Årets topphändelser -

Oktober
Vi flyttade in hos svärmor under två veckors tid och renoverade upp lägenheten under tiden. Det var två hektiska veckor men bra blev de, riktigt nöjda och nog var det skönt att äntligen flytta in, inte bara jag och bäbis utan en eller fler saker och ting.
 
 


22 Oktober, 365 dagar, 1 år, tjena Kiruna. 


Min bror kom åter på besök igen, vi hade det mys hela helgen:) Kom igen min bror!
 
November
Min anställning i gruvan tog slut och jag åkte hem till Västerbotten.
Jag bodde in mig på heliga Kyrkstan, jag träffade många vänner, jag blev grymt bortskämmd av vänner och familj, jag gästtränade på gymmet och 
 
JAG TOG KÖRKORTET! 

Jag la mig åter igen under nålen, tassarna fick sällskap utav trädet. Tack Ali.
 
December

Jag gick tillbaka i tiden och åkte hem till fjället, vaknade upp och drack kaffe på bron, tog långa promenader med hundarna, tappade bort en och annan hund, sov med dessa i sängen. 
 
 
 
 
Efter cirka fyra veckor landande jag uppe i Kiruna igen, vi julpyntade och hade många mysiga kvällar i soffan:)

Skickade in ett cv på en Fredageftermiddag och hade ett Ja på Måndagmorgon. Nytt jobb åt mig!

Vi hade en stressig jul som innebar 120 mil resande på ett par få dagar. Vi hade en stillsam jul hemma i Västerbotten där nog hundarna blev gladast över benen och mannen fick sig en redig julklapp - häng med till New York så får ni se vad det handlar om:)
 
 
Vi firade nyår med ett härligt gäng, god mat och gott att dricka. 
 
 
2013, det är svårt att beskriva detta år eller egentligen är det inte så svårt men ändå är det så svårt.
Det har varit ett bra år, jag har lärt mig mycket nytt och jag uppskattar saker på ett helt annat vis. Jag har aldrig känt mig så ensam som jag har gjort i år, typ därav jag har arbetat arslet av mig för att få uppleva det sociala.
Träningen har verkligen gått framåt och trots en lätt skada så har det fungerat bra och nu på slutet av året har jag tagit stora kliv, mat är en viktig faktor som jag också har lärt mig mycket om.
Jag har träffat sjukt mycket folk, många intressanta med många intressanta bakgrunder och mycket att lära utav.
Djupa dalar har det också varit, två begravningar, två förlorade familjemedlemar. Vila i frid.

Jag säger härmed tack och godbye 2013, du har medför dig både goda och onda ting men nu äntligen tackar jag för dig och tar endast med mig de finaste minnerna. 2014 kommer vi inleda stort och jag tror verkligen på 2014, det kommer bli ett superbra år, det kommer det!

Hajen på gymmet -

Som jag har längtat till just denna vecka, äntligen har jag fått träna med mannen och få känna hans pepp.
Vi har varit ifrån varandra 4 veckor, vi har haft våra dalar och omatchande vardagar men sedär, plötsligt händer det, plötsligt kan vi gå hand i hand trallandes till gymmet och sjunga hakuna matata i falska stämmor. 

Med Hajen på ryggen kämpade jag mig igenom ryggpasset, dock inte det grymmaste passet men det tog, det tog bra och nu i skrivande stund så serveras laxen på bordet. Myskväll med lite gotta och film - bra uppladdning inför 2013's sista armpass. 

Och pts, ni glömmer väl inte att titta in imorgon när sista delen av årets topphändelser läggs upp och ni glömmer väl inte bort att kommentera detta inlägg där ni kan vinna presentkort?
 
 
 
 
 
 

Årets topphändelser -

Juli
Vi var i full gång med dietande, jag lärde mig sjukt mycket om mat och en vacker dag ska jag skänka mig själv tid att utbilda mig inom kost.
 
 


Kiruna har Sveriges sämsta sommar men plötsligt händer det. Under nattveckan låg jag på svärmors balkong och sov samtidigt som jag satt färg på kroppen.


Vi plöjde över myrarna för att hitta det perfekta fiskestället och insåg på hemvägen att vi missade stigen med 2-3 meter.
 
Att gå på diet och vara en chokladälskare, herregud säger jag bara. Den där maskinen var en hatkärlek!
 
Augusti
Jag och mannen arbetade väldigt mycket under sommaren, vi gick om varandra och hann knappt ses på ett par veckor. Så i Augusti fick vi tid och vi åkte hem till Västerbotten. Dagsturer med övernattning, riktigt trevligt var det och Rambo var nog gladast av alla som fick följa med på äventyret!
 
 
 
Kvalitétstid är viktigt, vi tog med oss min far och drog ut på ett par fisketurer och Akleja tog sitt livs andra simtur.


En Stockholmshelg till för att göra ett återbesök hos Martin Lövgren, - Du är mycket smäckrare nu än för. Alla säger vi hej på något vis. 
 
September
Jag bestämde mig för att besöka vännerna i Umeå, vilket resulterade i ett par fantastiska dagar. Dagarna var fyllda av fotograferingar med bland annat fineart, fitness och andra ting. Här bjuder jag på fyra favoriter.
 
 
 
 
 
 
 

131230 -

Den ligger där på golvet och jag vägrar lite halvt att ens titta på den - den där datorn.
Från att ha varit min bästa vän så har den börjat svika mig mer och mer och doktorn som titta på honom igår gav mig domen Köp en ny! 

Jag funderar starkt på att göra det för det är inte hälsosamt att får dagliga utbrott av ilska så att tårarna rinner när man ska arbeta. Det är tuffa tider vi är inne i, att dela två personer på en dator. Nej, nej, det är nästan så att vårat förhållande åter igen kommer sättas på prov :) 
Nämen seriöst, vilken dator ska man fundera över, förslag?
 
 

Mat är gott -

Vad, när, hur mycket mat ska man stoppa i sig?
Under 2013 har det varit många vilda diskutioner. Bland människor, tidningar, böcker - listan kan göras lång. Nä nu trodde ni säkert att det skulle komma upp ett inlägg om just mat. Ni trodde det va? Vill ni ha ett sådant? 

Jag tycker i alla fall om att äta mat, precis som de flesta tycker och jag tycker om dagar som dessa när jag är riktigt hungrig. När tallriken är överfylld av mat och ser ut som ett berg och när man inser att varken såsen eller lingonsylten kommer få plats, när man måste äta för att kunna fylla på under tiden. 
I-landsproblem eller Magdaproblem. Har ni också såna här problem?
Hoff, att vara hungrig är inte lätt alltså och ännu jobbigare är det med normalstora tallrikar, ingenting rymms..

 

Juldagarna är förbi -

Intensvia juldagar är förbi, dagarna och klockan har rusat förbi men nog hade vi ett par riktigt trevliga jular, det var inte bara en jul som skulle firas utan tre stycken. Stressande juldagar, tack för i år men jag är glad att de är förbi och att vardagen har hunnit ikapp.

Första stoppet vi gjorde var hemma hos min far. Och stunder som dessa så känns det extra, extra, extra bra. Tre älsklingar på en och samma bild. Mys!Andra stoppet på våran resa blev hemma hos min mor. Och det slog mig att hur konstigt det än må kännas, som en invecklad trekant så är jag så otroligt glad att just våra föräldrar klarar av att fira jul med varandra. Att just under jul så samlas hela familjen med respektive för att äta gott och sällskapa.
 
 
 
 
 
 
 

Årets topphändelser -

April
Vi firade påsk - i dännan bört -, i någon by med Stockholmarna här i Norr, skoterturer med pimpelfiske, hundspann, goda middagar och sköna dagar.  Jag och mannen fick våran första familjefoto också, fråga inte vad vi gör men vi typ ja - såhär ser tydligen folket oss? Haha

 
 


Ark, ett hus på is. Jag finner det fortfarande mycket märkligt men nog längtar jag till vårvintern för att göra det igen. Och jag ska inte ljuga, men Norrbotten har sådär liiiiite finare vyer än Västerbotten. (Fast i och för sig så har jag inte heller sett Västebottens fjäll ordentligt)
 
 
 


Maj
Det trillade in lite nya modellbilder.
 


Jag och mannen åkte ner till Stockholm.
Bruce Springsteen, Spa&Massage, Svergie-Canada, shopping och goda hotellfrukostar. En mysweekend rakt igenom, och jag har redan bokat in för kommande års Majhelg.
 
 Min syster och bror kom besök, riktigt trevligt. Saknar er, väldigt ofta!
 
 
Juni
Jag sa upp mig från mitt gamla jobb och gick över till ett annat. Att jobba som en gruvarbetare är nog ett av de roligaste jobben jag har haft och det gav otroligt mycket. Inte bara arbetsuppgiften utan alla människor som fick jobba med, de satt lite perspektiv och funderingar i livet och jag saknar alla konstiga diskutioner.
 
 
Minns ni alla rosor jag fick av mannen? Han vann eller delvis jag, för nu slipper jag kasta blommor varje vecka och i Januari kommer jag få se palmer! Ja, jag är tjejen som varken har varit på Ikea eller utomlands. Nämen ta det lugnt nu, jag vet att det finns fler som inte har varit utomlands men handlat på Ikea, det känns därimot ensamt?


Klarade ett av mina delmål - 100 kg i marklyft. Woop, skadad rygg = hel rygg. Jag vann min fight!
 
Och i Juni kom vi fram till att jag är bäst - det är du också såklart.
Diet, diet och åter diet - mat och träning gick hand i hand. Typ en av alla de bästa formbilderna, eller? :)
 

intensiva juldagar -

Det är ett par intensiva dagar vi får spenderar tiden med min familj här i Västerbotten. De två första spenderades på bästa vis i fjället hos min far och de två sista här hos min mor. 
 
Min mor följer troget Jultraditionen, hela Decembermånad pysslas det med julbak och förberedelser med julmaten, tomtarna hälsar en välkommen redan innan man har hunnit öppnat dörren och en skylt lyser med klar text God Jul. 
Julemys, helt klart och nu väntar vi glatt in övriga syskonskaran. 
 
 

Utlottning av presentkort -

Jag och Erikafitnesshiop vill fira till Julen och kommande året lite extra med er och kicka igång det kommande träningsåret på ett lite roligare i vis!
Vi har 3 stycken presentkort på vardera 300, 200 & 100 kronor som kommer lottas ut till er läsare.
För att vara med i utlottningen så behöver ni bara lämna en kommentar med Ditt Namn och din Epostadress för att vi ska kunna skicka presentkortet till er!:)

Ni kommer kunna vara med och delta i utlottningen fram till 2 Januari 2014 och 3 Januari meddelar jag vinnarna:)Klicka på länken här för att komma vidare till Erikasfitneesshop.
Ni finner även Erika på Facebook och på Instagram Erikasfitnesshop
 
 

131220 -

Snön faller och ett mjukt täcke lägs på våra gator, det ser ut som att vi i Norrland får en vit jul trots att gräset låg grönt så sent som till förra veckan. Idag har de sista julklapparna har inhandlats, och pappret har yrt runt golvet här hemma. Julstressen har smygit sig på och det är mycket som ska hinnas ordnas såhär de sista dagarna.

Julklappar, för att inte glömma så måste jag hinta er mina läsare om julklappar till ER men det inlägget kommer upp lite senare:)
 
 

Topphändelser 2013 -

År 2013, det har varit ett ganska omtumlande år med både goda och hemska händelser.
Året kan beskrivas kort som ett arbetarår och det har varit ett otroligt lärorikt år på många vis,
Året kan helt klart beskrivas som ett arbetarår och det har varit ett otroligt lärorikt år på många vis. Att det har varit ett grymt träningsår får inte heller glömmas bort!

2013 kan få fortsätta passera i rasande fart för 2014 kommer inledas stort och sedan gäller det bara att toppa året allt eftersom!:)

Januari
Jag och Kramen startade en intern Inneboendeklubb och självklart så var det bara dagar i mellan vi fyllde år så vi passade på att boka in bowling, middag och en härlig fest med ett glatt gäng! Tack ännu en gång pojkar och flickan!
 
Mannen vände totalt upp och ner på min värld och han fortsätter göra det än idag. Kärlek handlar inte om att leva tillsammans och leva skilda liv utan att leva med varandra. Vi reste hem till Västerbotten och pappa gav mig en av livets läxor: "Nu har du en som riktigt bryr sig om dig, våga släpp in honom helt och hållet"
 


Bäbis fick följa med upp! <3
 


Sista helgen vi hade tillsammans överraskade han mig med ett besök på Icehotell. Jag blev så otroligt fascinerad och jag längtar så tills vi far dit igen och förhoppningsvis med en Västerbottning på besök!
 
 
 
Februari
Jens och hans vän drog till Colombia i 4 veckor. Den finaste vintermånaden är Februari vilket gav många fina vinterpromenader med Fröken. Och för att inte tala om att hon bodde in sig före mig.

 
...med en massa ludd
 
 
 
Mars
Kärlek, kärlek, kärlek. Vi mötes på flygplatsen och lika nervös var jag som första gången jag klev ur bilen här i Norr. Kärt återseende vill jag säga!
 


 

131219 -

Väckarklockan ringde i vanlig ordning strax efter sju, men istället för att krypa ner under filten i soffan vände jag mig om och kröp tätt intill mannen och kort där efter bytte tog Fröken över när han begav sig mot skolan. Morgonmys, åh vad jag älskar morgonmys!
 
 
 

ForLife -

Förra veckan fick jag hem ett brev av ForLife som innehöll ett fint armband med ett gott budskap.
ForLife drivs av företaget Helpers Alliance Sweden, och det är ett företag som genom Jobb- och utvecklingsgarantin hjälper arbetslösa att skaffa erfarenhet, meriter och referenser till framtida jobb genom ett aktivit arbeta till förmån för Cancerfonden.

Jag älskar drivande personer som hjälper andra personer och projekt som dessa är ännu bättre, jag lyfter på hatten och önskar er alla gott och ni ska veta att ni gör ett otroligt bra jobb! Fortsätt kämpa och självklart stödjer jag er och mina läsare er.
För att komma till deras hemsida så klicka på denna länk.


 

Efterlängtade gympasset -

Så otroligt skönt att vara frisk igen, att äntligen känna energin sprudla runt i kroppen utan att det tar imot!
Med ett nytt upplägg så packade jag väskan med träningkläderna, bok och energiflaskan och trippade iväg till gymmet. Bröst och biceps fick kicka igång veckans träning och det gick otroligt bra, bra pump rakt igenom och varje repetion tog ordentligt i musklerna.

Skönt, skönt, skönt! Och efter ett lyckat pass gick jag hem i blåsten med stumma muskler och en härlig känsla i kroppen, skönt!
 
 

Sovrummet -

Efterbilderna på sovrummet som utlovades är härmed publicerade.
Det blev helt annat men än är det inte klart men det projeketet fortsätter under 2014.
Nytt golv, ny säng och tavlor är det som fattas och jag längtar så tills allt är i sin ordning!
 
 
 

Energin på topp! -

Jag vaknade i morse och kände mig like a superhero, energin ligger åter igen på topp!
Och nog fasen är det skönt med tanke på hur förra veckan var när jag mer eller mindre kände mig död än levande, typiskt nog så blir jag alltid förkyld när jag påbörjar ett nytt jobb.
Superwomen till ära, hemmet har fått sig en redig omgång och ur kaoset skapas ordning, det plockas upp ur lådorna och våra saker blandas om varannat. Tvättmaskinerna har fått arbeta hårt och även mina mössor har fått sig en handtvätt.
 

Som kompensation på ett otroligt dåligt bloggande från förra veckan så får ni lite dagsform lite husrumstitt.

 
 
 

131213 -

Är det inte väckarklockan så är det samtal jag får vakna upp till. Yrvaken trippade jag över till badhuset för dagsjobb. Kaffe, glögg och pepparkakor, det är minst sagt en god morgonkombination. Koffein och sockerkick delux! Trevlig Lucia och helg på er. 
 
 

Jobbets fördel nummer ett -

Det finns helt klart fördelar med att jobba med friskvård. Idag fick jag känna på den fördelen när jag tog mig tid att begrunda gymmets väggar. Nog för att det blev ett väldigt lätt tramppass på både cykel och i trampmaskinen men skönt var det och energin i kroppen ligger åter igen på en normal nivå.
Nu tar jag helg, skönt för mig och jag önskar er andra en trevlig skol/arbetsdag imorgon:)
 
 

131212 -

Redan klockan sju ringde väckarklockan imorse och vi lämnade sängen för att mysa ner oss i soffan framför julkalendern och nog var det riktigt skönt att ligga kvar där och halvsova med Musikhjälpen i bakgrunden för att slutligen gå runt på tysta gator med Akleja hakihäl omkring glidanade på isen.
Jag har haft en riktig fixar dag med papper och samtal fram och tillbaka. Under fyra veckor hinner det komma otroligt mycket papper men nu är allt i sin ordning, skönt! Förövrigt så funderar jag starkt på att registrera mig för internetbaserad "brevlåda", någon som fattar vad jag menar och använder någon den tjänsten?
Planering har även stått högst på listan, 2014's kalender har kommit fram och redan nu har dagar börjat på bokas in och det slår mig att 2014, ja det ser ut som ett väldigt lovande år!:)
 
 
 

Glada funderingar -

Väldigt ofta brukar jag fundera på vilka som läser, vilka ni är och vad ni tycker om att läsa om här i bloggen? Är det min vardag eller träning eller funderingar eller roliga konstiga texter som lockar?

Med tanke på att ni är från så olika delar av Sverige till andra världsdelar så brukar jag fundera lite till och jag ska inte ljuga om att ni får mina ljuva smilegropar att bli djupare när ni lämnar kommentarer eller skickar brev.
And hello and welcome to you from other countries :)
 
 

131211 -

Ytterligare en dag på arbetet har passerat och nu ett par nya saker har jag lärt mig.
1. Hur en kassa fungerar, det var betydligt svårare än vad jag trodde och det svåraste momentet jag har stött på i mitt arbetsliv.
2. Jag måste plugga glassorter eller så får Kirunas befolkning sluta äta glass, jag håller på det.

Och det är inte bara jag som säger fel saker, vilket innebär att även jag får skratta åt andra
"Gå inte in om den lampan lyser, det är farligt att andas in kolsyra... öh nä jag menar koloxid." (Jag förstår om inte ni tycker den var rolig men haha, jag fick i alla fall skratta^^)

Förövrigt så fick jag en monstervitamindrink innan vi gick hem och efter detta as så borde jag vara frisk som en nötkärna imorgon, vilket betyder att jag kanske kan inta gymmet tidigare än beräknat, win win!

 

Träna ska vara skoj! -

Under tiden jag var hemma så hann jag träffa otroligt mycket folk och jag blev riktigt generad en hel del gånger, att så många skulle följa mig på bloggen just för träningens skull hade jag ingen aning om. Det är svårt att veta vad NI uppskattar för texter när ni är så tysta.
Det blev diskutioner om träning och utbyte av erfarenheter och jämnförelser i både kost och träningsväg, jag har verkligen haft en hel del att fundera på. Ni har satt många tankar i mitt huvud, på ett bra vis!

För mig det viktigt att ha skoj när jag gymmar och motionerar. Jag räknar inte minuterna jag rör på mig, tiden jag är innanför gymmets portar och hur mycket kalorier jag förbrännar har jag ingen aning om.

Att träna ska vara roligt och det gäller vilken aktivitet du än väljer att göra och du har alla förutsättningar till att få det roligare. Okej, det kanske inte är alla som går runt och sjunger falskt och hoppar omkring och leker med luftgitaren på skogstigar eller gångvägar, det behöver du inte göra heller men grejen är att du ska ha en musik som du gillar, som du får en liten extra kick utav när du promenerar, joggar eller springer. Förstått?

Att börja på ett gym och ha tanken "alla tittar på mig", det är nog faktsikt så att nästintill alla kommer titta på dig. Dels för att du är ny, för att du gör någonting bra, du kanske gör någon övning fel och man tänker "nej,nej gör inte så, du kommer skada dig" men jag/den törs inte gå fram och ge dig en klapp på axeln eller ge dig ett tips för att göra det ännu bättre. Så är vi, allihopa. Men det är nog bara de två första veckorna och sen ser vi förhoppningsvis bara en jävla stor positiv förbättring!

Att börja träna, att börja motionera det ska vara skoj. Det ska inte gå lätt som en pannkaka utan det ska vara lite motstånd samtidigt som det släpper och man åker kana till att man får motstånd igen men det viktiga är att DU känner att du har gjort ditt bästa, att du fick upp flåset i backen, att du klarade det.
Jag kan även tycka såhär att när man väl börjar så gör det ingenting att man bara gör det i 3-5 minuter, känner du att du inte orkar mer eller att det börjar bli tråkigt så lägg av, gör om det igen sen för det viktiga är att du tycker att det är skoj, det du gör.
Skit i snacket "du måste ... i 40 minuter annars ger det ingenting", för tycker inte du att det är skoj så blir det lätt bara "de där 40 minuter och aldrig mer", det är så lätt att det slutar som en tanke än en handling, det gäller i princip allt.
 
Och nu kommer ni nog tycka att jag tjatar igen men dessa delmål och jag kommer fortsätta ända tills 40 av er kommenterar vi fattar nu(!),
Jag har alltid delmål och det är för att kunna se fram mot mina stora mål. Dock så har min vänstra armbåge gått smått paj, tenisarmbåge är ingenting att leka med så vissa övningar har jag tagit bort helt eftersom jag tappar både känseln och styrkan i den, vilket har gjort att mitt Decembermål är framskjutet, att klara mina 10 chins. Jag gråter inte över det, jag ser det inte som ett misslyckande. Ett misslyckande för mig är inte att jag inte klarar av det - nu - för jag vet att när den har fått läka till sig så kommer jag klara av så mycket mer och under tiden så passar jag på att göra annat som får mig att sätta leende på mina läppar och ta andra personbästa i övriga övningar och krigar på i annat och blir ännu bättre, win win på det!


131209 -

Efter en otroligt jobbig natt med ett flertal uppvaknanden så vaknade jag upp hyfsat pigg men yrvaken strax innan sex. In på toa, blaska av ansiktet och sudda bort trötta ögon efter en jobbig natt med ett flertal uppvaknande. På med kläderna och ta den färdigpackade väskan och trippa iväg till badhuset.

Inskolning dag 1 är avklarad och nog känns det bra, detta kommer bli riktigt roligt att testa på. Ett helt annat yrke än vad jag är van vid men det känns bra och det kommer bli spännande att träffa bossen imorgon för att höra vad framtiden har att erbjuda.

Att jobba på bad och gym och gå runt i träningskläder heldagarna, det kunde jag inte tro att jag skulle göra i år!

 

131207 -

Vattenkokaren är precis klar, det var endast den som hördes förutom mina knapptryckningar och en tickande klocka. Det är tyst här. Jag smög ur sängen för dryga timmen sedan, har tagit mig ann den stora tvätthögen och känt morgonluften mot mina kinder, stilla tyst var det ute också förutom plogbilen vid kyrkan och mina knarrande fotsteg medans Akleja trippade på i det tysta.

Stilla tyst men nog allt är det bra mysigt, lite kaffe på det här så blir det en riktigt bra start!

 
 

F*ck this. I need to lift something -

Som jag har längtat att gå hand i hand trallandes till gymmet med min man. Nej det är inte riktigt så men hålla hand i hand, det kan hända imellanåt. Att ha honom inom samma väggar får mig alltid att prestera extra och nog har jag saknat gymfolket här som kommer och skriker på en lite extra så att man pressar ännu hårdare.
Överkropp stod på dagens schema och det gick riktigt bra och nog är det roligt att se nya blodådror ploppa upp under huden. Jedrans, ibland har man såna där hulkarma! Det tar sig, sakta men säkert lite sådär överallt på kroppen!:)

Lite halvkassa bilder med ett mindre smäckert minspel jag vet men visst är mitt nya linne från Gymfoman snyggt? Tycker att det passar utmärkt på en liten kaxig kropp eller rättare sagt min personlighet ^^
 
 
 
 

Topphändelse i år -

Det kan tyckas vara hektiskt, det kan även jag tycka - att min vardag är. Och när det är hektiskt så får datorn vila, så pass att den aldrig startas igång.

Igår landande jag åter här i Norr, Kiruna och nog var det lite pirr i magen när jag steg innanför dörren, att äntligen få träffa mannen:) Ni kanske minns att vi var ifrån varandra 4 veckor tidigare i år och vi sa aldrig mer Jag höll det löftet med fem dagar. 25 eller rättare sagt 23 fina dagar fick jag spendera hemma och jag njöt av varje sekund!
Omringad av familj och vänner. Tysta motionsturer i fjället där endast hundarnas flås hördes för att sedan få ha extrra trångt i sängen med snarkande och smaskande hundar under nätterna. Sjuhelsikes massa pengar spenderades - invenstering i körkort(!), bläcket nålades fast och saxen fick göra sitt. Jag hann med att gästträna på BodyCenter där personbästa satté ett leende på mina läppar.

Åh, tiden jag fick spendera hemma, helt klart hamnar detta på topplistan för i år!
Tack hörrni för allt, älskar er och puss på er!

 

Hund(bild)bomb -

Gården är skottad, hundarna är rastade och självklart fick de gå loss på lägdan där vi kastade snöbollar och racede runt. Det är riktigt roligt att stå och studera hur hundarna beter sig mot varandra, hur de busar och vart de sätter gränserna. Jag vet att en bild kan ses som våldsam men det är enbart bus.

Det knastrar i vedspisen och ur kaffekoppen ryker det, det är dags att få upp värmen i huset för att äntligen påbörja bullbaket som har fått vänta.
Åh, nygräddade bullar och kall mjölk - mums!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

131201 -

1a December, 1a advent. December har kommit och nog ska vi avsluta detta år på topp, eller vad säger ni folket?:) Förra året gjorde jag 3 stycken inlägg med mina topphändelser, ska vi köra på det igen? Feedback, feedback, släng iväg en kommentar nu:)

Igårkväll när jag la mig i sängen så blev det hiskla trångt, hundarna brukar sprida ut sig i sängen men igår var det mer en tävling som fick namnet "vem kan ligga närmast matte?", Akleja hade lite problem att finna en ledig plats bredvid mig men efter en stund fick även hon plats.