Har sina svagheter -

Här har det varit full rulle sedan 07 i morse när väckarklockan ringde.
Morgonpromenad med hundarna, klädberget på toaletten är upptvättat, en timma på biblioteket, ratta runt Alvar och springa ärenden, lunchdejta mannen, hundarnas bestyr osv.
Nämen idag har vi haft fullt upp och riktigt skönt har det varit!

Förutom det som nämnts ovan så har ryggen fått sig en softare genomkörare här hemma med lite töj-stretchövningar och rullning. Det känns så jäkla trist gällande ryggen. Den är ofta mjuk, stark, uthållig och smärtfri men sedan så har jag även dagar med bakslag då jag blir så stel som en pinne att jag knappt kan vrida på överkroppen, blir svag och det gör så ont att inte ens Jens får peta på min rygg.

Exempelvis igår så kände jag mig otroligt laddad och peppad på kommande ryggpass. Uppvärmningen kändes och gick bra, chinsen kändes också bra men när vi kom till rodden.. Icket, det var bara till att lägga ner stången och hoppa det tänka upplägget och istället köra superlätta övningar för att mjuka upp.

Nackdelen med gamla skador är att de lätt kan göra sig påminda så det gäller att lyssna på kroppen och höra vad den säger, att inte arbeta i mot den utan istället med den.
Ibland så önskar jag att jag kunde få ha en stark, frisk rygg som alla andra som inte har några smärtor alls.
Vad skönt det skulle vara men Jag är glad, det finns ingen läkare som jämnför mig med 80åringar längre, den är stark och jag behöver inte äta smärtstillande.
Jag är glad över att jag har en rätt så stark rygg, den pallar med hiskla mycket men den har även sina svagheter som jag måste stärka.

Livet på en pinne eller i mitt fall på en rulle - hahah! Dagens humor.

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: