Träningsvecka -

Träningspassen har verkligen gått toppen den här veckan trots att jag har haft ett par riktiga energidippar lite var och varannan dag. 

Måndagen bjöd på en vilodag, klickerkurs med Akleja stod på agendan.
Tisdagen bjöd på en tröttsam dag där tröttheten med grusiga ögon var ett faktum men trots det lyckades jag häva upp mig i chinsräcket med 8-4-6-5-6 som följd.
Onsdag hade vi ett benpass men det avbröts efter bara 4 övningar då svarta ögon, yrsel och huvudvärk knackade på mitt i allt. Istället begav vi oss in i bunkern och avslutade med lite #plojskoj -> video nedan.
Torsdag blev även en vilodag - hetsiga dagar gör en slutkörd och sömn var otroligt skönt :)
Fredagen bjöd på ett bröstpass och gladast blev jag när jag hävde mig upp 9å½ gång i chinsräcket. Nu är det inte långt kvar till nummer 10:o :D
Igår, Lördag körde vi både benböj och bicepsl. Det gick riktigt bra och jag är så glad att jag vågade över min spärr igen!
Innan jul körde vi en maxning, det gick inte toppen utan när jag skulle ta mig an min 75:a så fick jag framåtvikt och allting bara sket sig. Det resulterade i att jag fick hjärnspöken och la min spärr redan på 70:o - så under Januari, Februari har jag kört på mycket teknik och jag har även nött många, många repetitioner på både lättare och tyngre vikter (40-65). Det har gett resultat, förra veckan körde jag 2:or på 70 och igår bestämde jag mig för att fixa min 75:a igen, vilket gick kalas trots att dagsformen inte var den allra bästa! Men 75 kilo har aldrig känts så lätt som igår!

Benböj är mitt moment där jag är svagast men det går ständigt framåt vilket är skönt! Siktet på 80 kilo känns en bit bort men faktiskt inte allt för långt bort :)

Hur har eran träningsvecka varit?
Här nedan är två videos
 

Ett filmklipp publicerat av Magda Olofsson (@magdaolofsson_)Mar 4, 2015 kl. 10:36 PST


 -YEEEEESSSSS! (så roligt^^)
 

Ett filmklipp publicerat av Magda Olofsson (@magdaolofsson_)Mar 7, 2015 kl. 12:06 PST

 
Postat av: Tina

Kunde inte se filmklippen :(
I träningsväg har det blivit 2 skidpass, 1 löppass och 2 corepass med inslag av annat- så det känns riktigt bra! Har tom testat på utmaningen :)
Den funkar, men ser inte så grasiös ut ännu 😂

2015-03-08 @ 20:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: