6 månaders senare -

Jag minns hur otroligt jävla nervös jag var Måndagen den 22/10-12 för exakt 6 månader sedan. Den klibbande hansvetten och tankarna som rusade i huvudet och den största av de alla var "vad håller jag på med?!". Allt malde runt i huvudet - åh herregud.
 
Jag kommer aldrig glömma första kvällen, när jag klev ur bilen och ställde ner väskorna på gatan. Minuterna var olidliga, jag skulle få träffa mannen jag endast pratat med på telefon - han som jag skulle få bosätta mig hos. Om jag ens visste att jag skulle falla för honom och bryta mot alla "inneboende regler". Haha, den här historien är så rolig och jag älskar den lika mycket som jag älskar honom!

Nog är det lite roligt att jag omedvetet lyckades åka hem på just den helgen och att han följde med gjorde bara allt så mycket bättre. Helgen hos min far i Marsfjällen var underbar, få krama om min håriga älskade man, paltmiddag, känna solens stålar, basta med bypajka precis som vi gjorde den sista helgen och få krama om både familj, släkt och vänner.
Helgen var underbar och nog var det lite roligt att vi åkte upp Måndag 22/4-13.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: