kg, efter ett tag blev jag ivrig och ökade upp till 12 kg. Vilket inte gav bästa resultat utan att jag fick muskelbristning och smärta i ett par veckor.
 
Idag är det inte som för två år sedan, utan idag hamnar spärren lätt och ledigt på 40 kg. Det känns underbart att stå och utföra övning efter övning och inse hur kroppen har utvecklats.
 


Det flyter på bra på gymmet, adrenalinet flödar, endorfinkickarna gör mig hög och jag vinner ständigt över mig själv!
Har ni haft något moments på sista tiden? Om inte, blunda och tänk tillbaka hur det var för ett-två år sedan, sätt ett leende på läpparna och se hur långt du har kommit och att du är oövervinnerlig!

120925

Ägnade den första lediga timman till att sitta och små skratta åt Arga snickaren. Det är nästan så att jag skulle kunna köpa ett hus som är halvt sönderfallen enbart för att få träffa honom.

Chokade mig själv efteråt och tog mig ann att städa upp toaletten och för att riktigt få rent elementet så fick tandborsten åka fram. Rent och fint, de gillar vi!
 

Stressen avtog och hungern slog ner -

Stressen som har varit fastklistrad inombords släppte lika fort som lägenheten gick igenom besiktningen. Nu är allt det jobbiga förbi, den största saken och nu behöver jag endast tänka på att stöka i ordning här i lyan  innan ägaren kommer hem, när det nu blir?

När stressen avtog slog hungerkänslan och tröttheten ner som en bomb.
Klockan fyra blev det en portion kessela med annanas.
Klockan fem blev det två portioner pasta med beacon och extra mycket grädde + ost.
Klockan halvsex blev det en tupplur.
Klockan sex blev det en portion pasta igen + tupplur.
Klockan sju var det dags att vakna igen.Två veckor utan direkt någon hunger har gett med sig och - Ja, ni som har sett mig äta ni vet exakt vilka portioner vi pratar om vilket gör att jag känner mig som en tjockis ikväll.

120924

Måndag och det ligger en helt orörd vecka framför oss. Fantastiskt!
Jag har redan avklarat arbetsdagen och det ser ut att bli en otroligt lugn vecka. Vilket är skönt, det är dags att ta igen det jag har missat i två veckors tid, lägga fokus på träning och hundarna och åter komma igen och vara social med folket.

Dags att svida om och trippa ut för att njuta av höstluften och uträtta lite ärenden innan träningen och besiktningen av lägenheten kallar!

Det kommer nog inte finnas mycket att klaga på idag. Ha, Jag fick det bäst idag! - Det är bestämt!

Söndag - livsnjutning

Två stressade veckor är förbi, två veckor med helvetesförkylning, på två veckor kom allt och nu börjar allt åter på sakta ner till ett normalare tempo och förkylningen har så gott som lämnat min kropp.
Efter en sömn på 10 timmar, en god frukost och en energikickande promenad så packade jag väskan och drog vidare till gymmet där bröst och biceps åter väcktes till liv, chokade mig själv och ökade på vikterna och det gick som en dans!

För att njuta extra av denna härliga höst dag så tog jag och hundarna en långpromenad med musik i öronen och höstpirret i magen gav mig ett leende. Livskvalité, livsnjutning - jag har endast utfört det som får mig att bli så otroligt jävla glad och som får mig att må så jävla bra.
 
All you need is Gl<3ves

Kari och Nik hade en reklamfotografering att utföra sist jag var i Umeå och jag hade äran att hoppa in som extra modell.Modell: Kari Berg
Co-modell: Magda Olofsson
Fotograf: Niklas Carlsson
Hemsida: Allyouneedisgloves

120923

Brunch är intagen, hundarna väntar på promenad och gymkortet ska letas fram. Träningsvärken ska vara min närmsta vän imorgon. Han ska få smeka delar av kroppen så att jag knappt kan röra på mig. Smärtan som uppstår när man går upp och ner för trappen ska finnas. Herregud, 12 dagar ifrån gymmet har satt sina spår och det kryper i kroppen!
 

Lördagkvällen låg på topp -

En fullspäckad dag är förbi och mycket har blivit gjort och nu är jag åter tillbaka i ungkarlslyan och myser med hundarna. Jag kan dra slutsatsen att det borde vara förbud för föräldrar och ha med ordet "ambulans" i samtal, veckan som väntar kommer innebära ändrade planer.

Hursom så satt familjen Schander pricken över i:et med otroligt god middag, filmtittande och lite vuxendricka på det, ett otroligt bra avslut på en Lördagkväll! 
 


Sätter kursen mot -

Det tog totalt 8 timmar att städa ur lägenheten och stort tack till Tina som hjälpte till! Otroligt skönt att ha det bortgjort så nu är det endast besiktningen kvar + att lämna tillbaka nycklarna. Wii!

Tiden var inne att ta dra ut internetsladden, den provisoriska lagningen har fått göra sitt sista och nu ligger allt i soptunnan. Härliga internet, våra dunster och våran tejpning som krävdes en halv rulle på sisådär 5 månader och nu kommer vi aldrig mer ses igen.Jag möttes av otroligt glada hundar och vi satte kurs mot nästa hus där det bjöds på både kaffe och smörgåstårta och en lagomt trevlig promenad. - Nu går kursen till familjen Schander där det väntas både middag och ett par glas vin.


120922

Morgonens timmar börjar ticka förbi samtidigt som dimman börjar lätta. Jag hade ställt väckarklockan lagomt till sju för att hinna med extra mycket idag men inte blev det som planerat. Kroppen tyckte att det var bättre att sova ut.
En storslagen frukost, kaffe och en genomgång av mailen. Det är dags att trippa ut med hundarna på en sväng för att sedan sätta kurs mot Bofinken och göra flyttstädet klart.
 

minuter & timmar

Ett par dagar har gått, minuterna och timmarna har knappt räckt till men lixförbannat har jag lyckats kläma ihop extra långa arbetsdagar med båda jobben och lyckats med hjälp av underbara vänner och familj att frakta iväg allt ifrån lägenheten. Bott in mig i ungkarlslyan och imorgon är det sista rycket för att kunna lämna igen nycklarna till lägenheten som var mitt hem under de 9 korta månaderna.
 
Imorgon, Lördag ska jag lyxa till med att inta gymmet igen efter allt för många dagar med följd av ett varmt skönt bad och med en kall i handen pusta ut och åter försöka släppa stressen som har skapat rubbning i både aptit och sömn. Krypa ner under filten och mysa med hundarna. Sådär som jag älskar Lördagkvällar.120917

Efter en tung natt med inte ens fyra timmars sömn så var det bara att pallra sig upp på jobbet är i alla fall glad att min två veckors morgonfeber är borta, wii! Friskförklarad? Nja inte riktigt, snorig och hostig och uppstressad.

Jag fortsätter dagen med att packa ihop resterande och möbler ska bäras - har nog en av de lättsammaste flytterna förresten med tanke på att en del av möblerna enbart ska bäras två trappor ner och in till grannen.
 

det sprids över inlandet -

Sakta men säkert sprids mitt hem över Västerbottens inland, i eftermiddag åkte ett par lådor, imorgon åker möbler, på tisdag åker lådorna som ska magasineras och de bortlovade sakerna ska fraktas bort - känns lite jobbigt men samtidigt skönt att få de bortgjort.

Broder Johan var snäll och körde in till Umeå för att införskaffa mitt mobila hem. Det bästa med den här väskan är att den går på hjul! Herregud att jag inte har skaffat en sån här tidigare jag som alltid far och flänger på helger.Och om det är synd om mig över att allt sprids? Nej det tycker jag inte, sakerna kommer till användning och som en kär vän sa: Det är synd att du flyttar men jag får ju hand om fina möbler.
Värre hade det varit om jag hade måste sälja allt jag äger! :)

Kontrasten mellan dessa två -

Det drar ihop sig för att åter lämna fjället. Hundarna har fått sin motionsrunda och hundgården är städad. Skratta och hostat flitigt åt Ramob och Akleja som har haft dragkamp imellan varandra.

Kontrasten mellan dessa två är som natt och dag. Så olika på alla sätt och vis men så tajta vid varandra. Instruktionen löd: ta det lugnt

Dagen har stortsett varit stilla stående, myst med hundarna och legat på soffan och sett på olika dokumentärer och fällt en tår av både lycka och sorg över människors öden, sovit och sparkat på täcket av rastlöshet.


Jag avbryter härmed helgens instruktioner med att "ta det lugnt" för att bege mig till grannhuset där bastun eldas varm. Sällskapa byapajka låter helt rätt en Lördagkväll som denna. Att därimot basta med förkylning har jag ingen aning om det är bra eller dåligt men det lär visa sig imorgon.

I gave upp -

Ibland så har man tydligen inget val än att lyssna på kroppen, jag chokade mig själv och gav upp, jag stämplade ut tidigare och gick hem för att dra av mig arbetskläderna som satt fastklibbade mot kroppen. Packade ihop och i turen så skulle grannarna köra upp så vad har jag gjort hela eftermiddagen om inte legat på soffan och sovit.
 
 
Hundvakt i helgen och mys med hundarna för att bli frisk från förkylning, feber och målbrottet.

Kaoset råder -

Det är kaos, det är kaos överallt här hemma. Det packas, det rensas och det ställs i högar. Jag känner mig stressad, förvirrad och som världens sämsta hundägare. Under tiden jag står och fyller lådorna och rensar känner jag en liten hund på 5 kg hoppa upp imot benet och vill leka. Akleja är otroligt busig idag och samtidigt som tiden inte räcker till så går det inte att motstå henne.

Fortsätta rensa och hålla ett vakande öga på Lyxfällan. En Torsdagkväll som jag hade kunnat skippa.
 

120913

Rudolf med röda mulen, förkylningen ligger på topp och jag känner hur kroppen skriker efter gymmet. Vila och bli frisk känns som en bättre idé - surt med tanke på att jag hade tänkt göra premiär på dubbel kettlebell ikväll.
 
Ack den som ger sig, jag tittar in mot sovrummet och flyttlådorna står uppradade. Jag antar att domedagen har kommit - peppa igång med bra musik och ta mig i kragen innan folk kommer och rensar bland kläder.

Marie, kom och sällskapa så sällskapar jag dina lådor!

En spark i röven -

En lång dag har passerat och den har inte varit min allra bästa. Att stanna kvar under täcket med en påbörjad förkylning hade varit en bra idé men jag tog mig i kragen och masade mig upp ur soffan och med tunga steg tog jag mig till jobbet som blev ett par timmar längre än planerat.

Första flyttlasset har gått och eftersom det känns otroligt tungt på alla plan att åter packa ner allting så satte jag mig i bilen och liftade upp på Berget där det blev kaffedrickande, surr och skratt. Jag försöker överväga att börja packa och det behövs eftersom flyttningen fick sig en spark i röven och redan i helgen och till veckan ryker allting. Toppen sa jag som inte hade tänkt flytta på mig först om två veckor och nu är de bara sex veckor kvar till andra flytten.
 

16 cm uppåt!

Bara för att jag rensar ut bland allt jag äger så betyder det inte att det är stopp på skönheter. Glad i hågen när jag öppnade mailen så trippade jag iväg med ett leende och hämtade hem dessa skönheter!

ca 80 plagg till bort -

En uppfriskande fläkt blandad med ångest för att inse hur mycket kläder som bara legat med och utan prislappar som jag aldrig kommer kunna ta på mig igen. Folk kommer och löser av varandra för att titta och plocka reda på vad som kan fylla ut deras garderober.
 
En snabb räkning gav +80 plagg. Herregud, varför har jag inte rensat bort dessa tidigare?


Alltså under detta år har jag sålt och gett bort uppimot 200 plagg. O my god, inte undra på att jag inga kläder har.

Från lokal till idrott till lokal

Ytligare en arbetsdag är över och idag har jag pendlat mellan lokalvård och idrottslärare och lokalvård. Omväxling förnöjer vardagen och fick minsann äta lunch med sista klassen. Nedskärningar existerar även i matsalen, salladsbaren var otroligt fattig men nog fick jag elevera att ösa på lite extra morötter!

Efter en härlig promenad med Akleja, hämtat klädlådor i förrådet så sitter jag nu med kaffekoppen och har lite ångest över att rensa. Ibland behövs rensning på flera plan i livet så jag antar att det bara är att börja..

 

Kettlebell? Pytsan, Hellbell var namnet!

Kettlebell heter passet MEN det här var allt annat än kettlebell! Hellbell, cpbell, mördarpasset, ja det finns många namn för passet ikväll, det var allt annat än lugnt och jag dog rejält!

Redan efter andra klustret dröp svetten ner på golvet, kräckreflexerna gjorde sig påminda och jag har ont i käken, det är nästan så att jag ska ta med tandskyddet nästa gång. Hela kroppen fick jobba för att orka med och de två sista klusterna var det endast tjurskallen som körde järnet.

Det underbara med detta är att när man tror att man inte ska orka mer så kör man på ännu hårdare och man känner sig så fucking awesome. Jag fick till och med självförtroendet så att jag cyklade hem utan att hålla i styret, hihi satt jag på vägen hem och nu tänker jag belöna kroppen med en skön kvällspromenad, en skön dusch och låta mig själv vara awsome!


Tack Katarina och alla andra drivande personer! Ni rockar fett!

Träningsvecka 36

Det nya upplägget gav mig energikickar och träningsvärk dagligen och jag gjorde ett litet misstag som kostade mig ett träninngspass. Tanken var att köra in ett extra träningspass för benen men ack den som kör vader på första benpasset kan inte använda benen fullt ut dagarna efteråt.

3/9: Vila
4/9: Bröst & Biceps
5/9: Ben & Axlar
6/9: Rygg & Triceps
7/9: Vila
8/9: 1.5 h powerwalk + kroppsarbete
9/9: 40 min powerwalk
 


Hur som helst är jag helnöjd med veckans prestation och nu taggar vi inför en ny vecka!

Ny vecka, nya tag- ta tag i det!

Efter en full arbetsdag och lite till så känner jag mig lagomt mör i kroppen. Det är dags att laga middag och samla ihop krafter inför kvällens kettlebellspass och börja rensa ut bland kläderna som ska till nya hem.

Måndag med nya tag och ny energi och nya möjligheter. Jamen då kör vi!
 

MysSöndag

Söndagar är allt bra härliga, det finns ingen dag som man är så utmattad som just Söndagar. Att hoppa in i en varm dusch, låta vattnet flöda i evighet för att sedan krypa in i myskläderna och ner i soffan under filten. Underbart!

Zappa tvkanaler, kasta nötter i luften, äta beaconchips, dricka lite gott. Ja alltså, det finns inget negativt med Söndagar helt enkelt.


Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag har haft! :)

Höstmorgon

Solen skiner och det är blå himmel. Söndagen har åter kommit och idag är det nedfärd som väntar men innan dess ska jag hinna med både det ena och det andra med allt möjligt.
Höstförkyldningen står och knackar på dörren, den försöker sakta men säkert krypa ner och invadera min hals vilket påminner mig om att det är dags att plocka fram halsduken.

Höst och lager på lager kläder - I love it!Ha en trevlig Söndag!

Små guldkorn

Det finns små guldkorn i vardagen som gör att man släpper allt och bara kopplar utav, en av de är såklart promenader med vilddjuren. Bitande kyla i fingrarna, kall blåst och i duggregn tog vi en skön avkopplande promenad i kvällsolen som följdes med att plocka upp grannen för att gå till nästa grannhus för att sällskapa och prata av oss, äta god äppelpaj och diskutera älgjakt, resan uppåt och bara njuta av stunden. Så sitter jag nu i soffan med sprakande eld i kaminen och hundarna ligger runt omkring mig så tänker jag bara koppla av och invänta morgondagens bravader innan resan ner väntar.
 
 

Konstatera att -

Höstkylan har börjat komma, löven har börjat på ändra färg, det blir färgrikt samtidigt som det blir kalare bland träden. Hösten är här och det är härligt att veta att vi går in i en ny tid. Ny tid men nu i helgen ska jag bara vara i nu:et.

Det märks på många vis att jag inte har varit hem och styrt upp saker och ting under min 3 veckors-resa-bort-period. Veden som jag hade hoppats på att någon skulle sällskapa och avlasta mig i från står fortfarande kvar, det är dags att svida om och bege sig ut i vedboa och stapla in de sista. Hundarna sitter i hundgården, leker omkring med varandra och väntar på sina motionsrundor och lek.

Jag kan konstatera att allt är i vanlig ordning, dags att svida om så att jag får tid och kvalitetstimmar med min käraste vän.
 

Underbara broder

Det efterlängtade samtalet kom, våran fransyska har åter kommit hem på semster och stannar i hela två veckor. Ett besök av henne för att gå igenom vad som skett, sker och ska ske i livet var vad vi gjorde innan det var dags att packa väskan och ta svarttaxi upp till fjälls.

Jag är otroligt glad att broder ställde upp och körde, att gå 1 mil i mörkret med hundarna hade inte var någon höjdare och jag hade nog dött av rädsla och inte varit hemma först efter tolv i natt. Underbara broder som kör 20 mil enkomt för min skull, kärlek till dig!
 

Papper gör det verkligt

Hard work, work. Idag är det full arbetsdag som gäller och sedan kommer jag packa väskan och dra iväg, denna gång till en plats där jag bara kan släppa allt. Andas in frisk luft och bolla tankar med en av mina närmsta.

Idag fick jag min papper också, verkligheten kom ikapp och fastän jag har vetat om det så blev det till verklighet idag med både uppsägning och förflyttning. Det är ett tag kvar men lutar åt tidigare än planerat och som vi alla vet så går veckorna fortare än vad vi vill åtminstonde för mig.


vem kan motstå?

Eftermiddagens timmar har rusat iväg och en hel del har blivit gjort. Inte allt som var tänkt men så mycket mer än vad som stod på agendan. Pälsvård, kloklippning, motionsrundor med bus och lek och en sväng på gymmet.
 
Fick ett samtal och jag blev bjuden på middag som följdes av barnpassning. Att säga nej till dessa småkillar går bara inte. Tv-spel, brädspel och bokläsning under filten i soffan, vem kan motstå?

 
 

1 år senare

För ganska precis ett år sedan satt jag och Tina i fikarummet och diskuterade träning. Att hon inte hade tid, ork och motivation. Jag tog fram papper och så skrev vi ner med tre månaders intervaller med mål som hon skulle uppnå och klara av. Tjejmilen var slutspurten och Vi gjorde det!

Idag satt vi vid samma bord med en ny vid bordet, fram med papper och penna igen för att skriva mål. Så du får krafsa ner målen och uppnå, kom ihåg att det ska vara roligt att genomföra de också:) Anja, jag kommer alltid att peppa dig! :)
 


Hade ni mål och uppnåde ni de? Har ni nya mål att nå och vad är de isf?

Höstens guld på tallriken -

Sommaren är härmed över. I kallt blåsväder startade vi igång grillen och grillade in hösten och som pricken över I:et stekte Theres kantreller som satt färgen på tallriken. Mumsigt!


 


Vad åt ni till middag?

Veckans skyldige -

Överallt yr det omkring, årligen funderar jag på att sälja hundhår till människor som behöver det bättre än vad mitt golv behöver. Jag vet också exakt vem som är den skyldiga, hunden heter nämligen Akira och hon ser ut som ett litet lejon i sitt pälssläppande.
 
 

120905

Hundhåret yr runt i lägenheten, det måste dammsugas men det får vänta tills senare. Fastän de har fått en redig motionsrunda så är de fortfarande lika pigga, om de ändå kunde ge mig den energin istället för att busa omkring här hemma.. Listor har börjat skrivas om vart bohaget kommer ta vägen, samtal har ringts och hur jobbigt allt än känns idag så ser jag det där svaga ljuset i början av denna tunnel. Ibland önskar jag att jag var chef, chef över någon annan än mig själv som hade fått göra allt det här medans jag sitter på en stol och tittar på.

Dags att svida om, dags att låta kroppen få arbeta istället för huvudet. Omväxling är bra, har jag hört :)
 

Tre puckon - fyra rättare sagt

Efter en kort arbetsdag, konditionsträning och nytt upplägg på gymmet så avrundade jag eftermiddagen med tvätt och middag hos familjen Schander på en god middag.
 
Kvällens bestyr består av att mysa med dessa tre puckon och hålla ett vakande öga på Hoolywood fruarna. En Tisdag helt i min stil. Att ta kort på tre hundar som egentligen inte vill är svårt så jag kommer inte göra om det.
 
 

Träningsvecka 35

Med gamla och nya övningar gick det som smort på gymmet och med Tjejmilen i sikte låg fokuset på topp, endorfinet rusade runt i kroppen och det blev ett otroligt bra avslut för denna sommars muskelbygge, milstolpar och resultat.

27/8: Ben & Axlar, 50 min power walk
28/8: Bröst & Biceps, 60 min power walk
29/8: Vila
30/8: Rygg & Triceps
31/8: Vila
1/9: Tjejmilen - 1.03.47
2/9: VilaHur känner ni er? Hur har eran träning gått i sommar och är ni nöjda med era resultat?
Nu peppar vi igång hösten och vinterns upplägg, hur ser den ut för eran del?

120904

Efter en bättre natts sömn så känns kroppen återställd och jag är fylld av ny energi för att ta mig igenom denna hektiska månad.
Bakom min låsta lägenhet så gömde sig dessa vilddjur och de trippar runt och väntar på rond 1 - motion!
 

Stockholmshelg med Norrlandsflickor -

Helgen som spenderades i Stockholm var ett toppen avslut på denna sommar, nog för att vi inte har haft det bästa vädret med oss men 2012 sommar men både höjdpunkter och milstolpar har passerat och jag ler glatt åt allt som har varit!

Stockholm med en av de käraste vännerna som medförde nya vänner. Jag fick äntligen gå på IKEA för första gången men att gå precis när man ska packa ner allt i lådor som ska ställas undan ett par månader - var inte roligt. Inget inköp för mig inte utan shopping på Rusta och klädaffärer, där gick mina pengar åt.

Tjejmilen, vilken känsla det var att stå där och peppa igång varandra. Känna energin från alla håll och kanter, Shit jag kände mig grymt uppspelt och jag är så stolt över mig själv. Med trasiga fötter och inte löptränat sedan slutet på Juli så tycker jag att min tid på 1.03.47 är helt acceptabelt. Vilket efter denna helg har medfört att jag är värda nya löparskor -

Underbar helg med underbara människor, god mat, god dryck och utmanat mig själv. Jag är helnöjd, tack flickor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Följden - FeberMåndag

Resan hem igår, oj det var länge sedan jag var less på att sitta still i en buss och 10 timmar senare klockan 23.00 stannade vi utanför kommunhuset och vi packade in allt i bilen och gasade hemåt. Tröttheten och huvudvärken var inte att leka med men att möttas av 12 glada tassar satt ett leende på mina läppar. En snabb uppackning och rastning av hundar så landade jag i sängen strax innan klockan 1.00 och det var underbart att få sova i min egna säng, bredvid de jag absolut älskar mest!
Arbetsdagen har aldrig känts så lång som idag, efter en åtta timmarsarbetsdag med feber och kallsvettningar så tänker jag försöka känna lugnet av resterande dag. Jag tänker endast sträcka mig så långt som att motionera vilddjuren och soffläget klingar gott ikväll!
 

Veckans trio! Akira & Rambo & Akleja.
Lycka till på älgjakten fader och broder!