130826 -

När det slog om från Juli till Augusti så sa jag: Gud så skönt med Augusti, det är ju en av de bästa månaderna!
Jag hade totalt glömt bort hur denna månad brukar vara - totalt jävla slutkörd - det hade jag förträngt, totalt från tidigare år. Sisåhär efter att ha varit i en dvala av orkeslöshet och allt har bara varit en pina med en massa måsten så var det mäkta otroligt skönt att vakna upp i morse klockan 4.30 och känna hur energin låg på topp för att under morgonkvisten avverka ett par timmar på jobbet, gå hem och vända om dygnet, vakna upp och dra av ett kungligt pass på gymmet och nu väntar en godbit i ugnen som har spridit sin doft i lägenheten sedan tidiga morgonen.

Jamen alltså denna nattvecka kommer vi averka med bravur! Överskottsenergi, du är så välkommen!
 
 
 
 
 
 
 
 

En bild -

Work it, Work it! -

Mellanmålet gav mig en riktig energiboost, en sån där boost som gjorde att jag kände mig bäst redan påväg till gymmet och det var ett tag sedan jag kände så - skön upplyftande känsla!
Dagen till ära körde vi igenom ryggen och nog blev jag riktigt glad när jag utförde 5 stycken chins på egen hand, nu är jag halvvägs till målet och nog ska jag lyckas häva upp mig 10 gånger innan nyår!:)

Wiho, visst är det roligt med bilder när man får se utvecklingen. Jag är långt ifrån målet men efter varje pass är jag ett steg närmare. Work it, work it and remember to be awesome!
 
 
 
 
 
 

130822 -

Ibland så har jag tur och idag är det en sådan dag. Jag blev upplockad och hemskjutsad, de tyckte att jag såg lite ledsen ut när alla cyklister trampade förbi mig. Tack, tack sa jag som kom hem tidigare och fick fylla på energilagret. Det är dags att kissa Fröken och svida om till träningskläderna och trippa vidare till gymmet. Underbart skönt, de senaste dagarna har energin legat på botten men idag, Oj det känns bra!

Proteinfluff, äpplen+kanel, ägg, pillermagda och kaffe = energiboost!
Vad innehåller ditt mellanmål?

 

.-

Magknip satte stopp för det tänkta träningspasset så istället vände vi hem igen och inte klagar jag för nu sitter jag och väntar på att bli serverad en god middag. Jag hoppas att maten innehåller mycket energi:)
 
 
 

130919 -

De morrnar man vaknar upp och ser att man har god tid på sig, de dagar man sitter på toa lite extra länge bara för att man inte orkar resa på sig, de dagar när man står och låter tandkrämen rinna nerför hakan bara för att man har god tid på sig, jag hade en sådan dag ända tills jag kommer till ett tomt cykelställ. Helvete!
Stress och skavsår = nytt personbästa till jobbet men nog känner jag lite extra till skjutsen som tog mig hem.

En morgondusch i slig och en dag med nya uppgifter att lösa, nu är det dags att vända blad och göra eftermiddagen till det bättre. Måndag i all ära men nog fasen är det tur att denna dag inte kommer komma igen..
 
 

Mot återträff -

(Tidsinställt)
Snart är det dags, vi har ätit våran lunch och klockan 14.45 ska vi ska åter igen träffa Martin (Axon) för vägning, mätning och procentmätning.
10/5-13 vägde jag in min 165 cm långa kropp på 58.3 kg med 21%kroppsfett och Jens vägde in sina 175 cm på 87.4 kg med 19.8%kroppsfett.

Hur tror ni det har gått? Några gissningar? Kom igen nu, gissa gissa gissa!
Och än är inte resan slut utan nya mål är sikte! Hard work, work!
 
 

Up and away -

Dagen har ägnats åt att röja undan och städa fin fint tills vi kommer tillbaka, det besvärliga med att röja undan är att jag oftast skapar ett större kaos innan ordningen kommer fram. Det ska rensas, omstruktureras och sorteras och på det så börjar jag oftast med tre andra projekt samtidigt.

Ordningen är återställd, middagen i ugnen, väskan ska fyllas och 19.40 flyger vi ner till huvudstaden. Pling i era datorer, tidsinställda inlägg är i ordning och kommer ploppa upp. Tjing!
 
 
 

Bokat och klart -

Det fixas och trixas och allt faller samman, på Torsdagkväll flyger vi ner till Stockholm och tillbringar tiden där tills på Lördag. Våra 3 månader med dieten börjar lida mot sitt slut och på Fredag är det dags att träffa Martin igen för att cheka av läget, väga, mäta och mäta fettprocenten. Spännande!

Hard work, work - från förra veckans biceps och tricepspass.

 

130813 -

Istället för det planerade morgonpasset på gymmet tog vi en längre morgonpromenad och andades in den tidiga höstluften för att sedan skicka iväg mannen på skola, dricka morgonkaffe i lugn och ro och passa tvättmaskinerna. Jag har haft en riktig pensionärsmorgon men nu är jag omsvidad och klar, det är dags att trippa till gymmet för att avverka ett pass innan lunch.

God fortsättning på dagen!
 
 

Äventyrshunden -

Under tiden vi var hemma i Västerbotten besökte vi en fin plats, ett av de bästa ställena enligt mig. Förut kunde jag sitta där i timmar med endast hundarna till sällskap.

Akleja var en av höjdpunkterna, hon riktigt chokade mig och detta lär jag aldrig få se igen. Man skulle inte kunna tro att detta är hunden som knappt vill gå utanför porten när det regnar utan hon förvandlades till en grym äventyrshund när hon stegade ut bland vassen och bestämde sig för att trotsa det strömande vattnet i "forsen" för att slutligen blir upplockad och bärd in i land där hon mer eller mindre såg ut som en dränkt katt.
Herregud, förstår ni vad stort detta är?! Vilket minne för livet! Haha.
 
 
 
 
 
 
 

130812 -

Vilken vecka, jag har varit helt slut på totalt. Energin har legat på botten och med tanke på att "alla" har lagt märke till det så har det varit illa och om inte annat så fick jag det bekräftat igår när jag cyklade hem, det var omöjligt att trampa uppför backarna så redan vid viadukten fick jag hoppa av och styra cykeln uppför den första backen och när jag väl trampade uppför den andra så blev jag omsprungen av en barnvagn!
Gårkvällen avslutades mer eller mindre halvsovandes under middagen hos svärmor för att slutligen somna av utmattning i mannens knä i soffan hemma.

Men hallå, efter 12 timmar sömn(!), känner jag mig som en ny människa full av energi och nog är det peppande att läsa mail från vänner och kollegor hur det går med deras träning och allt där i mellan det första man gör, Ni får mig alltid att dra på smilebandet! Puss

 

130809 -

Igår kväll/natt blev det fem timmars övertid och nog var det otroligt skönt att krypa ner i sängen vid fyra snåret med vibrationsskador i händerna och en lätt ömande kropp. Arnold fick jobba på högtrycket och nog är det lite terapi att stå och spola och se sligen försvinna ner i rännan, fundera på vilken branch jag vill testa på under vintern, ska jag plugga och allt därimellan. Stora frågor ska besvaras men först ska jag glädjas åt förlängningen på kontraktet som dock går ut i slutet på September. What to do folks?

Och idag blev jag väckt på ett sådant vis att man blir som nykär igen, ett par viskande ord i örat, en hund stundsande mot rumpan och när jag slog upp ögonen och vände mig om så stod det nybryggt kaffe och några godbitar på fatet och en present under kudden.
De små sakerna mannen gör alltså, kärlek.
 
 
 

130808 -

Rutinerna sitter djupt rotade och det är sällan det händer nya ting men ibland så överraskar jag mig själv och andra, som idag när jag trippade in till frisören där ett ton med hår föll ner på golvet efter hela 10 månader. Det här mina vänner är en stor dag för det lär knappast hända igen - på ett par månader.
 
 

130806 -

Redan klockan sju klev vi upp ur sängen för att spendera förmiddagens timmar i skogen där ingenting annat än hjortronplockning stod på schemat. En otroligt härlig start på dagen och efter två timmar med halvdana benböjningar så vandrade vi tillbaka med cirka sex kilo hjortron och en utmattad liten hund.

Hjortronplockning, arbete och nu avslutas dagen med film. Jag hoppas ni har haft det lika bra?

 

 

Bäverdalen -

(Tidsinställt)
På Onsdageftermiddag åkte vi till Bäverdalen för en och enhalvdags tur med övernattning. Fisket levererade inte riktigt men lite bärplockning och en massa bad för Rambo var en del av höjdpunkten för mig.
Skogspankaka med vetemjöl kapsejsade min mage och jag har för första gången skitit ute i skogen - vilket jag hoppas inte händer igen, höhö.

Två riktigt bra dagar och att somna och vakna upp till åns brus var inte alls tokigt, åh jag vill ut igen!

 
 


 
 
 
 
 

130805 -

Utmattade krigare sov igenom morgonens åskväder som tydligen härjade på riktigt bra. Ledigveckan är förbi och vi kickade igång veckan med ett ordentligt bröstpass. Vi har klivit in i sista etappen av dieten och vägledning av Martin Löwgren vilket ger extra motivation och krafter för att nå de uppsatta målen innan det är dags att flyga ner till Stockholm igen. Wiho, känner ni peppen? Är ni lika nyfikna på resultaten som vi?:)

Eftermiddagsveckan drar strax igång och jag ska skynda att fixa lite innan det är dags att trampa iväg och Ja, självklart kommer det upp inlägg från mysveckan! Klockan 18.00 kommer det upp ett tidsinställt inlägg.