Bästa Måndag -

I en annan del av Sverige vaknade två filurer upp så sent som strax innan nio snåret i morse. Jag kan meddela er om att det var otroligt skönt med sovmorgon. 
Den här Måndagen var tänkt som en riktig slappardag men istället så gav den så mycket mer!
Efter morgonfikat och att ha bokstavligt talat släpat Akleja runt gatorna så packade vi in oss i bilen och körde ut till Jukkasjärvi för att dejta bland isen. Åter igen stod jag där och gapade, det är faktiskt helt underbart att gå omkring där inne och titta på allt. Jag blev lika fascinerad i år som förra året. 
Bilderna får ni se imorgon på förmiddagen, klicka in igen!

Ny vecka och Måndag, ni vet alla vad det betyder för mig? Självklart syftar jag på ny gymvecka med nya grymma tag. Dagens pass gick otroligt bra, det nya kostupplägget svarar bra och ger otrolig energi och för att inte glömma att denna vecka kommer bli grym med mannen puschandes vid min sida. Happy girl.
 
Gymface delux, jag bjuder på det och jag skrattar likaså men att vara på gym utan gymface, big nono.
Förövrigt ser ni den där springan som börjar synas lite smått? Snart äger även jag en bröstspringa och den ska jag stolt visa upp! :)  

PS - / NO FILTER ON MY PICS! DS
 
 
 
 

Jordekorren Simon -

Arbetsveckan har äntligen fått sig ett slut och dagligen ska man lära sig något nytt vilket inte var ett undantag idag utan idag fick jag lära mig hova efter bajs. (OBS, folk ta fram glimten i ögat när ni läser följande text! OBS) Förhoppningsvis kommer jag aldrig göra det igen, plocka hundbajs gör jag gärna för glatta livet men att hova människobajs i bassänger.. Föräldrar ta ert ansvar och bajsa ungarna innan ni rastar de i bassängerna. Ja, jag vet att olyckor sker, det är männskligt och kommer förbli männskligt. 
 
Middagen spenderades framför tv:n i vanlig ordning och SVT2 levererade ett otroligt spännande program med jordekorren Simon som fyllde sina kinder fulla med hasselnötter och hamstrade inför vintern, som slogs för sitt revir och fintade undan den elaka ugglan! Och för att inte glömma spettsekorren som lever i den djupa regnskogen som vi fick följa med spänning när han fintade undan de två ormarna som slingrade sig efter honom! Herregud, alltså jag vill ha en ekorre nu! 
Någon som har sett ett träningslinne med ekorrar? Jag känner att det är så jag! 
 
 

Veckans sista -

Vi är äntligen inne på veckans sista skift och jag känner mig smått seg. Kanske för att solen lyser med sin frånvaro, kanske för att en timmas sömn försvann, kanske för att jag har jobbat sju dagar eller kanske bara för att det är söndag. Vem vet, inte då jag.
 
Jag trodde faktiskt att jag skulle ha mer träningsvärk än vad jag har idag. Igår efter jobbet gick vi till gymmet och genomförde veckans sista pass. Rygg, baksida lår och magen fick sig en omgång. Bra kontakt i alla övningar och jag var sådär härligt slutkörd.
För er som kör snoddchins, istället för att lägga knäet i det så är dagens heta tips att stå i det. Skillnaden? Du belastar båda sidor lika mycket och får bättre kontakt:) 
 
 
Sen att gymmet har mysko belysning som saboterar alla bilder gillar jag inte, eller så kanske jag har helt fel telefon för deras belysning. Rövigt! 

En av de bättre -

Vilodag i all ära, dagens vilodag har verkligen varit en av de bättre!
Schönis morgonpromenad i vårsolen, avslappnande verkande ryggmassage, en toppen arbetsdag för att slutligen få komma hem och bli som ett barn på julafton under tiden jag öppnade upp MMsports paketet och njutit av de godaste potatisbullarna med tillhörande bacon!

Alltså ibland så är mina vardagar bara sådär perfekt som man kan önska sig!  
Det är dags att kissa lilla fröken och sedan hoppa i sängen för att vara piggast imorgon. Kostschemat/dieten ska påbörjas (ja på en fredag, idiotiskt? nej jag tog godisdagen idag istället^^) och jag ska åter igen slakta mina käraste kroppsdelar på gymmet - gunshow on Friday!
 
Nämen ikväll kan ni faktiskt låta bli att säga - "Du behöver inte äta kosttillskott" - Jag behöver inte läsa något sådant, respektera mitt val och låt bli att fingra på tangentbordet om du inte har något "HEJA PÅ DIG MAGDA" att skriva :) (och förövrigt så är vi faktiskt två som förbrukar innehållet i skafferiet) 
 
 
Såhär ser en liten del utav vårat skafferi ut, för den som undra. prote på prote på vitamin på vitamin osv.
 
 
 
 

140327 -

Jag och lilla fröken tog oss en rejäl morgonpromenad och otroligt skönt var det. Med musik i öronen och solen i ögonen så gick vi där efter vägen och sjöng falska tonor och såg säkerligen sådär snygg ut som man gör när solen bländar en från alla håll och kanter. Att äga ett par solglasögon skulle nog inte vara helt fel ibland.
 
Och snart kommer veckans höjdpunkt, som jag har längtat efter denna dag under en hel veckas tid. Det är äntligen dags att åter igen få lägga mig på massagebänken och känna musklerna slappna av. Ryggen är inte helt återställd men efter idag så hoppas jag att spänningnarna släpper rejält! 
 
Mina vilodagar är faktiskt inte jobbiga utan de är riktigt sköna dagar:)
Jag röstar på mer vilodagar åt gymfolket! ....nämen Magda sådär kan du inte alls skriva, du ska ju motivera folket till att träna! Skärpning! 

 
 
 

140326 -

Ljusare tider wiho, redan klockan sex var det dags att vakna upp första gången. Det är minsann dags att dra ner persiennerna så att sömen får sitt till åtminstonde 90%.

Träningsupplägget jag har fått av Jenny kommer ta knäcken på mig under dessa två första veckor innan kroppen har vant om sig. Många chokar har det blivit och träningsvärken gör sig påmind ifrån alla pass.
Benböjen gick super idag, så bra att jag ökade upp mina tunga tvåor till en ny siffra. Wiho, wiho säger jag också till min rumpa som svider gott, wiho säger jag också till mina 15kgs plankor. Jamen alltså, wiho på träningspasset idag!  
 
Det är dags att ta ut Fröken på en promenad innan arbetet kallar. Ha en trevlig dag gott folk's:)


 

Stirra dig inte blind -

Under helgen satt jag och mannen och tittade på bilder, jag satte dessa två bredvid varandra. Det är cirka 10 månader i mellan bilderna. På bilden till vänster vägde jag 58.2 kilo och till höger 58.6 kilo och fettprocenten till vänster är 21% och till höger 23%. 
Det är fascinerande hur kroppen har förändrats och att jag knappt har märkt någonting under denna period! Mitt kämpande ger resultat, det tar så klart tid och det får ta tid, för under tiden har kroppen utvecklas bra och jag har fått bra resultat.
 
Vi människor har en tendens till att bli blinda och få tunnelseende och missa vad som händer men med bilder så är det lättare att följa utvecklingen. Vilket är riktigt roligt, tycker då jag. För vågens siffror säger inte så mycket egentligen, den säger inte hur jag mår, hur kroppen ser ut/ vilken kroppsform jag har, vad jag behöver jobba på och allt som hör därtill utan den ger mig bara en siffra, ett riktmärke vart jag ligger. 

Oavsett vad Du har för mål så vill jag be dig om en sak. Stirra dig inte blind på siffran som visas på vågen utan istället be din partner, din vän, din familjemedlem ta kort på dig. Framifrån, bakifrån, ifrån sidan för att sedan göra om det om cirka fyra månader.
Det kan vara obekvämt men det finns ingen som säger att du måste visa upp de utan det kan vara roligt just för dig. Att du får se skillnaden vad som händer.

Vi gör alla olika resor, vi har alla olika mål, vi har toppar och dalar men glöm för guds skull inte bort att ha roligt under tiden. Stirra dig inte blind utan öppna upp ögonen, blicka framåt men glöm inte att blicka bakåt och se hur långt du har kommit.
Sätt dina delmål, beta av de och sätt nya delmål. Det kommer göra din träning så mycket roligare och gnistan hålls i liv:)     

 
 

140325 -

Redan halv sju i morse vaknade jag upp men lika fort som jag sa vad klockan var så låg jag fasthållen i mannen grepp med ordern sov! Om inte annat var det riktigt skönt att bara ligga där och känna solen lysa in genom fönstret.
 
Jag har verkligen fått en nytändning med träningen och det nya kostschemat och träningsupplägget har fått mig att riktigt tagga till. Det känns sjukt roligt att ha ett riktigt mål att sträva mot och det ska bli riktigt roligt att se hur långt jag tar mig:) 
Och under tiden vi hade morgongym så hade Akleja ett utav sina yogapass.
 
 
 

140324 -

Morgonen började på topp, vi tog en skön morgonpromenad i solen. Heja, vi går verkligen mot ljusare tider! Skönt, riktigt skönt! Mitt kost och träningsupplägg har dimpat ner i mailen, ytterligare en bra start. Så nu är det bara att köra järnet, jag är riktigt peppad på att se vilken respons detta kommer ge. Spännande.

Förövrigt så håller jag på att skriva ett nytt inlägg, det är ganska svårt. I mitt huvud så låter det så simpelt men det är så svårt att formulera om till både ord och text. Mannen frågade en gång hur länge det brukar ta för mig att skriva ett inlägg och i detta fall så kommer det nog ta ett helt dygn, minst. Hjälp.
 
 

Schön, skön dag -

Effektiva dagar, det vet vi nog alla att jag tycker om och den här dagen har varit riktigt skön.
Efter morgonen bestyr som bestod utav att läsa, svara och skicka iväg mail av diverse jobb, träningsscheman och allt som hör till så tog vi en tur ut till mannens familjs stuga för att slurpa lite kaffe och ta för mig vinterns första skotertur och nog var lilla Fröken nöjd när hon fick åka en liten tur och känna vinden i håret. Äventyrshund, det är vad hon är! 

Energin har faktiskt varit på topp idag vilket har varit otroligt skönt! Självklart tog jag hand om överskottsenergin på bästa vis. Sakta men säkert arbetades den ut ur kroppen på gymmet där ben och rumpa fick sig veckans bästa genomkörare. Skönt, skönt! Klapp på axeln på mig själv, och detsamma ska ni göra på er. *Klapp*Klapp*
Och hörrni, jag ska inte ljuga men mannens tacos passade mina smaklökar perfekt ikväll! :)
 
 
 
 

140323 -

Tidiga kvällar för att få sova extra länge, ett riktigt bra tips till alla som vaknar upp självmant eller till er som har samma mani som jag, som måste ställa väckarklockan varje dag. Fråga mig inte varför därimot kan ni fråga mannen hur mycket han uppskattar det. Men för att stilla bådas lugn så har vi kommit överrens om att den inte får ställas innan 07.00 om det absolut inte behövs:)
 
 
Under gårdagen besökte vi grannkommunen som slutade med att vi körde hem i varsin bil. Tänka sig att det kom den dagen lilla Magda skaffade sig en bil. För att stilla era funderingar så är det en Renault Megane, årsmodell 2010 som är sådär högteknologiskt och säger typ allt vad jag ska göra på sin lilla display.
 
 
 

Full fart framåt -

Det har varit full fart framåt hela veckan med jobbet och hemma, mycket att stå i och i helgen väntar nya äventyr:)
 
I förrgår kom våran efter längtade säng och för första gången på hela veckan har jag sovit bra, utan flertal uppvaknanden, utan astmaanfall med blodhostning, utan att blivit halvt utknuffad ur soffan. Utan idag vaknade jag upp pigg och utvilad, skönt! 
 
Och jag tror minnsan att hela.familjen uppskattar den nya sängen för nu får alla sova på sin egna kudde och det enda som behövs är ett till täcke för sängen har.plötsligt blivit så stor att det inte räcker till:) 
 
 

Kämpa mot 2014's stora mål -

 
2012 var första gången jag ställde upp i gymtävling, miniMagda mot BodyCenters gymbiffar. Självklart förlorade jag mot de men ack vilket frö de sådde i lilla mig. Tack ska ni ha!:) 

Från den dagen så har jag alltid haft Fitness 5 framför mig och i år, i år mina vänner ska jag försöka kvala in.
Så under dagens och gårdagens pass genomförde jag de olika momenten med för mig goda resultat och ikväll har jag skickat in testresultaten och matdagboken till Jenny "Kitsune" Adolfsson som kommer agera coach och ge mig tips och råd under resans gång. Det känns bra mäktigt och det känns sjukt roligt att ha någonting att riktigt kämpa för. Wiho! 
 
Det kommer bli riktigt tuffa träningspass med mycket kämpande, svett, svärdomar, smärta och allt som hör till som kommer ta mig närmare målet jag vill nå. Sen hur allting går, det får vi se men om inte annat så vet jag att jag kommer gå så mycket längre nästa år. 
Och vet ni vad, det känns så sjukt jävla bra att bara våga gör detta, det kommer ge mig helt nya erfarenheter och en grym upplevelse!:) 
 
 
 
 

140318 -

Morgonkaffe och ett leende, jag är redo att mig ann dagens plikter.
 
Träningsvärk i bröstet = Chek. Gårdagens pass tog riktigt bra fastän att varken jag eller kroppen kändes 100% 
Det är full pådrag denna vecka, matdagbok skrivs ner, chekkoller i gymmet för att de alltihopa sedan ska skickas in. Vilket jag kommer skriva om sen ikväll, åh jag är så pepp! 
 
 

Frökens favorit -

"Sätt på kaffe och ta fram gofika så kom vi. Akleja är sugen på kaka ;)"
Fröken trippade glatt fram och precis när man svänger in vid grannarnas infart så lägger hon i växeln och spurtar fram till bron. Hon vet exakt vart vi ska och hon vet precis vad som väntar. Att hälsa på hos grannen och äta ett kex det tycker hon om och att få ligga i Monkans famn och slumra en stund gör henne gott.

Det finns ett par måsten när jag återvänder till byn och detta är ett av de, vilket vi uppskattar varje gång:) 
 
 

Betyder så mycket -

Förra veckan fick jag en fråga som åter essade sig fast på min hjärnhinna. " Jag tror numera att du dygnet runt jobbar med att "förbättra" din kropp... Blir du inte nöjd snart?" och denna fråga var inte ställd som någon elak fråga utan jag tycker att det var en riktigt bra fråga som jag kan besvara på till er alla.
 
Jag är jätte nöjd med mig själv, jag är riktigt tillfredställd med de jag har runt mig och allt det andra.
Att träna för mig handlar så mycket mer än att avverka en timma på gymmet och sedan gå hem. Tiden jag spenderar på gymmet, ute på promenader eller på vilket sätt jag aktiverar mig betyder så mycket för mig.
Jag släpper allting, alla små funderingar, alla måsten, precis allt. Det är så jäkla härligt, jag behöver bara fokusera på en enda sak - Mig Själv -.
Min träning handlar inte bara om att bygga muskler och bli stark. Träningen för mig ger mig glädje, jag har fått träffa sjukt många inspirerande människor genom träningen som har blivit mina vänner både i verkligheten så som på olika medier. Jag vill leva ett långt liv och så länge jag lever vill jag må bra, att ta hand om sig är heltidsjobb och jag tänker göra mitt bästa för att ge mig själv de bästa förutsättningarna :) 

Vikten har alltid varit ett problem för mig, vågen har aldrig velat röra sig uppåt.
Jag har provat på livet att ligga på soffan och äta en massa skräpmat, chips, godis och en massa onyttigt men det enda som hände var att jag gick ner så det alternativet existerar inte min värld.
Att motionera, göra utlopp av energi och äta en ordentlig köttbit men en massa potatis och sallad därimot det ger mig så mycket mer. 
 
Jag har mina mål också och jag tror att alla behöver mål i livet vad det än gäller och jag kommer fortsätta kämpa för att nå dit jag vill och det får mig att prestera ännu mer i allt det jag gör. Att ge upp i förtid för att senare ångra mig i livet, det existerar inte. Jag tänker fortsätta kämpa och nästa vecka kommer jag presentera mitt mål, som jag tänker kämpa allt för de kommande två månaderna:) 
 
Sen att titta på dessa kollage, det får mig att känna mig förbannat duktig/bra/bäst. Allt kämpande och slit det har lönat sig, det har tagit tid men under denna tid och under kommande tid har jag lärt mig så otroligt mycket och blivit en för mig bättre person och det tänker jag fortsätta med :)
Bilderna går i kronologisk ordning från år 2009 till 2014 med ganska precis 1 års mellanrum, förutom 2014 som är nuet. 
 
 
 
 

Se möjligheterna -

Idag kopplade jag åter igen däcket efter mig när jag och hundarna drog ut på våran promenad. Snön som bromsade däcket gav det lilla extra och det riktigt brändes i rumpan och motvinden jobbade åter imot oss under hemfärden vilket gjorde det extra besvärligt. 
 
Trots att gymmet ligger flera mil ifrån så är det riktigt skönt att det finns möjligheter till att aktivera kroppens alla muskler. Med hjälp av små medel så kan man komma långt, det gäller att se möjligheterna och använda sig av de förutsättningarna som ges och utnyttja de fullt ut. 
Och vem hade kunnat tro att däckdragnig skulle vara tillfredsställande? Inte jag men när man väl har dragit klart sina kilometer och får koppla loss, helsike så underbart skönt! 
 
 

Kan typ allting -

En slitsam dag är förbi, snöskottning, ishackning, snöskottning har varit dagens göromål. Två timmar med att skotta blötsnö, gudars så jag avskyr det. Sitter inte snön fastklistrad på spaden så är det nästan så att man hänger med i kastet så det får stå för dagens träningspass.

Lite annan nytta har jag även hunnit med, som att säga till mig själv "jag kan typ allting, fan så bra jag är" när jag stegade vidare mot hunngårn för att fixa dörren och när jag står där och börja sjunga Jag är kung över ... så upptäcker jag att jag halvt sitter kvar i dörr'n och Rambo tittar på mig med huvudet på sne som om att han vill säga "ge upp, sluta nu!". 

Har man inte fötterna på jorden så tas man ner på jorden. Men ack den som ger upp, det är bara att fortsätta klättra uppåt! - Kom ihåg det. 
 
 

140313 -

När bilen lämnade gården och efter att jag vinkat av min far som är på resande fot ett par dagar så trippade vi ner mot skogen ut på skoterspåren och tog en promenad. Plusgraderna ställer till det en hel del så istället för en skön avkopplande promenad så blev det till en plumsa promenad. 

Fick till ett par bilder innan duggregnet satte sig på linsen och suddade ut mina käraste modeller.
 
 
 
 
 

Utslagna krigare -

En lång hård dag är förbi, 4 km däckdragning, 2 timmar snöskottning och 2 timmar ishackning och ytterligare en promenad och en massa snöbollskastning till hundarna.
Ben och rumpa är slut, ryggen är mör, underarmarna är totalt slutkörda och så även fingrarna. Ledigvecka i all ära men vad är en vecka utan dagliga-to-do-list? 
 
Hundarna ligger utslagna runt om i vårat lilla hus och lika så är jag och så tänker jag vara ända tills det är dags att krypa ner i sängen och slås om plats och täcke med hundarna som har en tendens att springa och lägga sig i samma sekund som jag tänker säng och självklart ska det dagliga puss, puss, jag älskar dig samtalets göra för det är efter det samtalet som jag sover allra bäst! 
 
 

Däckdragning -

De långa arbetsdagarna har passerat och igår satte jag mig på bussen som tog mig till min far, till Grytsjö. Jag har längtat till den här veckan så otroligt länge, sist jag var här var en snabbis över julen och bortsett från det så är det ganska precis fyra månader.
 
Under morgonpromenaden utmanade jag mig själv på nytt, att dra däck. Jag brukar bli helt utmattad av att se andra göra så eller okej, jag vet bara en som gör så och han har ett pyske av stål och jag blir alltid lika fasinerad på sommaren när man ser honom springa med sitt traktor/lastbilsdäck efter sig samtidigt som jag frågar mig varför utsätter man sig själv för sådant?

Och här kom den stora dagen, i blandat väglag och motvinden imot oss så selade och kopplade jag hundarna samtidigt som jag selade mig själv och för att koppla på varsitt däck efter mig och Rambo. - Lugn nu, han fick dra cirka 1 km av våran 4 km morgontur för att sedan koppla över däcket på mig. 
3 km med dubbla däck, det var riktigt tungt och nog fick både ben och rumpa ordentligt när stegen smått förvanlades och började lika djupa utfall för att orka ta mig fram på den slaskiga grusvägen och känslan som uppstod när jag selat av mig och åter igen få känna mig fri, obeskrivligt. 
 
Otroligt jobbigt, otroligt jävla jobbigt men så otroligt skönt! Ja det här gör vi nog om imorgon!
Tack du Bobo för att du för över dina galenskaper på en mindre galning!:)
 
 
 

140308 -

Helgen går i arbetets tecken och två elva timmars skift ska avverkas men nog ska det gå bra det också.
Med en fullpackad träningsväska innehållande träningskläder och laddning med mat så är jag redo för att sedan 18.30 gå hem för Lördagsmys:)
 
 
Men nog hade jag hellre legat kvar i sängen och myst och fortsatt fundera och skrattat åt Frökens sovställningar.
 
 

Skönis dag -

Veckans förmiddagar har varit riktigt effektiva, otroligt skönt och i morse fortsatte vi med effektiva veckan. Tvättmaskinerna gick varma och veckans andra benpass genomfördes med bravur för att sedan skynda hem, äta lunch och gå ut i solen och promenera med familjen, otroligt skönt det med.
 
Resten av dagen spenderar jag här på jobbet och samtidigt ska jag ladda upp inför kvällen och veckans sista träningspass, bippe och trippe, mina bästisar ska få arbeta lika hårt som övriga kroppen har fått göra:) 
 
 
 

Backattack -

Med en hoppande och slikande hund i sängen imorse så var det bara att kliva upp, det tog imot men en liten sovmorgon fick jag och att få det på en vardag, det är inte helt fel måste jag säga.
Morgonfika, promenad och en kaffe senare så trippade jag vidare till gymmet där ryggen fick sig en genomkörare. Dagsformen var inte 100% men det kändes bra och ännu bättre kändes det när jag avslutade med chins och ryckte upp mig hela 3 gånger. Woho, min vänstra arm har åter igen börjat jobba med mig fullt ut! 

Dagens backattack, sådär lagomt schönt och lagomt ansträngande. 
Marklyft      70kg/10, 80kg/8, 80kg/8, 70kg/10, 50kg/20
Lats           60kg/13, 50kg/12, 50kg/12
Hantelrodd 17kg/12, 17kg/12, 17kg/12
Ryggres     15kg/20, 15kg/15, 20/egenkroppsvikt
Chins         3/egenkroppsvikt, 4/snodd 4/snodd

Och på det så bjuder jag på en någon vecka gammal bild:) 
 

Det tar sig sa vargen -

Träningsvärken är inte nådig ifrån gårdagens benpass, den har riktigt satt sig ända in i skinkan och jag förväntar mig att det ska kännas likadant i axelpartiet imorgon för redan halv nio var vi inne på gymmet och kickade igång axlarna som fick arbeta hårt och det sådär kliade under huden efter att vi var klara. 

Det tar sig sa vargen. Fortsätta kämpa och kriga vidare, fortsätt. 
 

140305 -

Våra vardagar börjar bli mer och mer synkade med varandra och äntligen fick jag med mig min peppare till gymmet. Morgonens benpass har verkligen satt sig i lår och rumpa, det svider sådär härligt precis som det ska göra. Nytt personbästa i benböj, tunga gående utfall, svidande rumpövningar och tunga pressar, jamen alltså det känns att det blev ett riktigt bra pass. 
 
Och hörrni, Erikas fitness har fått in nya brallz, riktigt snygga kompressionsbyxor så numera väntar jag glatt på att paketet ska anlända i brevlådan.  
 
 

Välkommen tillbaka, tack ska du ha -

Det pirrar lite grann i magen, klick så startar jag igång Arne. Jag är redo, jag är redo att lämna gammdatorn bakom mig som konstant arbetade imot mig för att istället bli kär i Arne som jaa, han fungerar bättre men vi håller fortfarande på lära känna varandra. Arne, vi två ska bli bloggersvänner, vi ska bli bästisar - hoppas jag.

Det var ett tag sedan jag skrev här men det har varit skönt, riktigt skönt med en paus. Så vad har hänt under tiden? Jag åkte hem till min mor och hämtade hem bäbis, hade ett par riktiga slappar dagar i härligt sällskap. Och förutom att ha jobbat så har all tid gått till träningen som ger mig fina resultat. 

Och vad är det ni har saknat mest? Vardagssnack med konstiga funderingar? Gymbilder med lite pepp? Alla tusentals bilder på Akleja? Omgjorda recept? Texter om perfekta pojkvännen? Har en massa bra pepplåtar till konditonsträning, sugen?  
Hjälp mig nu, dags att ni ger mig inspiration:)