Färg på kroppen -

Solen lyser, det ser ut att bli en lovande dag. Vi har packat ner kameran och handdukarna. Nu är det dags att sätta lite färg på kroppen! 
 
 
 

Miami -

En avstickare till Miami med älsk, underbart. 
Mitt mål med att se en palm är här med avklarat och nu får ni lov att hålla tummarna på att regnet upphör över helgen. 
Miami, en helt annan stämning och nog blev jag allt chokad under middagen när glittriga damen dansade ut på gatan och stoppade trafiken och bjöd på en show. 
 
 
 

Empire statebuilding -

Efter att ha sovit bort halva dagen igår på grund av försening från Philadelphia så blev det en tur på stan och under kvällen tog vi en tur upp till Empire statebuilding. Det är svårt att visa på bild utan det är en upplevelse, så åker du hit: Gå upp! 
 
 

Rocky -

Vi har gjort det, vi har sprungit, vi har hoppat och vi ska fortsätta se Philadelphia och avsluta kvällen med en hockeymatch.
 
Och svinigt jävla kallt är det här! Glöm inte byxa, vakta å mössa gott folk's!
Bilderna ja, jo det är dålig kvalité för jag fotar direkt från kameran för att ni ska få se lite under resans gång:) 
 
 
 

Äventyr till äventyr -

Gårdagen var minst sagt uppriktig höjdare. Times Square, god lunch, helikoptertur över Manhattan med mannen och våran ensamma dejt fortsatte ända inpå natten. Det var riktigt mysigt, bi tog tunnelbanan in till China town och trippade runt där, åt på en riktig Italiensk restaurang. På tal om restauranger, de är så otroligt personliga med sina inramade foton på väggarna. 
 
Idag däremot ska hela gänget ut på äventyr, byta stad för en dag och springa i Rockytrappan i Philadelphia.
 
 
 
 
 

Times Square -

En dag med nya äventyr, vi trippar runt på Times Square med en avstickare in på Hard Rock café där vi just nu sitter och trycker i oss lunch för att sedan fota ännu mer och det bästa är att jag och mannen ska få se Manhattan från skyarna i helikopter:) Wii, det är en riktigt bra dag idag:) 
 
 
 

New York del 3, Philadelphia -

Vi besökte Philadelphia en dag. Där sprang vi i Rockytrappan och försökte hoppa i takt, det gick mindre bra och självklart så blev det statyfotografering - pojkarnas dröm har besannas.
 
 

De sa att det inte var någon hockyresa men det var förbannat mycket hocky. Höjdpunkten med hocky må vara att dricka öl och bli lullig och såklart så gatt jag gå imot strömmen, jag och Fröken är nu inbitna Flyersfans. 
Och glöm för gudsskull inte bort att ta av mössan när det ska sjungas annars får du en smäll i bakhuvudet - det fick jag minsann.  

McSorley -

Vi blev guidade till New Yorks äldsta (över 160år) irländska pub av mannens vän. 
 
Det är helt annat, du möts inte av stela svenska vakter utan du välkomnas med en klapp på axeln och får gå in i värmen, missa inte kaminen som står mitt i gången. Den höga ljudnivån beror inte på musiken för det finns ingen musik utan det är glasen som slås ihop, folket som skrattar och stolarna som skrapas mot golvet där sågspånet yr. 
Det är gammalt, allt är gammalt. Tavlorna hat börjat gulna, varje bild har sin egna historia och blicken har svårt att fästa för att det finns så mycket att se. 
 
Det är en otroligt mysig pub och jag rekommenderar alla att scsvänga in där, och glöm för guds skull inte bort att säga hej till Bill. Han är en av vakterna, den gamla ägaren som gärna surrar bort ett par minuter. 
 
 
 
 
 
 
 

New York del 2, turistdag och helikoptertur -

Vi turistade en hel dag, trippade runt på Times Square och åt lunch på Hard Rock café och längst ner så får ni se vad mannen fick i julklapp :)  
 
 
 
' 


Vi kollade på fiskmåsmannen och lite andra turistgrejor innan mannen fick sin julklapp :)

 
Mannen fick en helikoptertur i julklapp, det var sådär jävla fucking awesome grymt! 
Åker du till New York, åk helikopter!!  
 

Vi hade lite otur med bilderna eftersom det blåste ganska mycket så här bjuder vi på en film :)
 
 
 

En av alla -

Shoppingpåsarna tar upp sin del av rummet, det är en hel del butiker vi har hunnit med och en av alla butikere Armani. Jag älskar deras kvalité och stilrena stil. 
 
 
 

turisterna -

Amerikanerna är otroligt hjälpsamma, vi hinner inte ens tänka tanken på att fråga så har någon kommit fram och frågat om vi behöver hjälp. Hur, kan man fråga sig och svaret är att vi i mellan åt ser ut som vilsna kycklingar och att vi är färggranna. 
 
Uppdateringarna kommer som sagt bli lite hipp och happ men så får det vara, när vi har kommit hem så kommer det upp ett kollage med bilder och texter. 
 
Hur som idag så ska vi dra ut till Chinatown och fota som ett par riktiga turister. Kylan har börjat lägga sig och äntligen kan man ta av sig vantarna utan att förfrysa  händerna:) 
 
 
 
 

New York del 1 -

New York, USA - min utomlandsdebut, det var en helt otrolig resa, två fantastiska veckor men fantastisk sällskap. Mycket shopping och mycket utforskning och mycket roligheter med alldeles för lite sömn men vad gör det. Hur ofta åker man till New York egentligen? Hm, vänta - med tanke på mannens utomlandsflängande så är det nog inte sista gången.

-
 
Vi bodde på New York's lugnaste kvarter med Hells Angels som grannar. 
Hör och häpna, av alla som träffade på ute på gatan så var det bara de som hälsade och en av de var en riktigt trevlig filur som till och med lät mig klappa hans hundar. ^^ - Det är inte lätt att vara hundkär! 

Första dagen spenderade vi ute i Woodbury, dit måste ni åka. Cirka 250 outlet - märkesbutiker, ta med dig resväskan för jag lovar dig, du kommer ha händerna fulla innan du har åkt därifrån. 
Om du åker hit så räkna med en heldag, för det behövs! Vi turistade stan och det visste hela stan, vi hann inte ens tänka tanken på att fråga så hade någon kommit fram och frågat om vi behövde hjälp, även poliserna vevade ner sina rutor och gav oss hjälpsamma råd. 
 
Hur kan man fråga sig och svaret lyder: färggranna små kycklingar. 
Tydligen så vet inte Amrikaner vad färg på kläderna är för något men jag förstår varför alla går runt i svarta rockar. Deras kyla är omöjlig att jämnföra med Svensk kyla, kallt var det! 
 
 


Hockey - vi såg på hockey..

 
Jag därimot hittade rolig skokonst påvägen hem :)Vi tog riktiga turistbilder. 


En av kvällarna blev vi guidade till New Yorks äldsta (över 160år) irländskapub av mannens vän. 
 
Det är helt annat, du möts inte av stela svenska vakter utan du välkomnas med ett leende och en klapp på axeln innan du går in i värmen, missa inte kaminen som står mitt i gången. Den höga ljudnivån beror inte på musiken för det finns ingen musik utan det är glasen som slås ihop, folket som skrattar och stolarna som skrapas mot golvet där sågspånet yr. 
Det är gammalt, allt är gammalt. Tavlorna hat börjat gulna, varje bild har sin egna historia och blicken har svårt att fästa för att det finns så mycket att se. 
 
Det är en otroligt mysig pub och jag rekommenderar alla att svänga in där, och glöm för guds skull inte bort att säga hej till Bill. Bill är en mysig man som är otroligt trevlig, han är nämligen en gammal ägare till pubben som står och säger hej när du kommer. 


Fortsättning följer -

Woodbury -

Nu har jag inte den blekaste aningen om hur inläggen publiceras med tanken på att vi är i olika tidszoner men det får funka ändå:) 
 
Hela gårdagen (torsdag) spenderade vi ute i Woodbury för shopping. 250 butiker, jag tappade räkningen på hyr många vi hann gå igenom men jag vet att kortet fick dras ett par gånger och jag är otroligt nöjd över alla köp. Otroligt billiga kap måste jag säga så far ni till New York så måste ni ta en heldag där ute!:) 
 
Idag däremot blir det att trippa runt på stan och se omkring. 
 
 
 

Resfeber -

Här sitter vi inchekade och klara och väntar på vårt försenade flyg. Spända, trötta och glada. Jamen det är väl som set ska vara antar jag?:) 
Det börjar pirra till lite extra i magen, jag tror att det är resfebern som börjar göra sin rätt? Ni får ha en riktigt bra kväll och gör er åter påminda om instagram där ni kan följa mig på magdaolofsson_ 
 
 

snart dags -

Resfeber? Nej inte än men det lär nog sätta sig runt fyratiden innan det är dags att stiga ombord på planet som ska ta oss till New York och senare blir det en avstickare med mannen till Miami. 
Ärligt talat så kan jag inte riktigt förstå att jag ska åka utomlands, det är ingenting som har funnits i våran uppväxt eller på priolistan utan bara varit en dröm "någongång ska jag också ligga på en strand" och att 2014 skulle inledas såhär, vem hade kunnat tro det? 
 
Nu sitter vi gänget som ska åka med varsin kaffe i handen och deras diskussioner hörs mer som ett brus medans jag själv sitter och kollar igenom allt som kan behövas kollas igenom. 
 
För er som vill hänga med på resan så kommer Instagram uppdateras flitigare än övriga media. Följer du inte? Lägg till magdaolofsson_
 
 

Träningslåtar -

Härliga Måndag, det är dags att kicka igång en ny träningsvecka. Skönt, eller vad säger ni?
Tre gamla godingar bjuder jag på denna gång, härliga uppningslåtar som man eller jag typ gärna sjunger falskt till. I med hörlurarna och dra igång volymen och låt kroppen få arbeta!
 
The Butler -

"Lee Daniels, som bland annat regisserat den prisbelönta ”Precious” om en överviktig och olycklig svart flicka, har hittat en fantastisk historia att bygga de svarta amerikanernas kamp kring. Cecil Gaines (i verkligheten Eugen Allen) föddes på en bomullsplantage i Macon i Georgia och slutade som butler i Vita huset. Allen/Gaines hann arbeta för åtta presidenter från 1952 till 1986.

Gaines börjar sin bana som ”housenigger”. Den devis han skall arbeta efter är ”att rummet ska kännas tomt när han är inne i det”. Han är så bra på att avläsa de vitas önskemål samtidigt som han själv förblir osynlig att han via arbeten som servitör på olika hotell så småningom blir utvald att tjäna landets högste." /Källa

En aning förvirrande story i mellan åt men otroligt gripande, The Butler är en verklighetsbaserad film där vi får se stora skådespelare och Oprah göra en skildring från tidiga 1900talet tills det att Obama blir president.
En riktigt tänkvärd film, lika tänkvärd som sevärd. Har du inte sett den så rekomenderar jag dig att göra det. 

 

Sherlock -

Jag har haft en riktigt mysardag, förutom att ha städat klart det sista så har jag befunnit mig under filten i soffan. Skönt tycker både jag och mannen som har uppskattar mitt stilla jag, det är som sällan det händer.

Jag kan tycka att det är svårt att hitta sevärda serier numera, det är sällan jag riktigt fastnar för någonting som får mig att stanna upp och ta det lugnt och bara se igen - ett avsnitt till, ett till.
Sherlock är en sådan serie, så har ni inte sett den så gör det. För er som tycker om att se i tv-version så sänds första säsongen på SVT/SVTplay.
 
 

Kroppens viktiga regel, sömn -

Sömn det är viktigt men vi är många som slarvar med den och sover alldeles för lite och hur många har inte sagt att "ikväll ska jag lägga mig tidigt så att jag orkar kliva upp imorgon" men sen sitter man där och pillar på datorn eller har fastnat framför tvn eller kommer på den där grejen som man bara måste göra. Jag är en av de, i mellan åt. I veckan har jag haft sketna nätter där jag har snittat mellan 3-4 timmar för att sedan stiga upp klockan 05.00 och jobba mellan 05.30-15.15 för att sedan bli besviken på mig själv på gymmet.

Att sova är oerhört viktigt för att kroppen ska kunna återhämta sig ordentligt. Under djupsömens timmar repareras och musklerna byggs upp dels med hjälp av kroppens egna anabola hormoner.
I snitt behöver en vuxen människa 6-8 timmars sömn, vilket varierar mellan varje invidvid, men att sova under 6 timmar bör ingen människa göra.
Personer som lider av stress, prestationsångest, har mycket i tankarna eller som lider av hormonstörningar som gör att man inte kan slappna av sover sällan tillräckligt men räds ej, det finns jätte bra hjälpmedel, jag har själv fått genomgå olika tester och undersökningar och fått hjälp av mina tidigare sömnproblem så har du sömnsvårigheter - det finns hjälp att få!

Bristen på sömn avspeglar sig dels i träningsresultaten direkt och här nedanför kommer ni få se ett exempel. Denna bild visar mina två benpass för denna vecka.
Natten till Måndag sov jag endast 4 timmar, min kropp orkade inte prestera och det blev en massa hoppande mellan olika vikter för att försöka hitta en jämn nivå, och allt hoppande gjorde att jag tappade lusten mer och mer. Glöden och viljan fanns där men orken, den var borta.
Natten till Fredag sov mer än 8 timmar, och vi ska inte glömma att en hel vecka med tidiga morrnar och hektiska arbetsdagar har passerat men herregud vilken skillnad det var i hela kroppen och humöret - jag var tillbaka till mitt gamla jag. Glöden, viljan och orken var med mig. Tempot var mer intensivt och kroppen presterade på topp.

Så med detta lilla inlägg kan vi konstatera att sömn är viktigt.
Har ni något att tillägga eller funderar över, hojta till.
 
 
 

140118 -

Det är full rulle här hemma, storstäd står i kalendern och imorgon ska resväskan plockas fram och pakas. Dagarna har minsann rusat framåt och denna vecka har jag inte varit på topp, kanske därav rusningen. Mister Sömn har jag inte kunnat kallat min vän, och senare idag kommer faktiskt ett inlägg gällande sömn komma upp och i det inlägget kommer ni få se ett exempel på prestation, sömn har betydelse - gällande allt och alla.

Igår eftermiddag tog vi vårat pick och pack och drog till gymmet, dock vände vi om lika fort - kö, kö, kö var det till altl så vi vände hemmåt, myste ner oss i soffan med tacos till middag till en otroligt bra film (kommer inlägg) och laddade om för att ta ett kvällspass istället. Och för första gången i veckan fick jag mig ett riktigt grymt pass och med sönder köttade ben gick vi hemmåt och jag har en såndär härlig träningsvärk från rumpa och neråt. Gillas!


 

Nytt med en god gärning -

I ett av gårdagens paket var det ingenting annat än min t-shirt från Gymfoman som anlände. 
Att kunna unna sig nytt och göra en god gärning på samma gång, det gillar jag. Om ni funderar på att införskaffa nya träningskläder så rekomenderar jag att handla från Gymfoman, all vinst går oavkortat till Cancerfonden. 
 
 

Ond spiral

De senaste nätterna har bestått av alldeles för lite sömn vilket har resulterat i att jag har somnat på soffan efter arbetet vilket har lett till sena gympass som sedan har gett några få timmars sömn igen. 
Min tanke idag var att inte somna på soffan utan äta och dra på gymmet men vet ni vad. Denna soffa alltså, den tar knäcken på mig så vi beslutade att ta en vilodag och jag ska hålla mig på ett lågt varvtal för att inatt byta ut mina 4 timmars nätter till en 8 timmars natt. Bra beslut, det är dags att lämna den onda spiralen.

Förövrigt så kom mina efterlängtade paket idag, wiho! Och som pricken över i:et så dyker tillhörande inlägg upp imorgonbiti, sådär vid 10. Blir det en bra morgonläsning för er?:) 
 
 

Kickar igång träningsveckan -

Det är dags att kicka igång träningsveckan och vi kickar igång den med ett nytt träningsschema gjord som självaste Coleman har använt sig av. Skoj, intressant.
Fokus på att göra många repetioner med kort vila mellan seterna, det blir till att bita ihop och kämpa:)

Förövrigt, ni vet det där magpasset jag gjordet igår, det knäckte mig totalt. Träningsvärk i magen är värre än träningsvärk i ben och rumpa. Punkt slut, slutdiskuterat.

 

Magens två regler -

Platt mage, magrutor och sexpack det känner vi alla igen. Nästintill alla önskar sig det, man kämpar hårt, mäter sig runt midjan/magen och frågar varför ingenting händer.
Varför sker ingenting? Vad gör jag för fel? 
Exempelvis är en klassiker är att man gör mellan 50-100 sit-ups om dagen och hoppas på att det ska hända men jag kan säga er redan nu att det inte kommer hända, inte bara sådär utan det ligger mer än så bakom. Det finns två viktiga punkter, jag brukar kalla de för magens regler och de kommer lite kort här nedanför.

Kosten är en viktig faktor, vill man få plattare mage eller magrutor så handlar det om att ligga på kaloriunderskott för att förbränna fettet, det går inte att punktförbränna utan fettet tas från fettdepåerna som är fördelat över hela din kropp. Konditionsträna i flertal timmar är inte heller nödvändigt, tyngre styrketräning fungerar lika bra.

Magen är en riktigt stark muskel och den behöver vara stark för att vi ska orka att hålla oss upprätta och kunna ta stöd med hjälp av den i vardagen.
Situps är inte den mest optimala övningen att uträtta för att nå dessa mål, det finns många andra övningar som belastar magmusklerna mer, exempelvis hängande benlyft, cable crunches, plankan, höftrullaren osv.
Vilka muskelgrupper du än tränar så är det viktigt med variation, det är viktigt att utmana sina muskler och med det menar jag att öka/sänka motstånder, öka/sänka seter och repetitioner, det är samma recept som för alla andra muskelgrupper. Även om magmusklerna är mer uthålliga än övriga muskler så är det viktigt att träna de.

Med detta sagt så finns det ingenting som säger att synliga magrutor är starkare än osedda.
Remember, you are awesome!


 
 
 
 

Wolf of wall street -

Dubbeldejt med bio mys med och självklart satt det en stor popcornlåda i knäet, dock tog den slut riktigt fort. Antingen så borde jag börja köpa med mig två eller lära mig att behärska mig.

Sevärd? Ta en din kvinna/man/vän/familj och skratta gott i salongen snarast! 
 
 

140112 -

Sista arbetsdagen för denna vecka är avklarad och nu har jag endast 7 arbetsdagar kvar att beta av innan vi sätter oss på flyget om 10 dagar till USA. 
Dagarna kommer rusa iväg och än så länge har jag ingen resfeber utan istället lite små panik över hur det ska klaffa med Akleja. Jag hoppas på att mitt andra alternativ ska klaffa, att min broder kommer och hämtar henne annars blir det att åka ner till Västerbotten och lämna av henne. 

Magen fick sig en genomkörning efter jobbet och ibland är det bra mysigt att träna hemma. Akleja hoppade glatt ner från soffan för att ge mig sällskap och en ansiktstvätt. Bra avslut på denna träningsvecka måste jag säga!
 
 

140111 -

Vi hade en riktigt skön start på dagen, eller rättare sagt skön start på arbetstimman. Jag och mannen packade ihop våra badkläder och jag hann dra igenom 30 längder innan det var dags att byta om till arbetskläderna.

Hade jag vetat att "halva befolkningen" skulle på badet idag så hade jag ätit en ordentlig frukost innan, men tji fick jag för det var inte först efter klockan tre jag hann slänga i mig mat. Imorgon kommer jag vara mer förberedd, äta ett mål innan jobbet och så hoppas jag på en lite lugnare dag:)

Nu är det dags att börja tagga igång inför veckans sista pass på gymmet och idag står rygg och mage på schemat, skönt! Och nog ska det bli skönt att börja med marklyften igen, peppen på det! Har ni tränat någonting idag eller har ni gjort något annat roligt?
 
 

Paket i brevlådan -

Härliga Fredag, veckans beställningar har börjat rulla in. MMsports och Nelly är en av aktörerna och resterande hoppas jag landar här uppe i norr på Måndag- Tisdag.

Kosttillskott ska aldrig ersätta vanlig mat, kom ihåg det!
 
 

140110 -

Det finns dagar när man har fullt upp när det inte finns tid att packa gymväskan och avverka 1 timma på gymmet, det är då jag är glad att vi har denna vän här hemma som fick sällskapa under olika övningar för ben och mage.

Brukar ni träna hemma någonting? Vilken är favoritövningen för hemmabruk och vad använder du dig av för träningsredskap?
 


 

Nothing great happens when you hold back -

 


Modell: Magda Olofsson
Fotograf: Fredrik Larsson
 

140109 -

Klockan sju ringde väckarklockan och där låg jag i sängen och läste igenom nattens uppdateringen, jag är inte ensam om det, jag vet det men det kanske endast är jag som törs erkänna det? Haha.

Gårdagens eftermidddag spenderades på simhallen vilket gav mig en skön vilodag ifrån träningen.
Därimot avverkades ett riktigt bra pass på gymmet idag med axlar och triceps på schemat. Personbästa med 15 stycken dips satt fint och nu är alla muskelgrupper kollade så nu är det dags att sätta schema för att klara av de uppsatta målen. Wiho!

Formchek på detta, varsegod och titta, njut eller titta lite till eller trycka ner sidan.
Dags att klunka kaffe, borsta tänderna, slicka kuvertet och kila vidare till arbetet.
Ha en bra gott folk's!
 

140107 -

Uppe med tuppen, redan 0500 ringde första alarmet och nog var det riktigt jobbigt men otroligt skönt att vakna till liv. 
Arbets andra inskolningen står på dagens schema, vilket samtidigt är veckans enda arbetsdag. Och jag ska inte ljuga men att trippa omkring på arbetet i träningskläder, I like it! 
 

140106 -

Ibland är det så att planeringar går i stöpet, det gjorde dagens planering. Min planering var att kliva upp samtidigt som tuppen men det var inte först strax innan halv elva jag slog upp mina grönbruna ögon.
Ett samtal senare så var kläderna på och Fröken kopplad, förmiddagsdejt med promenad och hundbus blev en bra start på dagen som senare övergick till födelsedagsfirande med kaffe och tårta för att slutligen komma hem, byta om och dra vidare på gymmet.

Att nyår firades mitt i veckan var lite galet, alla veckans dagar blev helt fel vilket vi ordnade till idag. Måndag = bröst och biceps, det är bara så och det kommer alltid vara så. Vi genomförde ett riktigt grymt pass, personbästa i biceps och all energi förbrukades på bästa vis och i de sista repetitionerna sved rikligt. 
 
 

Nytt år ger nya mål -

2014's första gympass har varit riktigt grymma, nya personbästa och olika styrketester har genomförts vilket har gett oss rediga träningsvärkar. Skönt och imorgon fortsätter vi med denna resa för att sedan snickra ihop givande träningsupplägg.
Och nog är det roligt att se utveckling, bläddra tillbaka i boken och se hur långt man har kommit och få sätta upp nya delmål som ska klaras inom kvartal, halvår och till årets slut.

Har du satt upp några mål, vill du dela med dig och sporra? Om inte annat kan du testa på dessa förslag på styrketester (gör så många du orkar i ett sträck utan vila) nedanför för att se var du ligger och sätta upp eget mål:)

Armhävningar 
Benböj 
Situps
Dips
Chins 
Plankan (1xmax minut-er)

Remember, YOU ARE AWESOME!

 
 
 
 
 
 

140115 -

Har bara myst omkring här hemma hela förmiddagen, tvättmaskinerna tvättar för fullt, lilla Fröken är rastad och fick busa med en busig tax. Lunchen är uppäten och på tvn är det årets sportkrönika och vi funderar på att packa ihop våra badkläder för att simma ett par längder och bubbla lite bubbelpool. 

Bubbelpool, ju mer jag tänker på det destomer rätt låter det. Och så kanske ett kvällsbesök på gymmet. Jodå, denna dag kan bli helt fantastisk den också. 
 
 

140104 -

Jag tog mig en liten sovmorgon eller rättare sagt var mannen och hunden så mysiga så jag hade svårt att kliva upp men nu sitter jag här med en rykande kaffemugg bredvid mig. 

Äntligen så är jag klar, alla träningsscheman och allt skrivarjobb är klart och jag är ikapp med saker och ting. Skönt, riktigt skönt. Nu kommer det vara lugnt ett tag och jag hoppas att det är lugnt ända tills jag har införskaffat en ny vän. Öppna upp mailen, sitta och klicka iväg allting och sedan väcka upp Fröken och ta en morgonpromenad, skönt.

Måste säga att det är en riktigt skön start på denna dag och jag hoppas att ni har en minst lika skön dag! 
 

Vinnare av presentkort -

3 Januari och jag får härmed gratulera dessa tre vinnare som har vunnit varsitt presentkort hos Erikasfitnesshop
Vinnare av 300 kronor - Marie B
Vinnare av 200 kronor - Marie T
Vinnare av 100 kronor - Anna L 

Ni kommer bli kontaktade av Erika och få era presentkort skickade på era mail:ar, Grattis åter igen!( Jag använde mig utav random.org - vinnarna har alltså slumpats fram:) )

Precis som jag vill ha det -

Jag ser icket en dag äldre ut och jag känner mig som en salig blandning mellan 17 till 80 år.
Födelsedagen har spenderats på följande vis: arbeta i vanlig ordning, komma hem och trycka en liten tårtbit, öppna presenter, äta en enkel middag och bara känna lugnet.

Skönt tycker både jag och Fröken som har hunnit med en timmas snarkande, Tack alla ni för alla grattulationer, dock i vanlig ordning så firar jag i det tysta och ikväll lyxar jag till det med en skål popcorn och en massage av mannen och kilar runt i min nya mysrock och myssockor- precis som jag vill ha det:)